MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#123566 Dnešní duel kandidátů - Zemanova přednost se stala jeho záhubou!

2018-01-23 21:45

K technickému výkonu, tedy k obsahu. Byl zastřen Zemanovým skákáním do řeči oponentovi, neskrývanými osobními výpady a překrucováním. Drahoš na začátku akademicky nechal protivníka řádit, pak převzal iniciativu a bez podpásovek vrátil Zemanovi jeho někdejší citaci o tom, že „třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt“.

Připomněl to v reakci na Zemanovu invektivu, že protikandidát má české voliče za blbce. Ono se sice vědělo, že takto se k nim staví sám Zeman, ale příslušná citace zazněla včas a Zeman se zmohl pouze na nesouvislé věty. Pokusil se pak, za hlasitého přispění své klaky, namluvit publiku, že Drahoš je vítač migrantů, ale přesvědčit mohl jen ty, kteří mu, na rozdíl od českých soudů, věří i to, že nikdy nelže.

Závěrečné hodnocení je následující: Zeman si Drahoše na chleba nenamazal. Aureolu nepřekonatelného diskutéra někde vytratil. V politických tématech nebylo poznat, že Zeman obsazuje nejrůznější funkce téměř třicet let s desetiletou pauzou. Nedošlo k rozdílu třídy. Drahoš prokázal chuť a schopnost být novým prezidentem. Kdyby Zeman v březnu odjel na Vysočinu, stát by se nezhroutil. Bylo by ale v něm méně zloby.

https://www.novinky.cz/komentare/mitrofanov

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#123576 Re: Dnešní duel kandidátů - Zemanova přednost se stala jeho záhubou!

2018-01-24 08:13:19

#123566: Evropan - Dnešní duel kandidátů - Zemanova přednost se stala jeho záhubou! 

Zeman si šlapal si na jazyk, přeříkával se, oči koulel jak když kocour dělá do řezanky, tedy zjevně byl pod vlivem amfetaminu i když přeříkávání a především šlapání na jazyk je u něj vždy známka toho, že je pod vlivem alkoholu. 

Byl už opravdu jen směšný, přestože byl útočný. 

Škoda, že diskusi o migrantech nezakončil pan Drahoš tím, že jediné hromadné přijímaní muslimských migrantů nastalo v roce 1999 tedy v době, kdy byl Zeman premiérem a země nebyla v EU a tehdy Zeman netvrdil, že je to nebezpečí pro ČR. 

A měl pokračovat, že nebezpečím není muslim, křesťan, Žid, Rus, Maďar či Brit, ale nebezpečím je extrémista a Miloši Zemane vy bez nejmenších pochyb extrémistou jste. 

Třeba to přijde v dalším kole :-), bylo by to již velmi ostré.  Došlo na prokazování, že je Zeman extrémistou a pevně doufám, že na to opravdu dojde. 

Miloš Zeman je nepochybným zločincem.