MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122912 Re: Re: Ze všeho dosud o věci dostupné plyne, že si to Zeman s jeho týmem....

2018-01-15 16:14

#122882: - Re: Ze všeho dosud o věci dostupné plyne, že si to Zeman s jeho týmem.... 

   Stále se tváříš, že Ti spiklenecké teorie nevyhovují. Přitom do diskuzí je zvracíš, jako by se nechumelilo. Ta potrhlá Ukrajinka je výstřednostmi přeci známá, tak co si vymýšlíš blbosti?

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122914 Re: Re: Re: Ze všeho dosud o věci dostupné plyne, že si to Zeman s jeho týmem....

2018-01-15 16:19:03

#122912: - Re: Re: Ze všeho dosud o věci dostupné plyne, že si to Zeman s jeho týmem.... 

Také zdrůrazňuji, že můj názor, že si jí Zeman byť třeba zprostřekovaně objednal je jen můj názor, pro který mám důvody, které jsme uvedl. 

Kolektiv Zemana je složen z lidí, kteří jsou nedůvěryhodní pro stát a tedy i pro mne, já jako občan stát tvořím. 

Nejedlý má vřelé vztahy s Putinem, když si ho nalepil na telefon, žil život v russákově a nikdy dokonce ani nebyl schopen zveřejnit profesní životopis a především, nemá bezpečnosntí prověrku státu, podobě Mynář, Hlinovský, Ovčáček. 

To je vše, pramení to tedy z toho, že je Zeman obklopen dlouhodobě, po celý jeho život, lidmi nedůvěryhodnými, mnohdy bývalými Stbáky. 

Není to tedy spiklenecká teorie, přestože jsme to v uvozovkách uvedl, je to projev absolutní nedůvěry k jednání Zemana a jeho kolektivu. 

Dalším důvodem, že dvě videa téhož z různých úhlů z mého pohledu naprosto přesvědčivě dokládají, že to bylo divadlo o kterém mnozí, kdo tam byli včetně Zemana věděli dopředu. Zeman to tak dělal v minulosti viz. např. Olovo a starého psa novým kouskům nenaučíš. 

Další věci je, že je Zeman celoživotní lhář, jak dokládá i jen letmá četba super důvěryhodných zdrůj - tedy steno záznamů ve Sněmovně, kde je možné ke každému steno protokolu pustit i audio záznam.