MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#124425 Re: Pan profesor Drahoš by byl lepším prezidentem.

2018-01-31 07:46

#124411: -  

Vážená paní,

přečtěte si zpětně příspěvky v této diskusi a naveďte mě, kdo tady plive na koho jed. To, že ve volbách zvítězil Miloš Zeman, to přece všichni respektují. Nikdo tady v diskusi nezpochybňuje výsledek voleb a nikdo nevolá po fyzické likvidaci Zemanových voličů. Bohužel se děje přesný opak, kdy Zemanovi voliči vyzývají k odchodu nebo k fyzické likvidaci voliče pana profesora Drahoše. Co je na tom tak zlého, že mám jiný názor? Opravdu se chcete vrátit do doby, kdy byl jeden kandidát strany a ten získával 99% hlasů? To já tedy nechci.

To, že tuto osobu tituluji celkem přiléhavou přezdívkou "Bumbál" (nevymyslel jsem jí) či ho zmiňuji jako "hradního ožralu", to je jen můj osobní názor. Miloš Zeman přišel v roce 2014 na otevírání královské klenotnice opilý z oslavy na russké ambasádě. Tento jeho přístup já osobně vnímám jako plivnutí do obličeje všem vlastencům, kteří si váží své vlasti a historických symbolů našeho státu. Já osobně bych se v momentě takové příležitosti, která se i těm nejvýše postaveným představitelům státu nabídne jen jednou či dvakrát za život, snažil připravit se a chovat tak důstojně, jak si to taková situace zaslouží. Vždyť je obrázek celého národa. Pokud to on neudělá, tak je to nejen ostuda, ale ukazuje to i na jeho vztah k našemu národu, kdy je mu alkohol milejší než důstojný výkon funkce prezidenta. O jeho vulgarismech pronášených do rádia se raději nezmiňuji a také jeho volební kampaň pod heslem Antidrahoš, kde nechal svůj volební tým vymýšlet a prezentovat urážky typu, že pan Drahoš je pedofil (to je pro mě opravdu hodně hnusná pomluva), se určitě nedá označit za slušnou. Co jste se dozvěděla o tom, co by chtěl pro naši republiku v dalších pěti letech udělat?

https://www.novinky.cz/domaci

Zvažujte a přemýšlejte, prosím, jaká je skutečnost před tím, než někoho nařknete a urazíte. To se často nedá vrátit zpátky. Vy svým příspěvkem příkopy mezi lidmi prohlubujete, protože ta přirovnání k americké situaci po volbách nesedí, a osočování z toho, že tady někdo šíří pomluvy a lži, míří na úplně jinou stranu, než by měla.

Jinak vám přeji pěkný den.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#124428 Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl lepším prezidentem.

2018-01-31 08:24:30

#124425: Evropan - Re: Pan profesor Drahoš by byl lepším prezidentem. 

Zdravím, originál je tady :

Pražská kavárna se mění na pražskou plivárnu! ( iDnes )

 na petici to jen nějaký aktivní Zemanista zkopíroval. Je to hnus.