MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#123751

2018-01-25 21:53

Drahoš je v trvalé křeči. Nedělá nic jiného, než to, že se naváží do prezidenta Zemana. V každé odpovědi je na počátku Zeman... 
Tváří se jako kyselé jablko. Má nabiflované útoky Zemana, chce komentovat jeho každou odpověď. A to blbě.

Drahoš je nabubřelý, asi mu vymyli mozek tak, že věří ve svou dokonalost. Tvrdí, že spasí svět, zajistí čistou vodu i ovzduší. Už mi z toho naskakují pupínky.

Prezident Zeman je v klidu. Zvítězí dnes i v prezidentské volbě, protože většina voličů nemůže mýt vymytý mozek.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#123753 Re:

2018-01-25 21:54:26

#123751: -  

No ale ty ten vymytý mozek máš


Nepřihlášený uživatel

#123756 Re: Se Zemanem to nejde jinak, než každou jeho lež tvrdě okomentovat....

2018-01-25 22:03:55

#123751: -  

....bylo to nutné a vedlo to k min. velmi dobrému výsledku. 

Zeman, když je chycen při lži a nemůže použít další, aby se z toho dostal, je zaskočen. To se mu několikrát stalo a je to velmi dobře. 

Skvělé také bylo, že jeho publikum mu nerozumělo, když mluvil vcelku věcně a smysluplně, to je nejzásadnější, zmátl je, netleskali, nevěděli že vlastně vyhrává, byli úplně mimo - věří mu lži, pokud mluví pravdu je to pro ně lež a pochybují o ní. 

Závě je, že Zeman své voliče naprosto zmátel, vůbec netuší kde jsou, Zeman - eurofederalista, Mynář - frajer, Nejedlý - traktorista, Ovčáček je super mluvčí, seznam jakýchsi jmen, ale přitom mluvi o firmách, celé to bylo takové popletené - výsledek - Zeman je už zmatený stařec - to vyplynulo z debaty pro jeho voliče. Asi ho půjdou volit, ale nové tím nezískal, zradikalizoval ale jeho i vlažné odpůrce. 

Tedy ukazuje se, že Zeman je skutečně schopen ovládat dav, ale jen lží, rozdělováním, pomluvami a potřebuje na to sakra hodně energie a tu už naštěstí nemá. Jeho lži už jsou tak profláklé, že i ti, kdož mu fandí je vidí naprosto zřetelně.