MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#124328 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobytek - ti , co ho nevolili mají prý držet hubu

2018-01-30 15:59

#124323: - Re: Re: Re: Re: Re: Dobytek - ti , co ho nevolili mají prý držet hubu 

Tak jaké má vlasnosti? 

Každou vlastnost, kterou jsem napsal, prokážu. 

-nevzdělanost - Zeman prakticky nemluví správně žádným cizím jazykem, vychodil něco tak absurdního jako je komunistická ekonomie a celý život dělal na věcech, které neměli žádnou reálnou hodnotu. Obecně je nekulturní a nemravný - nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka - Zeman je amorální a nekulturní. 

-prakticky všichni v jeho okolí jsou nedůvěryhodní pro stát - nemají šanci získat bezpečnostní prověrku státu  a to je velmi vážné. NBÚ zastupuje nás občany v zjišťování, jestli je ten či onen důvěryhodný a co více, jeho důvěryhodnost je v případě vyšších prověrek pod nepřetržitou kontrolou. Tím, že Nejedlý, Ovčáček, Mynář či Hlinovský nemají bezpečnostní prověrky stát, stát ani nemůže jejich jednání monitorovat a tím, že nemají možnost získat prověrku je zřejmé, že se pohybují na hraně zločinnosti. 

-Zeman od voleb nevstal, neukázal se na Hradě, zrušil předávaní dekratů rektorům, prostě ani základní společenský úkon už nezvládá - je tedy z tohoto pohledu více polomrtev než položiv

-alkoholismus prokázal mnohokrát - řekl bych, že z toho se sám usvědčil tolikrát, že to o tom není pochyb, ožrání se na russácké ambasádě a pak vrávorání u korunovačních klenotů, není co řešit v tomto případě - Zeman je celoživotním alkoholikem, to je naprostá jistota. 

-rodinný život Zemana, kdy on žil kdesi, jeho žena kdesi jinde a jeho původní rodina se k němu vyloženě nezná ti připadá snad jako cosi normálního-včetně pornografického úletu jeho dcerunky Kateřiny? 

-lenost studovat za komunismu ultra komunistický obor - o tom snad ani nemusíme vést diskusi, studenti VŠE byli za komunismu bráni studenty ČVUT jako komunističtí exoty a jazyk těchto dvou komunit byl skutečně diametrálně odlišný, přestože např. studenti ČVUT mnohdy museli absolvovat zkoušku z komunistické ekonomie na VŠE. 

Tak se předveď, popiš jeho "kladné vlastnosti" a zdůvodni je. To si opravdu rád přečtu. Mimochodem budeš zaručeně první, ještě dosud nikdo nikdy nedefinoval jedinou kladnou vlastnost Miloše Zemana tak, aby to byla vlastnost opravdu reálná. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#124331 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobytek - ti , co ho nevolili mají prý držet hubu

2018-01-30 16:02:15

#124328: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobytek - ti , co ho nevolili mají prý držet hubu 

Pro mně to není dostatečně průkazné a váš text považuji za pustý výmysl. Jsou to havloidní lži a konstrukce. Je to vlastně i legrační. Nic jste neprokázal.