MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122575 Re: Mimo to, že měla naprostou pravdu je bohužel pravděpodobné.....

2018-01-12 15:09

#122572: - Mimo to, že měla naprostou pravdu je bohužel pravděpodobné..... 

Tohle jen Zemanovi pomůže, když se nějaká frnda vrhne takto na prezidenta, tak na řadu lidí to může působit tak, že jeho odpůrci se neštítí ničeho. Otázkou zůstává, kde se tam vzala mezi haldou novinářů, jak se tam dostala.... Ono na Zemana můžu mít názor jakýkoliv, ale pořád je to prezident republiky. Dovolím si tvrdit, že stát se něco takového v USA, tak ji na místě odprásknou.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122579 Re: Re: Mimo to, že měla naprostou pravdu je bohužel pravděpodobné.....

2018-01-12 15:52:49

#122575: - Re: Mimo to, že měla naprostou pravdu je bohužel pravděpodobné..... 

Ale houby, pokud by o tom Zeman nevěděl, tak jsem tu měli za týden funus, byl připraven, věděl co přijde, jediné co ho překvapilo, že ho ochranka neunese :-). 

Nikde by jí žádná ochranka nezabila, byla polonahá, neměla zbraň, ale všude by prezidenta povalili na zem a chránili by dokola těly, to tady možné není, kdyby ho položili, taky by to nepřežil. 

Bylo to jen divadlo russáckých zpravodajských služeb, nic víc. Chtěli pokropit živou vodou ty, co teď půjdou a na just to hodí, protože je přece Zeman chudák, bývali by k volbám už nešli, takto půjdou. 

Na druhou je z videí naprosto jasné, že je Zeman spíše polomrtev než položiv a to skutečně čát alespoň trochu myslících jeho voličů může odradit.