MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127217 Re: Re: Re: Re: A pak že StBákovi nehrabe, tak to fakt ani náhodou :-)

2018-03-03 18:48

#127215: - Re: Re: Re: A pak že StBákovi nehrabe, tak to fakt ani náhodou :-) 

Trestní oznámení na nácka - tak jako tak by musela dát souhlas PS. A ANO, frajeři Piráti a SPD prohlásily, že se nových voleb nebojí a jejich hlasy na rozpuštění stačí. Navíc by to nikomu z nich nedělalo finančí problém. Vím, je těžké si vypouštět sám sobě rybník, ale pořád je v záloze trojí nedůvěra vládě a rozpuštění PS prezidentem. To, že ted říká, že by nové volby nevyhlásil ještě neznamená, že by to fakt neudělal, neboŤ jak známo "jen idiot nemění své názory" snad ta citace byla přesná.... A domnívám se, že předpokládané skokové navýšení důchodů na příští rok je pro tuto eventualitu předčasných voleb. Je to 2.5 mil voličských hlasů

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127219 Re: Re: Re: Re: Re: A pak že StBákovi nehrabe, tak to fakt ani náhodou :-)

2018-03-03 18:54:33

#127217: - Re: Re: Re: Re: A pak že StBákovi nehrabe, tak to fakt ani náhodou :-) 

Neonáckové z SpD nebudou hlasovat pro ani náhodou, jsou podána trestní oznámení na T. Okamuru a Roznera jejich neonacistické projevy jsou velmi dobře zdokumentovány, tady policie nebude váhat a obviní je jakmile se parlament rozpustí, případně požádají o jejich vydání ještě dřív, než se Sněmovna rozpustí. 

Tedy neonáckové hlasovat pro rozpuštění Sněmovny nebudou. Jeslti piráti je otázka, neb StBák je vydaný k trestnímu stíhání a může být obviněn každým dnem, tedy si ho mohou velmi vychutnat a hrát to na destrukci ANO StB, která už tak jako tak započala, stejně jako započalo masivní kradení členů ANO StB - tedy zneužívá pozic na všech úrovních. 

Možností je ovšem opravdu celá řada.

Co je ale naprosto jisté, že Babiš se Zemanem porušují Ústavu ČR a to je velmi vážné, Ústavní soud mluví o věci už naprosto otevřeně. Senát je už hodně nervozní z toho co tu Babiš se Zemanem provádějí. 

Zeman je idiot, ale je to také ješitný idiot, bude chcít tohoto cejchu zbavit a ukázat se jako "státník", aktuálně ale neví co by vymyslel, nic ho nenapadá. Migrační krize ustala, Romové jsou v zaměstnání, russáci v izolaci, čínského poradce mu zavřeli do gulagu, Tvrdík je na cestě do českého krminálu a líbat už ho nechce ani Bohdalka. I jeho čas se velmi intenzivně krátí. Občané už zdaleka Putlerovy listy nehltají jak tomu bývalo a Soukup z TV Barrandov spáchal madiální sebevraždu. Zeman je sám jak kůl v plotě, jen ti KGBáci ho dosud vodí. 

Jsou tu také čtyři velmi dobří kandidáti na prezidenta, kteří dohromady mají obrovský mandát a minimálně tři jsou schopni velmi dobře komunikovat. Jsou tu i další osobnosti, které se v případě potřeby stále ještě mohou vložit do děje - Buzková ze socanů je jednou z nich, u lidovců je paní Roithové 65 let a má obrovský kredit, mladé lidi se schopen shromáždit jak Horáček tak především Hilšer a to, že se mladí opravdu nemohou dívat na neonacistu T. Okamru, ultra komunisty z KSČm a Stbáka Babiše, tak to je naprostá jistot a mladé myslím lidi do 45 let, přestože jistě mnozí z této vrstvy ANO StB volili. 

Není to tak hrozné, ANO StB zdaleka není takovým "hegemonem" jak to na první pohled vypadá a obzvláště ne s trestě stíhaným Stbákem a Faltýnkem.

Zásadní je, že do pohybu dává také Slovensko a tamní pohyb mnohé vyjasní i zde, naokone StBák je Slovak, který se nikdy ani nenaučil česky. 

Pochybuji, že by dnes Zemanovy prošly jeho odpornosti o "likvidaci novinářů", které pronesl v russákově. Hodně se věci mění a StBák to tuší víc než kdokoliv jiný.