MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#123201 Re: Re:

2018-01-18 15:44

#123180: - Re:  

ano bude, ja taky ne, bohuzel Drahos je kyvac a zele...neni to tak davno, kdy pronesl, ze bysme 2600 uprchliku klidne zvladli. Vzhledem k procentualnimu propoctu nemecke tajne sluzby,mezi nimi bude tak 5 teroristu 50-100 extremistu, 300 fundamentalnich wahabistu.

Ja radeji pred touto pomoci uprednostnim zivot byt jedineho ceskeho ditete, ktere by potencionalne mohlo zemrit pri teroristickem utoku...tak jako v Nemecku, Francii, Velke Britanii.

Rovnez uprednostnim relativne nizkou kriminalitu pred no-go zonami.

Rovnez nepotrebuji  zavadet prevazne v ateistickem Cesku nejake nabozenske trenice. Poslouchat v televizi Mohameda Abasse, ze zeny maji  v obdobi menstruace jen tretinovou vahu svedectvi pred soudem, nez ma muz.

To se asi libi Kalouskum, kteri pak vykrikuji neco o svobode vyznani. Pokud vsak to vyznani odporuje principum nejvyssim, coz je osobni svoboda, svoboda myslenek i ducha,  rovnost mezi muzem a zenou, rovnost a tolerance nabozenska, pravo deti na detstvi, prava zen, narodnostnich a nabozenskych mensin.,ceske trestni pravo. atd atd je toho opravdu hodne.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#123203 Re: Re: Re:

2018-01-18 15:58:24

#123201: - Re: Re:  

Odhady jsou o živelné migraci ne o prověřených lidech. 

Dosud žádný migrant z nové vlny nespáchál žádný teroristický čin. Trestná činnost mezi novými migranty je hluboko pod průměrem většinové populace. 

Tedy nestraš migrací. Pan Drahoš a stejně tak např. pan Kalousek jasně ví, v čem spočívá problém živelné migrace - zažili a zažili jsem všichni přimigrování 500 000 rusáků, potýkame se dne s desetitisícovou menšinou russáků na našem území s neuvěřitelně vysokou úrovní kriminality a to zdaleka ne jen ekonomické. 

Problém známe, rozumíme velmi dobře tomu, že při živelné migraci je potřeba se o migranty postarat, není možné je postřílet na hranicích, zahnat do moře atd. 

Další fáze je omezení migrace i to se stalo, migrace je minimální jsou dokonce postihovány zločinci, kteří migraci podněcovali a stále se obrana proti migraci stupňuje. 

ČSSR se také snažilo, aby z 500 000 rusáckých imigrantů z roku 1968 část odešla a už se nikdy nevrátili. Je to pořád stejné, pokud by se ČSSR o okupanty nepostarala, nedala jim vodu, jídlo a ubytování, jejich kriminální jednání by bylo ještě neskonale děsivější. 

Tedy nestraš panem Drahošem, zločinec je totiž Miloš Zeman, pro bezpečnost této země neudělal naopak jí děsivě podkopal, když jsem navezl bandu čínských zpravodajců, svazáků, komsomolců a milicionářům, které skutečně naše bezpečnostní služby nebyly schopny monitorovat, neboť na takovou věc nebyli připraveni. Podkopal bezpečnost ČR i jeho návštěvami v russákově, neboť tím ČR ztratila kredit v NATO a obecně mezi spojenci v EU. 

NATO a EU nám garantuje bezpečnost, russák nás vždy jen a jen okupoval. 


Nepřihlášený uživatel

#123205 Re: Re: Re:

2018-01-18 16:15:48

#123201: - Re: Re:  

A ty jsi Brouk Pytlík.