MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#121790 Re: Re: Re: Jak málo stačí, mít kultivovaného prezidenta, neb slovenský premiér, to je opravdu děs a

2018-01-03 21:24

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#121793 Re: Re: Re: Re: Jak málo stačí, mít kultivovaného prezidenta, neb slovenský premiér, to je opravdu d

2018-01-03 22:06:50

#121790: - Re: Re: Re: Jak málo stačí, mít kultivovaného prezidenta, neb slovenský premiér, to je opravdu děs a 

Občané jsuo giganticky manipulování spikleneckými servery. Komunisté jim opornou komunistickou zvrhlou ideologií změnili vědomi, zničili občanům jakékoliv povědomí o vývoji myšlení, vývoji občanské společnosti, vývoji křesťanství, přechod k monoteismu, vývoj práva, základy práva, právního státu toto vše podléhalo těžké komunistické ideologii, která si celý vývoj lidského myšlení doslova vymyslela bez jakékoliv vazby na realitu společnosti, realitu vývoje lidí. 

Někteří občané, kteří se nedokázali dovzdělat jsou zmatení, mnohdy to přenáší i na své děti, nerozumí základním principům, nemají žádné hygienické návyku ve zpracování informací, nejsou schopni se rozhodnou, jestli informace je fabulace nebo realita, nenavikli si porovnávat informace s jejich vlastní zkušeností, nechají se prostě oblbnou jakoukoliv lží, když jím jí tvrdí Zeman neb Babiš, protože si nechali vnutit představu, že oni to "myslí dobře". Je to absurdní, ale je to tak. 

Tedy do velké míry jsou skutečně voliči Zemana i Babiše jejich oběti a vůbec si to neuvědomují. Je to podobné jako závislost oběti na násilníkovi. Manipulace je skutečně velmi sofistikovaná, velmi se toho obávám.