MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#124247 Re: Re: Fyzická neschopnost je jistě problémem....

2018-01-30 09:44

#124244: - Re: Fyzická neschopnost je jistě problémem.... 

Jeho celkové zhoršení bylo vidět při debatě na ČT.. Několikrát chtěl dotaz od paní Witowské zopakovat, zpomalené reakce, levé oko, jak od mrkací panenky a další a další problémy. Drahoš byl oproti němu bystrý, pohotový, slušný.... Zkrátka a dobře absolutně  nešlo ty dva spolu  porovnávat...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#124249 Re: Re: Re: Fyzická neschopnost je jistě problémem....

2018-01-30 09:54:12

#124247: - Re: Re: Fyzická neschopnost je jistě problémem.... 

Pokud by byla debata o 10 min. delší, Zeman by zkolaboval v přímém přenosu. V posledních minutách si utíral obličej jak člověk trpící demencí v LDNce. 

Je to samozřejmě velmi smutné, že to takto také hodnotíme, ale věci jsou velmi vážné. Pokud byl Zeman  kdysi alespoň na oko krotit zlodějskou bandu, která ho vždy obklopovala, teď je mu to již naprosto ukradeno, nezajímá ho to, zajímají ho jen jeho osobní pomsty, jeho nesmyslné megalomanie, jeho osobní velmi prapodivné ambice, které se obtížně čtou. 

Na Hradě je bez nejmenších pochybností naprosto šílené, zavládl tam jednoznačně chaos. Není zřejmé, kdo vlastně má Hrad ovládat, když je Zeman ve virovém opojení. Nejspíše Zeman nechce ani vydat slovní příkaz natož písemný. Tedy jednou je to Ovčáček, pak Mynář, často jistě Nejedlý a také někde v pozadí je Hlinovský. Není zřejmé, kdo vlastně v případě problémů velí armádě a jestli by Zeman byl vůbec schopen něco učinit, říci. 

Je naprosto evidentní, že to spěje k hořkému konci, teď si Zeman ale ještě "užívá" svého "vítězství", které je vítězstvím, které zneužíjí jiní, Zeman už nemá sil, dle následujícího příspěvku to vypadá, že si právě porcují republiku Babiš a mnozí z ANO ŠtB 2011, Nejedlý, Mynář, Hlinovský i Ovčáček, kterého ale parta považuje za pitomce. Hrad ovládá naprostá paranoia kdo vlastně s kým proti komu a do toho ještě stále živý, ale naprosto nevyzpytatelný Zeman. Nikdo z nich neví dne ani hodiny, Zeman se zjevuje a mizí a když se zjeví ve své panicové prostatičnosti je naprosto neříditelný, nikdo neví kdy zkolabuje na veřejnosti, je velmi pravděpodobné, že se již dávno uchýlili k drogovým podpůrným prostředkům, ale zároveň ho nechtějí zabít a sami se navzájem povraždit.