MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122902 EU a dosud i ČR je skvělá v tom, že nikdo nebrání mít tradiční rodinu a to ať už katolickou....

2018-01-15 15:51

Mylná multikulturní výchova

Dlouholetý ředitel prostějovského gymnázia Michal Šmucr se v minulosti vyslovil proti inkluzi a také třeba proti "obrovské inflaci maturit a akademických titulů".

Staví se na stranu tradiční rodiny. "Fungující tradiční rodina je terčem promyšleného masivního útoku. Ten je veden s využitím všech forem informační manipulace a ekonomického nátlaku na společnost. Cílem tohoto procesu je trvalé hodnotové přeformátování společnosti. Rodina je totiž základní překážka v přeměně společnosti na mediálně manipulovatelný a ovladatelný dav," uvedl loni na svém blogu na iDnes.cz. V jiném článku píše o tom, že je držitelem zbrojního průkazu, a vyslovuje se proti omezování držení zbraní ze strany EU.

....protestantskou či židovskou. V době komunismu ani nacismu to možné skutečně nebylo.  Pan Šmucr je poněkud zmatený, řekl bych. 

Rodina s jasnými právnimi vztahy je také v rámci EU a ČR stále poměrně značně protěžována nad svazky volnými, byť mohou být stejně funkční.  Rodiny jsou daňově stále zvýhodňovány.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122909 Re: EU a dosud i ČR je skvělá v tom, že nikdo nebrání mít tradiční rodinu a to ať už katolickou....

2018-01-15 16:07:41

#122902: - EU a dosud i ČR je skvělá v tom, že nikdo nebrání mít tradiční rodinu a to ať už katolickou.... 

Správně, rodiny patří oddanit, o to více pak náležitě homoklády zdanit. Monstrózní promiskuita homoušů s bisexuály je beztak pro společnost poměrně velké riziko vzhledem k šíření HIV. Buzny by to měli nejdřív zaplatit, pak ať si pořádají nějaké veřejné sedánky. Že se takových párty účastnil i americký velvyslanec Schapiro, tak to bylo  opravdu na pováženou.