MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#124059 Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-01-28 15:55

#124055: Evropan - Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem! 

S těmito násoskami by to nebylo o mnoho lepší. Ale volební lístek s chemikovým jménem už odplul odpadní rourou záchodové mísy. A marioneta, u níž je podezření, že nakonec také beztak chlastá, nakonec, bohu dík, v prezidentském úřadě nebude.

 

Odpovědi

Evropan

#124078 Re: Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-01-28 18:54:41

#124059: - Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem! 

V dnešní postfaktické době není fotografie důkazem ničeho. Vy samotný jste toho důkazem, když za prezidenta volíte člověka, který zjevně neudrží pozornost, nedokáže odpovídat na dotazy redaktorů a pohybuje se jen za podpory svých bodyguardů. U těch fotomontáží na Sračkonetu je ale také něco napsáno. A není tam jediný podpis redaktora a "vydavatel" tohoto obskurního zpravodaje sám sebe nazývá "Vedoucí kolotoče". Žádný z českých zpravodajských zdrojů takto anonymní není (Prorusské listy za český zpravodajský server také nepovažuji, to je stejná žumpa jako Sračkonet). Takže to sem, prosím, už více nedávejte.

A na druhou stranu, pokud by vám opilost pana Drahoše tolik vadila (a jako, že to stejně považuji za fotomontáž), proč vám nevadil opilý Bumbál při otevírání královské klenotnice, kam dorazil z pijatiky na russké ambasádě? To je přeci daleko větší průšvih. Je to plivanec do obličeje každému českému vlastenci. Proč vám to nevadilo a tohoto opilce jste volil?

Drunk Czech President