MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122021 Re: A co podle Vás bude po Vašem Czexitu následovat ??

2018-01-06 17:08

#122014: - A co podle Vás bude po Vašem Czexitu následovat ?? 

V každém případě po debaklu EU  nějak fungovat bude muset.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122023 Re: Re: A co podle Vás bude po Vašem Czexitu následovat ??

2018-01-06 17:21:03

#122021: - Re: A co podle Vás bude po Vašem Czexitu následovat ?? 

Proč by EU ale měla skončit debaklem není schopen definovat ani spiklenecký teoretik z ANO ŠtB 2011 soudruh egyptolog Bárta, také jen cosi blábolí, těšil jsem jak to jasně vysvětlí a nic, nula. Blábolení, spiklenecké teorie a nic víc. 

Přestože teď vlastně do Evropské rady má přístup vskutku šílený slovenský nomenklaturní komunista, ŠtBák, nejspíše zloděj eu dotací a daňový podvodník Babiš neznamená to, že se hroutí celá EU, právě to je na ní skvělé a právě to je skvělé na demokracii. 

Je pravda, že je trochu problém, když se StBák Babiš namnožil v podobě jeho vlády soudruzů z ANO ŠtB 2011, kteří mají přístup na Rady ministrů a dokonce i komunisařka za ČR je z ANO ŠtB 2011, ale pořád to naštěstí zatím není totální katastrofa, která by dokázala EU rozložit. 

Je to ale jistě velký bezpečnostní problém, neb Bureš a nejspíše ci celá řada soudrůhů z vlády členů či sympatizantů s ANO ŠtB 2011 nejspíše nemají ani ten nejmenší nárok získat bezpečnostní prověrku státu a soudruh Bureš nemá dokonce ani negativní lustrační osvědčení, tedy vlastně by měl Babiš chodit za dveře, když se Evropská rada bude bavit o důvěrných a bezpečnostních věcech EU. 

V rozhovoru pro Novinky ale soudruh Bureš Babiš sdělil, že čile kamsi do EU telefonuje a "řeší evropskou agend" - migrační kvóty :-) a hlavně hledá spojence mezi třemi státy z 25 které je odmítají :-), je prostě "argumentačně zdatný" - prostě jim zavolá a řekne "tak ten pič.... předseda EK to na nás vol.... podal, tak musíme být jednotni", pak zavolá tomu dalšímu do Maďarska a řekne "tak tan čur.... z Polska tak ten jen úplně na nic, ten na to se....., musím být jednotní my Slovani vol....".