MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Občan ČR

#121290 Bravo, tohle je můj prezident!

2017-12-26 13:08

Skvělý projev, pane prezidente!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#121291 Re: Bravo, tohle je můj prezident!

2017-12-26 13:13:50

#121290: Občan ČR - Bravo, tohle je můj prezident! 

A co na těch jeho blábolech bylo skvělé? Že byla tentokrát trikolora v pořádku i na kravatě? Že to tentokrát nebyla ta russácká? 

Představa, že Zeman pronese projev bez lží, nesmyslů a blábolů je z říše fantazie naprostých idiotů. 


Nepřihlášený uživatel

#121292 Re: Bravo, tohle je můj prezident! Podstatné na Zemanovi dnes je, že je už v podstatě polomrtev.....

2017-12-26 13:18:02

#121290: Občan ČR - Bravo, tohle je můj prezident! 

Zeman je idiot, ten institut totiž nic takového nezkoumá. 

Zmínil mimo jiné hodnocení britského Institutu pro hospodářství a mír. „Česká republika je šestá nejbezpečnější republika na světě, jsme dokonce lepší než Švýcarsko. Máme nejnižší míru nezaměstnanosti v Evropské unii a také nejnižší míru příjmové diferenciace, respektive míru chudoby v Evropské unii. Náš ekonomický růst je jeden z nejvyšších a naše zadluženost jedna z nejnižších. Tak na co si máme stěžovat. Měli by bychom být hrdý a sebevědomý národ, který si váží svých úspěchů.“

Před námi jsou v daném žebříčku např. Rakousko a - je to prostě idiot a už to v této diskusi bylo vysvětleno včetně odkazu na originál onoho žebříčku, tedy jako obvykle, lži a bláboly. 

Zeman evidentně nechce chápat, že je slovenský nomenklaturní komunista, StBák, zloděj euro dotací a daňový podvodník Babiš zločinec, případně to v horším případě chápe velmi dobře a velmi mu to vyhovuje, neb až ho bude kopat do pozadí tak bude tvrdit jak zásadový a demokratický byl, když to bylo "nejasné".