MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#123464 Re: Re: Re: Kdo to ví, odpoví!

2018-01-22 15:38

#123461: - Re: Re: Kdo to ví, odpoví! 

Grygar nikdky proti nikomu neštval, ale pečlivě argumentoval, proč "spiklenecké teorie" Součka jsou jen spiklenecké teorie bez reálné podstaty. Nic složitého. 

Pan Drahoš je člověk odvážný, vystudoval apolitický obtížný obor, rozhodl se pro něj s vědomím, že nechce sloužit bolševickému režimu.

Miloš Zeman udělal přesný opak, studoval "vědecký komunismus" - jaká to ubohost, zbabělost. Dokonce vstoupil do bolševické partaje. Neměl odvahu ani vychovat syna tak, aby se s ním byl ochoten stýkat, dcerunku "vychoval" tak, že je pornohvězdička.  Miloš Zeman nemá ani odvahu mluvit pravdu, je to jen prolhaný ubožák. 

Mohu doložit, že dokonce ani není schopen vynásob 4 mil. x 31 - je to v naprosto důvěryhodném zdroji - steno protokolech ve Sněmovně.  Miloš Zemam lhal vždy a v podstatě každé vystoupení na veřejnosti obsahuje záměrné lži. Miloš Zeman dokonce podvádí opět ve volební kampani, opět podivně financuje svojí kampaň - jeho minulá kampaň při cca 40 mil. rozpočtu byla více jak 10 mil. v minusu - "ekonom" "manažer". 

Dvě třetiny Zemanových výroků v televizní debatě byly lživé nebo zavádějící, ukázala analýza. Lhal o euru i milostech

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#123469 Re: Re: Re: Re: Kdo to ví, odpoví!

2018-01-22 15:44:34

#123464: - Re: Re: Re: Kdo to ví, odpoví! 

Obor chemik, jako jeho kámoš Kalousek? Pro politiku je to obor dost nevhodný.