MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122921 Re: Re: Re: Re: EU a dosud i ČR je skvělá v tom, že nikdo nebrání mít tradiční rodinu a to ať už kat

2018-01-15 16:34

#122915: - Re: Re: Re: EU a dosud i ČR je skvělá v tom, že nikdo nebrání mít tradiční rodinu a to ať už katolic 

Není nic hanebného na jiné sexuální orientaci, kdyby tomu tak bylo, nebylo by to přirozeným stavem, kterým to bezesporu je. 

Co je to "zdravá česká rodina"? Komunisté si představovali opravdu velmi zrůdně. 

Já si to mohu představovat, jako standardní rodinu katolickou - oba pokřtění rodiče, děti pokřtěné - pravidelně se účasní žovota v katolické obci a navštěvují bohoslužby. Takových rodin je opravdu naprosté minimum.

Taková rodina ale těžko může souznít s rodinou Miloše Zemana, tedy taková rodina skutečně Miloše Zemana volit nemůže, mimo jiné proto, že si uvědomuje nebezpečí jeho komunisticko-nacistického myšlení. 

Skvělé je, že tento stát, EU takové rodině nijak nebrání v jejím způsobu života, to je naprosto úžasná úleva po padesáti letech totality. Dokonce je taková rodina poměrně značně daňově zvýhodněna. Tedy je vše v naprostém pořádku. Žádnou další podporu nepotřebuji. Vyvohuje mi i odluka církve od státu a plně respektuji rozhodnutí Sněmovny o této odluce i přesto, že to po určité době bude mít katolická církev daleko těžší než dnes. 

Další možností je rodina protestantská či židovská, nijak dramaticky se nebude lišit o rodiny katolické.

A stejně tak lze nazvat tradiční jakoukoliv rodinu, kde je víra v jednoho Boha součástí jejich života, tedy i rodina muslimská, např. proto, že základní zákon - tedy dle křesťanství "starý zákon" je základem všech těchto rodin - tedy je tradiční způsob nazírání na svět a to, že pochází z absolutního dobra a je potřeba toto absolutní dobro nejen respektovat, ale také poznávat. 

Další možností je rodina ateistická - ale nezatížená politickým sektářstvím, tedy komunismem a nacismem, tam se shodneme, že KSČm a neonacistikcá SpD jsou opravdu politické sekty těžce škodící tradičním rodinám. 

A pak plně také respektuji, že si ostatní chtějí žít jak chtějí a je skvělé, když dodržují zákony, že je to jejich soukromý život a nic nám do toho není. Dokonce i když zákony nedodržují, není to problém tradiční rodiny, či politických sekt, ale podle úrovně nedodržování Obecního úradu, policie, státních zástupců a soudců. 

Např. rodina Babišova vypadá, že kradla EU dotace, je těžce nestandardní rodina, Babiš je rozveden, roky žil s ženou, která se nechala přejmenovat (jak absurdní) a společně všichni zdá se kradli eu dotace. To je velmi "netradiční" rodinka. 

Podobně netradiční rodinkou je rodinka T.Okamury, asi proto používá pojem "tradiční rodina" protože o něm nic neví. 

Velmi netradiční "rodinu" má i Miloš Zeman, roky žil odděleně od rodiny, své manželky a dcery, které je dnes doknce pornografickou "princeznou". Je rozvedený, vyrůstal v deviantní rodině, kde byl mlácen tak, že to v sedmdesáti letech považoval za přednost. To skutečně s tradiční rodinou - vřelými vztahy v rodině, láskavou péčí o děti, láskou k manželce nemá opravdu nic společného, na tom se jistě v klidu shodneme. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122929 Re: Re: Re: Re: Re: EU a dosud i ČR je skvělá v tom, že nikdo nebrání mít tradiční rodinu a to ať už

2018-01-15 16:52:54

#122921: - Re: Re: Re: Re: EU a dosud i ČR je skvělá v tom, že nikdo nebrání mít tradiční rodinu a to ať už kat 

Nebudu řešit jak moc je promiskuita mezi hohosexuály a bisexuály hanebná či ne, jen je třeba poukázat na to, že je to vzhledem k šíření HIV bezpečnostní riziko. Hezky jste se rozepsal pane, nicméně stále zastávám názor, že buzny je třeba danit, danit, danit a ještě mnohokrát.... danit. Rodiny, které se vzorně starají o své děti, což lze ověřit, je možno naopak co nejvíce oddanit. Když začnou selhávat a zlobit, tak lze daně opět zvýšit. Všechno se dá zařídit, stačí jen přestat pochlebovat proromálistům, probuzerantům, islamofilům a nejrůznějším jiným pseudohumanistům.