MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#123504 Re: Re: Re: Re: Kdo to ví, odpoví!

2018-01-22 21:04

#123473: Evropan - Re: Re: Re: Kdo to ví, odpoví! 

Díky Grygarovi byl na ČT zrušen pořad DETEKTOR. Nerad bych, aby tedy tento koniáš radil Drahošovi v otázkách svobodného projevu. Vrána k vráně sedá, tedy ani Drahoše nelze na prezidentském křesle vítat, protože zamítá referendum o důležitých otázkách, k nimž musí mít lidé právo mít možnost se vyjádřit. Jedná se o setrvávání v NATO a EU. Kdo občanům zapovídá možnost tyto otázky referendem řešit, toho nelze označit za opravdového demokrata, nýbrž za elitářskou hyenu a takového člověka nechci za prezidenta.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#123506 Re: Re: Re: Re: Re: Kdo to ví, odpoví!

2018-01-22 21:37:06

#123504: - Re: Re: Re: Re: Kdo to ví, odpoví! 

Co je nového u vás v Rusku?

Evropan

#123508 Re: Pan profesor Drahoš bude dobrým prezidentem

2018-01-23 05:56:23

#123504: - Re: Re: Re: Re: Kdo to ví, odpoví! 

V roce 2008 se odvysílalo 12 dílů pořadu Detektor. K tomuto pořadu se čeští vědci vyjádřili svým dopisem, kde konstatovali mimo jiné : Tento pořad je tím nejpokleslejším, jaký ČT v posledních letech vysílala. Autoři mnohé záhady vymýšlejí, k jejich rozvinutí používají esoteriky a další nejrůznější pseudovědce, přičemž k navození údajné objektivity zneužívají skutečné odborníky a seriózní novináře (kterým však neřeknou, v jakém pořadu mají účinkovat) a vůbec se nepokusí vědce a pseudoodborníky na obrazovce konfrontovat. Seriál Detektor je směsí výmyslů a lží, které nemají s reálným světem nic společného a záměrně klamou diváky.

Vůbec nechápu, proč by se lidé, kteří mají vědomosti a zkušenosti, nevyjádřili k něčemu, co je divákům ČT prezentováno jako věda a navíc zcela vážným způsobem. Nevím, proč ten pořad pan Vachler nepojal jako vtip a ironii, což je mu více vlastní. V tomto s názorem vědců souhlasím. A ten pořad nezrušil pan Grygar, resp. spolek Sysifos, ale vedení ČT. Ale jak už jsem napsal v úvodu, tak se pořad vysílal v roce 2008, zatímco pan Ludvík Souček zemřel v roce 1978. Nechápu tedy souvislosti, jak mohl pan Grygar nějakým způsobem vystupovat proti panu Součkovi.

Pokud se týká referenda o vstupu do EU, tak to proběhlo a většina obyvatel ČR se vyjádřila pro vstup. Kvůli tomu, že vy nesouhlasíte, tak se přece nebudou organizovat referenda tak dlouho, až se vyhoví zrovna vám. To nemá s demokracií nic společného. Prostě názor 5% lidí není většinový. Navíc je to pouze názor členů Strany pravých debilů pod vedením svého Asiata, a je naprosto absurdní. Lépe by bylo, když si budete pouštět Večerníčka. Ne toho, co tahá za drátky na Okradmůrovské loutce, ale ten skutečný. Tam je dost faktů, které unesete.