MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#124065 Re: Re: Re: Re: Re: Výsledky 2. kola volby prezidenta ČR 2018 ve Velké Británii

2018-01-28 16:32

#124035: - Re: Re: Re: Re: Výsledky 2. kola volby prezidenta ČR 2018 ve Velké Británii 

Otazka  take je, kdo sel volit  v zahranici , ja se domnivam, ze vzhledem k poctu, kdy odvolilo cca 17 000 lidi, to byla spise ta povysenecka,tvrdici o sobe ze slusna, v jistem smyslu nasycena, blazeovana cast ceske spolecnosti zijici v zahranici, ktera tam zije dlouhodobe a zcasti ma nepresne, zprostredkovane informace. Soucasti byl zrejme diplomaticky sbor a ruzni statni zamestanci, mozna i ruzni Telickove a jini zradcove ceske statnosti a suverenity.

Pocet Cechu v zahranici jiste presahuje nekolik set tisic.

ale jiste mnohdy plati i to, co za me velice spravne odpovedel muj predrecnik. Vy jste to jen trochu nepochopil. Bylo to spise jen jeho vlastni subjektivni myslenkove prirazeni se k te casti elity slusno-lidi volící Drahose nez objektivni fakticke. Samozrejme Drahose volili mnozi ti, co nechteli Zemana, ale to pro me neni spravne reseni, i kdyz je hulvat a ma tam hruzostrasne lidi kolem sebe, az na napr. Kmonicka, ktery byl odejit.

 

PS: predtavte si, ze jsem taky pracoval v nekolika zemich zapadni Evropy, takze mam jiste zkusenosti, jak to tam chodi. Proto jsem si dovolil  i napsat, ze pokud se neco nezmeni budto ze strany pristupu muslimu k islamu nebo pristup zatim vetsinove spolecnosti v nekterych zemich zapadni Evropy, jeji svobodomyslny duch, bude ztracen. To vse pod rouskou naseho bezpeci.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#124068 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Výsledky 2. kola volby prezidenta ČR 2018 ve Velké Británii

2018-01-28 17:09:51

#124065: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Výsledky 2. kola volby prezidenta ČR 2018 ve Velké Británii 

..podle vás Češi mimo ČR nemají internet a nedostanou se k informacím ? Dostavají to jen zprostředkovaně od konkrétních velvyslanců ? Jste blázen.. Myslíte, že v Anglii , v Německu, v Irsku pobíhají a šaškují velvyslanci s fíkusy ?

Možná, že právě vy nemáte ty správné informace, když pouze zapínáte TV Barandov s nejlepším zdrojem informací - Hnojiva na Fíkusy 

Co tam do volby prezidenta ČR v zahraničí cpete migranty ? Vy je za chvíli nacpete i praseti do žrádla.

Pochybuji, že jste kdy žil v zahraničí.. Kdyby tomu tak bylo neplácáte tady hovadiny.. Možná  jste byl tak na čecháčkovské paštikové dovolené Chorvatsku .

Drahoš byl důstojný adept na prezidenta. Nevykládejte nesmysly, že lidé volili Drahoše, aby nevolili Zemana..

Bylo snad i 1. kolo, síto, kterým prošli všichni kandidáti. Drahoš z něho vyšel na 2. místě...

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2018-01-28 17:40:57