MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122117 Se slovenským komunistou a ŠtBákem Babišem je to "také legračné" :-)

2018-01-07 18:43

 

2018-01-07 10:32

 

  1. Policie a několik státních zastupitelství konstatuje že je dotačním podvodníkem a že k dotačním podvodům svedl celou řadu lidí včetně jeho rodiny
  2. Zpráva OLAF konstatuje, že je dotačním podvodníkem
  3. On sám ve svém projevu ve Sněmovně 23.3.2016 přesně popíše, jak dotační podvod páchal
  4. Sám vyzve Sněmovnu, aby ho vydala k trestnímu stíhání

ale zároveň říká, že to "všetko bolo legalne" a to přesto, že i Babiš ač komunista a ŠtBák chápe, že ozbrojená loupež legálně drženou zbraní z ní nic legálního nedělá. (Tedy já douvám, že to Bureš opravdu chápe, pokud by to nechápal, to by pak bylo jiná.)

Podobné je to s jeho daňovým podvodem emise a nákupu korunových dluhopisů. Také ve Sněmovně přesně vysvětlil jak tento daňový podvod páchá, ale také u toho tvrdí "že to všetko bolo legalne, že to všetko Kalousek".  I zde platí, že použil skutečně legální prostředek k nelegálnímu obohaceni a je velmi zvláštní, že Bradáčová v této věci nijak nekoná, skoro to už vypadá, že není na státním zastupitelství, ale v karuselu Agrofert. 

Voličům komunista a ŠtBák Babiš sdělil:

-ja něsom komunista a ŠtBák ja som "obeť totality" :-)

-ja něsom zloděj euro dotací to je účlovka

-ja něsom daňový podvodník, těch 13 mld. za poslední rok a 40 mld. za roky ve vládě tak to je všetko legalne to všetko zhodnotil "sůd" "soudní znalcovia" :-)

-ja som obeť justičnej mafie

a světě div se  15 % dospělých jde a hodí mu hlas a to by si člověk řekl, že se na celém světě nemůže takový idiot najít ani jeden. 

Nejabsurdnější na věci je, že má nejen voliče, ale také členy Agrofert-KSS-ŠtB-2011 hnutí a ti dokonce svorně tvrdí, že je potřeba "změnit demokracii"  - najít nové policisty, soudce, státní zástupce, nový OLAF, novou EK, EU,  pro které bude loupežné přepadení legálně drženou zbraní vrcholem demokratického jednání, protože je Babiš jejich "zlatým teletem". 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122138 Re: Se slovenským komunistou a ŠtBákem Babišem je to "také legračné" :-)

2018-01-08 08:04:34

#122117: - Se slovenským komunistou a ŠtBákem Babišem je to "také legračné" :-) 

Nechápu, co je ten Babiš za povahu.. To tady snad ještě nebylo.. Měl by okamžitě rezignovat !!!!