MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#124019 Re: Výsledky 2. kola volby prezidenta ČR 2018 ve Velké Británii

2018-01-28 09:42

#123988: - Výsledky 2. kola volby prezidenta ČR 2018 ve Velké Británii 

Západní společnost je v urcite krizi indentity a pocatecni krizi svobodneho mysleni. A dalo by se rici, ze bude, (pokud se neco vyznamne nezmeni), diky podpore nedemokratickeho autoritativniho islamu, ktery vyznamne infiltroval celou spolecnost, ztracena, ale svou roli v tom hraje i doktrina multikulturalismu.

Cesti obcane v zahranici jsou povetsinou snobove ovlivneni tim co jsem popisoval v prvnim odstavci, kteri si mysli, ze jsou ti lepsi lide, ti slusnejsi, nez "vesnicane" co volili Zemana. Nejedna se o to zda jsou fakticky lepsi, ale o ten fakt, ze se elitarsky povysuji, zaroven casto chybne hodnoti fakta vyplyvajici ze svetove i domaci politiky, jsou casto dogmaticti, a tyto zpusoby jednani podporuji  a utvrzuji je v nich i media a to jsou nektere z pricin, proc tam vyhral Drahos.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#124027 Re: Re: Výsledky 2. kola volby prezidenta ČR 2018 ve Velké Británii

2018-01-28 11:28:55

#124019: pan Hnedy - Re: Výsledky 2. kola volby prezidenta ČR 2018 ve Velké Británii 

Opravdu jste mimo misu. Podle vás se 19 kluk, který přišel do Anglie nebo do Německa z nějakého čes.regionu, kde není práce, mýt nádobí do kuchyně , elitářsky povyšuje ? Běžte se bodnout. Mám spoustu kamarádů a přátel, kteří jsou v zahraničí za výdělkem, aby si dokázali našetřit na auto nebo byt ( v Česku je to z 15 tis. platu nemožné, museli by se zadlužit, tak jako každý druhý ), jsou to normální lidé, nikdo z nich se nijak nepovyšuje, právě naopak. Všichni volili nebo podporovali pana Drahoše. Kdo je arogantní a povyšuje se, tak je právě Zeman a jeho fanatici. A to jsou lidi, kteří většinou za celý život nevystrčí zadek do světa za účelem výdělku. Budou jen mrmlat, jak je všechno na h....

Celé to ukazuje na to, že 51 procent Čechů , žijících v ČR znevažuje důstojnost prezidentského křesla