MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122015 Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň......

2018-01-06 16:14

#122012: - Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň...... 

Ty "cosi" "vidíš" a dokonce víš "že to řídí" "někdo" kdo je mi "podobný", ale problém je v tom, že tvoje vidění vůbec nejsi schopen pospat a pokud jej popíše, stačím i já se svými znalostmi na to, abych jasně ukázal, že to není realita, ale nějaké podivná směsice spikleneckých teorií, propagandy všeho druhu a hlavně absolutních fatálních základních neznalostí. 

Tedy ty cosi "vidíš" a protože ti v tvém profilu na facebooku systém množí stejně hloupé "vidění" začal si to vydávat za realitu, ale tou to opravdu není, je to jen tvá vlastní představa v které tě utvrdil debilní elektronický systém a ty si myslíš, žiješ v té představě, že je to realita. 

Ovšem v situaci, kdy jsi konfrontován s tím, že to realita není, najednou nejsi schopen tvojí představu ani definovat.  Hloupé na tom je, že si myslíš, že ta konfrontace je "jen jedna" a tedy je to jen "anomoálie" vždyť přece ten facebook, tak tam všichni myslíme řádně"stejně" a "tak přesně víme" a tak skvěle "vidíme"  a tak "skvěle se doplňujeme" (rozmnožujeme naše spiklenecké poznání) a jsou "nás vidoucích" "miliony" :-)

Nechal jsi se zdebilnět, v horším případě se vlastního debilnění aktivně účastních čtením Putlerových listů, Aeronetu a podobně idiostkých serverů, kde je mimochodem na všech to samé, stejné debility :-). 

To se pak nedivím, že volíš neonacistu T. Okamuru s jeho zabrušovačem a vybrušovačem :-) to je logický důsledek tvojí vlastní sebedestrukce. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122020 Re: Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň......

2018-01-06 17:06:51