MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Evropan

#127251 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muž na správném místě

2018-03-04 13:08

#127248: - Re: Re: Re: Re: Re: Muž na správném místě 

Polovina signatářů Chátry 77 byli buďto bývalí neúspěšní komunisté, kteří se nedostali k funkci, jakou chtěli, a nebo stbáci! Viz třeba Havel.


Nepřihlášený uživatel

#127252 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muž na správném místě

2018-03-04 13:28

#127251: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muž na správném místě 

Zloději nicků, tvé představy a realita jsou dvě naprosto rozdílné věci. 

To, že Chartu 77 podepsali bývalí komunisté nemění nic na faktu, že Ondráček v pozici příslušníka SNB porušoval zákony ČSSR. To, že za to nebyl trestán je problém KSČ a jeji nástupkyně KSČm, neboť ta se sama pasovala v Ústavě do "vůdčí úlohy". 

Situace je velmi vážná, Ondráček si neuvědomuje, že v domě komunismu páchal zločiny a současní komunisté dokonce napstosto nesmyslně tvrdí, že žádné zločiny páchány nebyly, přestože v době páchání zločinů Ondráčkem, byly součástí právního řádu ČSSR mezinárodní dokumenty OBSE ratifikované komunistickou vládu i parlamentem. 

„Mezinárodní pakt o občanských a politických právech“ „Mezinárodní pakt o hospodářských, sociálních a kulturních právech“

Charta 77 velmi správně na věc upozorňila už 1.1.1977 a signatářům se dostalo dalšího porušování zákonů ČSSR a tedy jim represe. 

Je smutné, že takto základní věci z historie Československa neznáš a to tu mnohdy vystupuješ pod nickem "vlastenec", kdy jsi mnohokrát vyhrožoval vražděním. 

 

------------------

To, že se StB velmi snažila pronikat do struktu Charty 77 je skutečně realita, nic nenasvědčuje tomu, že by Václav Havel s Stbáky spolupracoval, někoho udával nebo poškozoval své přátele. Nedá se to do jednání, života, psaní Václav Havla nikam napasovat, tudíž je to prakticky nemožné. 

Naproti tomu, se dá velmi dobře spekukulovat o tom, že Miloš Zeman byl StBáckým donašečem.  Jeho vyhození z KSČ a jeho následné jednání a aktivizace s blížícím se koncem komunistické totality by tomu velmi nasvědčovaly. Navíc Zeman přestože byl" vyhozen" z KSČ byl stále přisátý tam, kde se daně spotřebovávaly a ne tam kde se něco produkovalo. Je to jeho celoživotní postoj. Proto je také velmi pravděpodobné, že je to StBák. 

Dnes je navíc prakticky jisté, že spolupracuje se zpravodajci z Ruska a Číny a jeho "privatizace" 140 mld. russáckého dluhu kamsi do bývalého russákova lze v klidu nazvat krádeží.


Nepřihlášený uživatel

#127253 Re: Re: Re: Re: Re: Muž na správném místě

2018-03-04 13:38

#127246: Evropan - Re: Re: Re: Re: Muž na správném místě 

Zloději nicku, problém není v Charte 77, ale v tom, že se součástí právního řádu komunistického Československa staly dva dokumenty. 

„Mezinárodní pakt o občanských a politických právech“ „Mezinárodní pakt o hospodářských, sociálních a kulturních právech“

Stejně jako nyní byly závazné i pro tehdejší komunistickou policii SNB. 

Tedy Ondráček svým jednání a dokonce schvalováním jednání komunistické SNB naprosto jasně otevřeně porušoval zákony ČSSR a dokonce se k tomu nediálně přiznal.

Že za to nebyl nikdy postižen není problém Charty 77 neni to ani problém OBSE ani mezinárodních paktů - je to jen a jen problém KSČ a tedy i její nástupkyně KSČm, neboť ta si dala do Ústavy "vůdčí úlohu KSČ" je tedy plně odpovědna za to, že Ondráček v iniformě komunistické policajta porušoval zákony ČSSR a nebyl za to potrestán. 

Co je ale naprosto šílené, že to idiotovi Ondráčkovi nedošlo ani po 30 letech, to je naprostá katastrofa a svědčí to o tom, že je to z principu zločinec ne člověk mravný, kulturní a vzdělaný s úctou k Ústavě a demorakcii a totéž samozřejmě platí o celé KSČm. 


Nepřihlášený uživatel

#127255 Re: ČT se on-line vyvracela lži Soukupa.

2018-03-04 13:53

#127254: Evropan -  

Zloději nicku, lži Soukupa ČT vyvracela on line - je zvláštní, že ty pořád lžím Soukupa věříš. Je ale velmi dobře, je dál šíříš, že jsou dostupné na youtoube, alespoň si RRTV uvědomí, jak odporných zločinů a s jakým dosahem se Soukup dopustil. 

 

Je velmi dobře, že jste to dali na youtoube. Jediná možnost jak může Rada o rozhlasovém a televizním vysílání zasáhnout je zrušit TV Barrandov licenci, neboť souku o CT prakticky jenom lhal a je to tak vážná pomluva, že bude mít nejen dohru v trestním oznámením, ale zaručeně není možné dále dopouštět, aby Soukud nestoudně šířil poplašné (lživé zprávy) za pomoci televize. 

