MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#124028 Re: Re: Re: Re:

2018-01-28 11:57

#124024: Evropan - Re: Re: Re:  

Sračkonetem by jste měl nazvat spíše servery Bakalovy žumpy, také portály ČT, nebo ČR, protože, ačkoli má mainstream právní krytí, šíří většinou pouze plytké a obsahově vyprázdněné argumenty. U tzv. proruských webů se vám nikomu důkaz o jejich propojení na Kreml nikdy přinést nepodařilo a jsou to od vás pouze výmluvy na imaginárního nepřítele a kejhání potrefených hus. Tyto ožralé chemiky přeci nakonec někdo vyfotografoval a je jedno, kdo fotografie zveřejnil.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#124029 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-01-28 11:59:09

#124028: - Re: Re: Re: Re:  

Běžte už někam s touto fotomontáží. To už je trapné

Evropan

#124055 Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-01-28 15:34:28

#124028: - Re: Re: Re: Re:  

V dnešní postfaktické době není fotografie důkazem ničeho. Vy samotný jste toho důkazem, když za prezidenta volíte člověka, který zjevně neudrží pozornost, nedokáže odpovídat na dotazy redaktorů a pohybuje se jen za podpory svých bodyguardů. U těch fotomontáží na Sračkonetu je ale také něco napsáno. A není tam jediný podpis redaktora a "vydavatel" tohoto obskurního zpravodaje sám sebe nazývá "Vedoucí kolotoče". Žádný z českých zpravodajských zdrojů takto anonymní není (Prorusské listy za český zpravodajský server také nepovažuji, to je stejná žumpa jako Sračkonet). Takže to sem, prosím, už více nedávejte.

A na druhou stranu, pokud by vám opilost pana Drahoše tolik vadila (a jako, že to stejně považuji za fotomontáž), proč vám nevadil opilý Bumbál při otevírání královské klenotnice, kam dorazil z pijatiky na russké ambasádě. To je přeci daleko větší průšvih. Je to plivanec do obličeje každému českému vlastenci. Proč vám to nevadilo a tohoto opilce jste volil?

Drunk Czech President