MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127270

2018-03-04 16:27

Tisíce lidí chtějí v pondělí v Praze protestovat proti zvolení Ondráčka do čela komise pro kontrolu GIBS

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127271 Re:

2018-03-04 16:36:49

#127270: -  

Jó v Praze to začíná žít .Začíná se oteplovat , tak začíná příprava na různé demonstrace , párty ,hepeningy , kreslí se transparenty a probíhá aktivizace kozatých koloběžek taxikářů,takystudentů a smažek,LBGT ,neziskovek ,přátel přírody
a jejich odpůrců , přátel slunce ,přátel noci a dalších přátel čehokoliv .Zvláštní skupinou jsou skupiny pasující se coby samozvaná inteligence ( někteří ze zneuznaných herců , politiků a lehkoživků).Někteří politici perou a žehlí vlajky , aby se měli do čeho obléknout . A práce je až poslední zoufalý pokus jak se dostat k penězům . 


Nepřihlášený uživatel

#127272 Re: ČR je jakého absurdní divadlo, kde je masivně porušována Ústavu a někteří tomu tleskají.....

2018-03-04 16:49:49

#127270: -  

Situace je opravdu absurdní:

-Slovenského kriminálního imigranta a trestně stíhaného StBáka si zve neonacista z SpD, aby "spolu probrali, jestli šikanová ředitele GIBS není neco hanebného". 

-Trestně stíhaný Faltýnek dokladovatelně prohlašuje, že policistu, který vyšetřuje jejich kauzu dostane do tepláků. 

-na Hradě sedí russký trotl, kterému zavřou čínského "poradce" a zároveň zpravodajského agenta a on se tváří, že to s ním nijak nesouví

-komunista a Stbák Fiip sděluje občanům, že nejsou demokraté, když chtějí vyjádřit názor, že Ondráček porušující i tehdejší zákony ČSSR je nedůvěryhodnou osobou, která nemá ve vedení jakéhokoliv komise co pohledávat, především proto, že za 30 let demokracie nepochopil, že tehdy porušoval vše myslítelné a to včetně zákonů ČSSR. 

-----------

Tedy máme tu neokomunistickou partu vedenou trestně stíhanými "podnikatelskými mafiány", kterým se za čtyři roky ve vládě podařilo komunisticky zázračně navýšit majetek o 40 mld. ze základu 30 mld.

Máme tu neonacistickou partu v které je tajemník již trestně stíhán pro opravdu hanebný čin a na T.Okamuru a Roznera je podáno trestní oznámení, přičemž poslankyně této neonacistické party chce podat tresní oznámení Pelikána z neokomunistické party, že o nich hovoří jako o nacistech a zároveň šíří poplašné zprávy elektronickým mediem o autobusu plném migrantů. 

Máme tu ultra komunistickou partu vedenou StBáckým donašečem Filipem, která veřejně prohlašuje, že "komunismus byl super" a o občanech, kteří s tím nesouhlasí hovoří jako o lidech, kteří nejsou demokraté. 

Máme tu Miloše Zemana obklopeného nedůvěryhodnými lidmi pro stát a tedy i pro občany, kterému Číňani zavřeli do gulagu jeho "poradce", který byl shodou podivných náhod také čínským zpravodajcem. 

Tihle všichni včetně jejich partiček svorně trvdí, že budou porušovat Ústavu, že nebudou respektovat rozhodnutní Sněmovny např. tím, že vláda bez důvěry budou vládnout klidně i 4 roky do dalších voleb. Přičem jeden je trestně stíhaný neokomunista, další je neonacista, na kterého je podána řada trestních oznámení, další je ultra komunista a StBák a další je absolutně beztrestný russácký trotl. 

Všichni dohromady se svorně tváří, že jsou "elitou národa" a "reprezentanty země".