MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#123316 Re: To je velmi odvážné tvrzení Mountfieldu, když byl inzerát placen ze zisků této firmy.....

2018-01-19 17:53

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#123320 Re: Re: To je velmi odvážné tvrzení Mountfieldu, když byl inzerát placen ze zisků této firmy.....

2018-01-19 18:50:24

#123316: - Re: To je velmi odvážné tvrzení Mountfieldu, když byl inzerát placen ze zisků této firmy..... 

Inzerát je manipulativní a to ze všech pohledů. 

Ty snad chceš bránit ČR před člověkem mravným, kulturním, vzdělaným, který celý život poctivě pro ČR pracuje, tedy před panem Drahošem? 

Opravdu si nehraj na idiota.

Žádný politik a žádný člověk nevítá živelnou migraci nikdy, snad jen ti, kteří jí provokují a je bohužel pravděpodobné, že jí vyprovokovali rusácí, neboť ti terorismu používají k "politické práci" již více jak sto let. Vzpomeň jak Stalin vykrádal banky a vzpomeň na to jak nás dvakrát okupovali a vzpomeň na to jak podporovali Carlose a jak i v ČR školili teroristy z celého světa. 

Evropa se se živelnou (pravděpodobně vyprovokovanou rusáky) migrací vyrovnala díky paní Merkelové a ostatním západním politiků, Zeman jim v tom nepomohl ničím, ještě nejspíše donášel důvěrné informace do russákova. Na začátku dokonce stačilo vysvětlovat co migrace do EU obnáší a jak je obtížné, pokud člověk nemá kvalitní vzdělání v EU uspět. 

Byl to mimochodem Miloš Zeman kdo sem přivedl desítky tisíc muslimů v letech jeho premiérování a je to Miloš Zeman, kdo nikdy nekritizoval skutečnou kriminální migraci z Ruska a kdo dokonce z krimi-migranta Babiše udělal premiéra.