MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122395 Re: Re: Nemluvil bych za druhé a hlavně bych se ptal velmi PROČ by vůbec někdo měl volit Miloše Zema

2018-01-11 00:13

#122370: - Re: Nemluvil bych za druhé a hlavně bych se ptal velmi PROČ by vůbec někdo měl volit Miloše Zemana? 

protoze splnil co slibil, odrovnal nejhorsi vladu v dejinach ..vladu Nagyove, Peti, Kalouska, Peake z hnuti Lidem.

A proc by mel byt zvolen znovu.. kvuli neservilnimu pristupu k EU, jim poplatnym mediim a natlakovym skupinam..prazska kavarna a predevsim racionalnimu pristupu k  muslimske migraci.

to u ostatnich, krome Tupohlavka nevidim.  napr. zele Drahos jenom mlzi.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122400 Re: Re: Re: Nemluvil bych za druhé a hlavně bych se ptal velmi PROČ by vůbec někdo měl volit Miloše

2018-01-11 08:15:18

#122395: - Re: Re: Nemluvil bych za druhé a hlavně bych se ptal velmi PROČ by vůbec někdo měl volit Miloše Zema 

Ty žiješ v představě, že prezident má odrovnávat vládu schválenou svobodně zvoleným parlamentem?  Hmmm, to jsi opravdu znalec Ústavy pakliže byli volby skutečně demokratické a pakliže vláda neporušuje Ústavu? 

Za prezidenta totiž nese odpovědnost právě vláda. To, že Zeman se dostal k moci porušováním ústavy a volebního zákona a to nejen jím ale i jeho komunistickým kolektivem, ti zjevně vůbec nevadí či to dokonce konvenuje. 

To, že ty jsi považoval Nečasovu vládu za špatnou, když provedla zemi velkou odbytovou krizí s nezaměstnaností o 3 % menší než měl Zeman v letech jeho vlády a prakticky nejnižší v celé Evropě, je pro tebe výrazem - hrozná vláda. Dnešní růst, je jen a pouze důsledkem právě vlády Petry Nečase, Babiš ani Sobotka pro růst HDP bohužel neuděli vůbec nic a dokládá to, deficitní rozpočet v době velmi vysokého růstu, ale především mizivé nezaměstnanosti. 

Jen pro připomenutí, v době po vstupu do EU tedy v roce 2004 velmi klesla nezaměstnanost a důsledkem byly např. přebytky v objemu 40 mld. na účtech zdravotních pojišťoven, neboť vysoká zaměstnanost miltiplikuje příjem státu, platby sociálního a zdravotního, neboť stát tyto peníze nevydává za nezaměstnané a ještě vyšší příjem se mu díky zaměstnanosti vrací. 

Proto také Babiš vykřikuje, že "vybíral více daní", což ale vůbec není pravda, nevybírá více daní, ale manipulativně do daňového příjmu státu zahrnul sociální pojištění, které je díky vysoké zaměstnanosti opravdu obrovské v příjmu státu. 

Být tebou byl bych opravdu velmi velmi opatrný, mluvit o vládě Petra Nečase, která vůbec jako první jasně řekla, že policie, státní zástupci i soudci musí skutečně jedna sebevědomě, nezávisle a přesně podle podle zákonů této země, jako o nejhorší vládě v dějinách, když je zkušenost se stovkami rozkradených miliard - prokazatelně jen MUS a rusácký dluh je dohromady 154 mld. - oposmluvní zlodějskou bandou Zemana a Klause, je opravdu jeden z tvých vrcholů hlouposti.  

Pokud mám něco říci k příběhu Nečasová - Nagyová, tak Petr Nečas udělal chybu, když na počátku premiérování odmítl bezpečnostní ochranku, z toho bohužel plyne, že bezpečnostní rizika, která se tak či onak objeví, musí řešit jiným způsobem. To se pravděpodobně dělo. Procesování svěřil Nagyové, což opravdu nebylo nic moudrého, ale nevyplývá z toho, že by porušovali zákon. Dokonce ani z toho, že Nagyová dostávala dárky neplyne, že by za ně Nečas realizoval protislužby a dokonce se doposud ani nezjistilo. Tedy policie a státní zastupitelství se v této věci přiklonilo k tomu, že to musí vyřešit soud, vzhledem k tomu, že procesní stránka nebyla jasná a dary naznačovaly korupční prostředí. Zatím to vypadá, že se nic hrozného nestalo a je to jak píši já, přestože se mi věc samozřejmě také nelíbí - ale především proto, že přijimání darů v takové pozici je věc nedůstojná. 

Miloš Zeman ale např. přímo vyzval k jeho korumpování, když si založil jakousi "nadaci" na splácení státního dluhu. Velmi podivné donátory má v těchto volbách a nechce je sděilt, skrává je na Mynáře a jeho partičku a Zemanovce, tedy úplně ničí smysl transparentních účtů a opět porušuje zákon. Nečas mimochodem doprovázel Zemana na celou řadu jednání, což samozřejmě plyne mimo jiné z toho, že jako bývalý premíér má nenahraditelné znalosti. 

Zeman není neservilní k mezinárodním unikátním organizacím, kterými jsme členy tedy EU a NATO. Zeman s nimi prostě nekomunikuje, protože vůbec netuší o čem by s nimi měl komunikovat a jak by měl naše zájmy v EU a NATO zastupovat, toho totiž není schopen, nerozumí vůbec EU a NATO, je to nad jeho mentální schopnosti. Vydává to ovšem za projev neservilnosti, což je absurdní, když je servilní k Putlerovi a Xi Jin Pingovi a že tam servilní je, na tom se jistě v klidu shodneme. 


Nepřihlášený uživatel

#122403 Re: Re: Re: Nemluvil bych za druhé a hlavně bych se ptal velmi PROČ by vůbec někdo měl volit Miloše

2018-01-11 08:48:19

#122395: - Re: Re: Nemluvil bych za druhé a hlavně bych se ptal velmi PROČ by vůbec někdo měl volit Miloše Zema 

Máš naprostou pravdu, skutečně ani ty nejsi schopen morální, kulturní důvod pro volbu Zemana, aby byl zároveň v souladu s Ústavou. 

Za prezidenta nese odpovědnost vláda za všechna jeho jednání, drtivou většinu z nich dokonce musí kontrasignovat premiér. 

Tedy pokud Zeman skutečně svévolně zničl vládu, spáchal naprosto nepochybně velezradu.