MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122204 Re:

2018-01-08 21:30

#122203: -  

Co to meleš, ty sráči? Ty jsi typ Gottwalda a celá ta vaše zasraná pražská kavárna, která neuznává výsledky demokratických voleb! Jste samej bejvalej bolševik a udavač StB, viz. exsoudruh a udavač StB, fašista Štětina! Ale my s váma zatočíme, vy totalitní svině!!!!!!!!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122206 Re: Re: V demokratických volbách kandidát natož "jako zvolený" kandidát neporušuje .....

2018-01-08 22:16:21

#122204: - Re:  

.....volební zákon, on a jeho tým nelže. Zeman a jeho tým byl usvědčen Nejvyšším správním soudem ze lhaní a co hůře z porušování volebního zákona. Ty to snad nevíš? Ty opravdu nevíš, že jsi volil ubohého lháře, podvodníka, šmejda, co ti "prodal" předražené hrnce? Ty nevíš, že jsi volil ubohého oplzlého idiota, co vychodil něco tak neskutečně zbytečného jako je komunistická ekonomie? Ty nevíš, že jsi volil podvodníka, který si nechal napsat "knihy" pavlačových drbů? Ty nevíš, že jsi volil oplzlého idiota, podle kterého se řídila jeho dcerunka pornografická hvězdička? 

Proč jsi takovou děsivou ubohost dělal? Jaký jsi měl důvod volič komunistikého nácka, alkoholika z patologické rodiny komunistické matka mláticí Miloš i jeho spolužáky ve škole? Protože jsi stejný ubožák jako Miloš Zeman? Komu jsi tím chtěl ublížit? Tvému sousedovi, tvým dětem, tvému psovi? 

Ty pořád ještě nevidíš, kam to dospělo? Prmiérem je slovenský nomenklaturní komunista, StBák, zloděj euro dotací a daňový podvodník, jen pro tvou informaci.