MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#123180 Re:

2018-01-18 11:32

#123179: -  

Zeman se bude v debatě určitě chovat arogantně, povýšeně, nabubřele. Tfuj, už nechci takového prezidenta.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#123181 Drahoš je dobrá volba

2018-01-18 11:36:00

#123180: - Re:  

Takový namyšlenec - nedutec byl i Klaus. Konečně máme šanci mít slušného prezidenta, který je " normální ". Tak doufám, že si tu šanci rozumní občané uvědomují a chytnou jí za pačesy

Nepřihlášený uživatel

#123201 Re: Re:

2018-01-18 15:44:02

#123180: - Re:  

ano bude, ja taky ne, bohuzel Drahos je kyvac a zele...neni to tak davno, kdy pronesl, ze bysme 2600 uprchliku klidne zvladli. Vzhledem k procentualnimu propoctu nemecke tajne sluzby,mezi nimi bude tak 5 teroristu 50-100 extremistu, 300 fundamentalnich wahabistu.

Ja radeji pred touto pomoci uprednostnim zivot byt jedineho ceskeho ditete, ktere by potencionalne mohlo zemrit pri teroristickem utoku...tak jako v Nemecku, Francii, Velke Britanii.

Rovnez uprednostnim relativne nizkou kriminalitu pred no-go zonami.

Rovnez nepotrebuji  zavadet prevazne v ateistickem Cesku nejake nabozenske trenice. Poslouchat v televizi Mohameda Abasse, ze zeny maji  v obdobi menstruace jen tretinovou vahu svedectvi pred soudem, nez ma muz.

To se asi libi Kalouskum, kteri pak vykrikuji neco o svobode vyznani. Pokud vsak to vyznani odporuje principum nejvyssim, coz je osobni svoboda, svoboda myslenek i ducha,  rovnost mezi muzem a zenou, rovnost a tolerance nabozenska, pravo deti na detstvi, prava zen, narodnostnich a nabozenskych mensin.,ceske trestni pravo. atd atd je toho opravdu hodne.