MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#124357 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-01-30 17:00

#124350: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Nikdo u nás nepotřebuje, aby zde hosopodařil kdejaký islamistický hotentot a ještě zde zaváděl své intolerantní islamistické praktiky. Vem si to zpátky musulmane do své díry v Egyptě, Tunisu nebo Turkmenistánu. A už se s tím sem nevracej musulmane, nikdy. :-) Zneužívaným maňáskům, jako je Dominik Feri, bych doporučil , aby se raději drželi osvědčených drog, jako je kokain, nebo crack a přestali konzumovat havlistická lejna od zadků Kalousků, nebo Schwarzenbergů, protože to je duševnímu zdraví nakonec i více nebezpečné. Kalouskové vás maňásci jen krátce použijí a pak odhodí. Nedělejte Schwarzenbergům šašky a nenechte ze sebe dělat vývěsku multikulturalizmu. Až přijdou pak ve větší míře do Čech vaši pokrevní soukmenovci s islamistickými manýry, za vaše havloidní postoje vás pak beztak nepochválí. Bude jim jedno, že jste tvrdili, že Zeman není váš prezident. Zprovodí vás ze světa za odpadlictví.

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#124358 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-01-30 17:03:55

#124357: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nehraj si na idiota. K islámu se hlásí 1,5 mdl lidí a po staletí si své země, kde se nám žít moc nechce obhospodařují sami. 

Problém není s vírou v dobro, problém je s vámi ateistickými sektáři, kteří vyvoláváte nenávist. 

Měl bys mít daleko ale sakra daleko větší respekt k tomu co neznáš a co rozvíjí 1,5 mld. lidí. Vy komunisté ale nemáte respekt ani ke křesťanství, když jste v této zemi povraždili kněze, řeholníky a řeholnice, ostatní se zavřeli od lágrů a nahnali je komunistické megalomanské stavby. 

Slovníkem opravdu nemusíš prokazovat, že jsi voličem Miloše Zemana, to je i Milošovi Zemanovi a Ovčáčkovi naprosto jasné. 

 


Nepřihlášený uživatel

#124359 JE MI VÁS LÍTO

2018-01-30 17:06:03

#124357: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jste opravdu na nejlepší cestě do blázince. Dobře vás ten Okamura masíruje