MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#124340 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobytek - ti , co ho nevolili mají prý držet hubu

2018-01-30 16:16

#124337: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobytek - ti , co ho nevolili mají prý držet hubu 

Rétorická zdatnost.

Inteligence.

Odvaha. Dokázal projevit odpor k sovětské okupaci, i když jej pak vyhazovali ze zaměstnání.

Dokázal se příkře obout do Medveděva kvůli nepatřičnému článku, který v Rusku vyšel o roce 1968. 

V tom všem naprosto převálcoval Drahoše, jenž dokáže být servilní k jakémukoli režimu, který je právě u moci. Nechal by s naši zemí jistě každým cizincem zametat, protože z něj čpí naprostá podělanost.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#124346 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobytek - ti , co ho nevolili mají prý držet hubu

2018-01-30 16:31:56

#124340: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobytek - ti , co ho nevolili mají prý držet hubu 

Rétorická zdatnost - která si vypomáhá lhaním, je věc velmi diskutabilní.

Inteligentní je také věc problematická - určuje jí z velké části paměť a ta Zemana s železnou pravidelností selkhává, když svědčí u soudu. Tam si nemůže vzpomenout prakticky na nic jak nějaký dement

Odvaha - odvaha ke zločinu je věc také diskutabilní, opravdu měl odvahu krást 14 mld. z MUS a 140 mld. rusáckého dluhu, ale zařizoval to tak, aby byl beztrestný, tedy je otázak, jeslti to lze nazvat odvahou - ale budiž - není nic snadného se producírovat jako Zeman - to jistou dávku odvahy vyžaduje - na druhou stranu, na veřejnost Zeman zásadně nevylézá střizliv. 

Laškování s russákem, kterému jinak líže říť nazvat odvahou je hloupost, to snad uznáš. To jsi dost přestřelil, mimo jiné proto, že se Zeman v Kremlu nechal připnout oranžovo černou stuhu symbol russácké současné agrese. Tedy pokud i někdy jednal odvážně vůči russáků, řekl bych, že to dávno popřel. 

Zeman nebyl ani natolik odvážný, aby udržel svojí rodinu, aby vychoval syna tak, aby se s ním chtěl v dospělosti stýkat a případně aby se s manželkou rozešel důstojně. V tomto ohledu je Zeman ubohý posera. 

----------------------------

Studiem chemie, místo servilního komunistického oboru pan Drahoš naprosto jasně prokázal, že jestli něco není, tak servilní. Prokázal ti i vědeckou prací a vedením Akaemie věd. 

Zemanův "konflikt" s komunismeme je velmi  nedůvěryhodný, těžko by pak mohl vyznamenat nomenklaturního komunistu a ministra komunistické vlády, která přímo řídila StBáky. Těžko by pak mohl vyznamenávat StBáky, pokud by byl odvážný v komunistickém režimu.

Daleko pravděpodobnější z jeho post-komunistického života je, že byl Zeman spíše StBákem, to z jeho jednání po revoluci, v dobo oposmlouvy a to jakými lidmi je bklopen přímo plyne. Ale unávám, že toto už je věcí názoru a jisté přisnosti hodnocení Zemana.