MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#124551 Re: Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl lepším prezidentem.

2018-02-01 02:00

#124428: - Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl lepším prezidentem. 

Ano, pražská kavárna je hnus a paní má pravdu. Pražská kavárna tu dokonce vyhrožuje panu prezidentu násilím a smrtí! 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#124553 Re: Re: Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl lepším prezidentem.

2018-02-01 04:06:01

#124551: - Re: Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl lepším prezidentem. 

Jak můžeš věřit chlapovi který má tři brady?

Evropan

#124554 Re: Re: Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl lepším prezidentem.

2018-02-01 06:01:05

#124551: - Re: Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl lepším prezidentem. 

Autorem toho původního textu je paní Jiřina Holotová, která je regionálním koordinátorem stany Úsvit národní demokracie za Plzeňsko. Byl zveřejněn na blogu v Burešově iDnesu, a blogy nikdo nerediguje, takže se tam zveřejňují jakékoli neověřené bláboly. Rozhodně to není zdroj solidních informací. To si jen přeposíláte přitroublé e-maily, kde se ve své lži navzájem utvrzujete. Pro začátek by úplně stačilo doložit, kde takzvaná Pražská kavarna vyhrožuje prezidentu násilím a smrtí. Tím přece vy vyhrožujete takzvané Pražské kavárně, tak se přestaňte tvářit jako jeliman. A pokud paní Holotová ve svém textu vyzdvihuje paní Vitáskovou jako vzor občana, který byl nepráven perzekuován, stačilo by vzponemout, že na pozici technického náměstka ERÚ jmenovala svoji kamarádku Veseckou, která technické vzdělání nemá, a navíc je to člověk spojený s krytím kriminality v nejvyšších místech politiky tehdy za dob vlády ODS. To si paní koordinátorka neofašistické strany v čele už bez Asiata asi neuvědomuje.

A vy tady opět rozšířujete lži a nenávist. Vy, nikoli takzvaná Pražská kavárna.


Nepřihlášený uživatel

#124556 Re: Re: Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl lepším prezidentem.

2018-02-01 06:50:27

#124551: - Re: Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl lepším prezidentem. 

Holotová se symptomatickým jménem, by si měla přečíst výhrůžky smrtí v této diskusi od vás voličů Miloše Zemana a obecně by měla více sledovat aeronet, putlerovy listy, zvedavce, svetlokolemnas atd. tedy ruskou propaganda, kterou tak miluje Miloš Zeman a ona jeho, byla by velmi opatrná v soudech o tom, že voliči pana Drahoše byli či jsou agresivní. 

Kritizujeme zjevné lži, oplzlosti, ubohosti Miloše Zemana, jeho porušování Ústavy, volebního zákona atd.  To je přece správné, je-li někdo ve veřejné pozici má být vystaven kritice. Kritizujeme věcně neboť drtivá většina z nás přesně víme, proč tyto vlastnosti a činy Miloše Zemana kritizujeme.