MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122370 Re: Nemluvil bych za druhé a hlavně bych se ptal velmi PROČ by vůbec někdo měl volit Miloše Zemana?

2018-01-10 22:28

#122363: -  

Nikdo nikdy neřekl důvod, proč Zemana volil či proč by měl být volen. Je velmi zásadní věc, vykřikuješ, že jej někdo volí, ale ti lidé vůbec nesdělují proč to dělají. To je přece absurdní. 

Myšlení máme proto, abychom věděli proč to či ono děláme, tím se přece odlišujeme od zvířat a to si ještě velmi fandíme. 

Najednou je tu ale skupina lidí, která volí Miloše Zemana, ale vůbec tato skupina není schopná říci proč to dělá. Nejazjímavější na věci je i to, že ani Miloš Zeman není schopen říci, proč by měl býti zvolen. 

Tato diskuse je připlná věcných argumentů, proč by zvolen být neměl. Mimo jiné proto, že se k současnému mandátu dostal porušováním volebního zákona, což je komunisticko - nacistický způsob získávání moci.  

Neměl by být volen, protože prakticky každý jeho projev obsahuje, lež, oplzlost, vulgaritu, ubohost, napadání oponentů atd. 

Neměl by být volen také proto, že je obklopen velmi podivnou partou lidí, kteří nemají nárok získat bezpečnostní prověrku státu a jsou tedy pro občany nedůvěryhodní. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122395 Re: Re: Nemluvil bych za druhé a hlavně bych se ptal velmi PROČ by vůbec někdo měl volit Miloše Zema

2018-01-11 00:13:40

#122370: - Re: Nemluvil bych za druhé a hlavně bych se ptal velmi PROČ by vůbec někdo měl volit Miloše Zemana? 

protoze splnil co slibil, odrovnal nejhorsi vladu v dejinach ..vladu Nagyove, Peti, Kalouska, Peake z hnuti Lidem.

A proc by mel byt zvolen znovu.. kvuli neservilnimu pristupu k EU, jim poplatnym mediim a natlakovym skupinam..prazska kavarna a predevsim racionalnimu pristupu k  muslimske migraci.

to u ostatnich, krome Tupohlavka nevidim.  napr. zele Drahos jenom mlzi.