MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2018-01-31 18:29

Havloidi jsou nový druh obtížného hmyzu. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#124487 Re:

2018-01-31 18:33:48

#124486: -  

Zeman ti vyhrál, co pořád řešíš. Proč nejde na petici na jeho podporu oslavovat? 

Václav Havel je stále nejznámější a nejuznávanější Čech v celém světě. Děti, které se všude v demokraciích učí o pádu komunismu se učí o Václavu Havlovi. Jeho projev s Senátu USA si pouští v hodinách, jako příklad nezávislosti politika na moci. 

Tedy oslavuj dokud je co, po Zemanovi možná u za rok ani pes neštěkne. Senát tu nejspíše bude muset řešit, že není způsobilý k výkonu funkce. 

Dnes mlátil hlavou do mikrofonu a vůbec o tom nevěděl. Buď byl zase zmaštěný na šrot nebo se velmi priblížilo finále, neboť neuropatie už mu dostoupila až do obličejových svalů. 

Je to žalostný pohled. Pokud by to byl můj kandidát, styděl bych, že jsem takového člověka volil, ale musím říci, že bych nejspíše sebelepšího kandidáta v tomto fyzickém a duševním stavu již nevolil. 

S panem Schwarzenbergem jsem se viděl letos v létě osobně a pořád je to ještě člověk, na kterém je sice věk již znát, ale pořád je to ještě velmi dobré.  Proti Zemanovi je to v podstatě zdravý sportovec.