MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#121722 Faltýnek byl včera v televizi opravdu legrační když tvrdil, že ....

2018-01-03 10:05

....položil řečnickou otázku, co je to za "zlodějinu" 50 mil. když to celé stálo miliardu a přijede tam 40 000 lidí ročně. 

Tedy pro srovnání - zubří farma nestála prakticky nic a přijíždí se podívat také desítky tisíc lidí

Pokud by se navíc mělo jednat o 40 000 lidí za rok v "ptačím hnízdečku" - znamená to každý den :-). 109 lidí, tedy těžko říci, jeslti se jedná o unikátních 40 000 lidí nebo tam prostě agrofert nepořádá nepřetržitou "konferenci" :-) 109 lidí :-). 

V každém případě zlodějina 50 mil. je pořád zlodějina 50 mil. nic na tom nemění fakt, že ukradených 50 mil. skončilo v restauraci a hotelu, na kterém Babiš "vydělává", byť na něm vlastně vydělat nemůže neb náklady na jedno lůžko představují 17 mil. korun přo nákladech 950 mil. korun.

To se opravdu zaplatit nemůže nikdy, tedy alespoň ne ve vesnickém hotelu u rybníka. Ptačí hnízdečko si Babiš postavil jakou soukromé sídlo, ale ne ze zdaněných jak to dělají ostatní miliardáři, ale naopak proto, aby náklady vyrobil a daně neplatil. 

-------------------

Bylo také legrační, jak se Faltýnek opravil, když tvrdil, že Agrofert zaplatí miliardu na daních, když "dodal" na odvodech, neboť daně agrofert neplatí žádné, ale jeho zaměstnanci platí na odvodech sociálního a zdravotního miliardu ročně. 

Firma FAU a se setinou či s tisicinou zaměstnanců Agrofertu zaplatila ročně také, ale tentokrát skutečně na daních miliardu ročně. Ale protože celníci ve FAU také vlastně díky kamerovému systému monitorovali i provoz Babišova podniku, tak to chápu, to se Babišovi opravdu jistě vůbec nelibilo. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#121726 Re: Faltýnek byl včera v televizi opravdu legrační když tvrdil, že ....

2018-01-03 10:46:27

#121722: - Faltýnek byl včera v televizi opravdu legrační když tvrdil, že .... 

Babiš s Faltýnkem opravdu zešíleli, jinak se to říci nedá. Zlodějina 50 mil. se jim jeví jako "dobročinost", když skončily v soukromé hospodě se soukromou Zoo. 

Babišův bezprecedentní postoj ke zprávě OLAF mě šokuje. Na dotazy čtenářů odpovídá Fischer