ČT dokonce lži Soukupa on-line vyvracela ..................... Tedy RRTV to má přehledně zpracováno a jediné co učiní bude odebrání licence, žádný menší postih v tomto případě nastat nemůže. 

Soukup zjevně pod vlivem absolutní beztrestnosti russáckého trotla Miloše Zemana získal představu, že on je také absolutně beztratný a že mu bude udělalena makroamnestie, to je jistě možné, leč jeho čin zjevně bude tak či tak posuzovat soud. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#127256 Filip neví, že Ondráček svým jednáním porušoval komunistické zákony ČSSR? ....

2018-03-04 14:13

Filip o účasti Ondráčka na zásazích proti demonstrantům v lednu 1989: Nevnímám to jako symbol něčeho špatného

.....vždyť je Filip komunistický právník, je to smutné, že neví, že od roku 1976 jsou součástí právního řádu ČSSR a dokonce i současného právního řádu mezinárodní pakty OBSE. 

„Mezinárodní pakt o občanských a politických právech“

„Mezinárodní pakt o hospodářských, sociálních a kulturních právech“

Tyto nezinárodní pakty úmluvy jasně zapovídají jednání, kterého se dopouštěl Ondráček. Tedy komunista Filip by měl velmi krotit své fantasmagorie o tom, že porušování dokonce komunistických zákonů SNB není potřeba "vnímat jako symbol něčeho špatného" a měl by se spíše velmi vážně zamyslet nad tím, jesti by neměl podat trestní oznámení na Ondráčka a nemělo se přezkoumat, jestli je jeho tehdejší trestná činnost již promlčena či nikoliv. 

---------------

Fllip je StBák, tedy nemá nárok na negativní lustrační osvědčení. Byly doby, kdy by jej to diskvalifikovalo z výkonu např. funkce ministra, ale dnes, kdy je premíérem slovenský nomenklaturní komouš a StBák Babiš je všechno "v pohodě". 

I to je jedna z absurdit, která tu nastala. Komunista a StBák Filip může být ministrem a účastnit se bezpečnostní rady státu, šílené. 

 

V roce 1983 vstoupil do KSČ. Od července 1985 udržoval kontakt s příslušníky Státní bezpečností (StB), nejdříve jako kandidát tajné spolupráce „Vojtěch“. Dne 15. dubna 1986 byl získán jako ideologický spolupracovník StB mjr. Lubomírem Antalem pod krycím jménem „Falmer“. Vojtěch Filip byl řízen oblastním odborem S-StB České Budějovice, součástí I. správy SNB (Správou rozvědky StB). Za tajnou spolupráci s StB, která především spočívala v typování osob, byl IS „Falmer“ opakovaně finančně odměněn. Od 16. července 1985 až do 1. prosince 1989, kdy uskutečnil poslední schůzku se svými řídícími pracovníky, absolvoval Vojtěch Filip jako (KTS „Vojtěch“ a IS „Falmer“) s příslušníky StB celkem 55 schůzek. V období 16. července 1985 – 5. dubna 1986 to bylo 7 schůzek, od 22. května 1986 do konce roku 1986 ještě dalších 6 schůzek, v roce 1987 to bylo 13 schůzek, v roce 1988 dalších 12 schůzek a nejintenzivněji podával hlášení v roce 1989, kdy uskutečnil plných 17 schůzek s příslušníky StB. Angažoval se zejména v akcích StB „Konto“ a „Lora“.[3][4]


Nepřihlášený uživatel

#127257 Re: A pak že StBákovi nehrabe, tak to fakt ani náhodou :-)

2018-03-04 14:17

#127210: - A pak že StBákovi nehrabe, tak to fakt ani náhodou :-) 

Babiš - socani, odhlasujte mi vládu, já už si to pak všechno odhlasuji s neonacisty a ultrakomunisty a když budeme potřebovat ústavní většinu, tak se prostě socani přidáte a společně tu pěkně tu demokracii "opravíme" a ústavním zákonem mě prostě makroamnestujete. To všechno navrhuje nomenklaturní slovenský komunista, StBák a trestně stíhaný dotační a daňový podvodník. 

No nezešílel ten Babiš?


Nepřihlášený uživatel

#127258 Re: Re: Na Slovensku nechtějí devadesátá léta a nám tu přitom komunisté Babiš a Zeman uspořádali....

2018-03-04 14:19

#127198: link-essay - Re: Na Slovensku nechtějí devadesátá léta a nám tu přitom komunisté Babiš a Zeman uspořádali..... 

Když už jsme to napsal, tak to použiji i zde, eurostat dokládá, jak velký pohyb je lidí v EU, jen v rámci EU se ročně stehuje více jak milion lidí (1,4 mil. v roce 2015),  z EU se do svých zemí nebo mimo EU vrací ročně milion lidí a další milion se vrací v rámci EU.  Jiní do EU přichází a v krizovém roce 2015 byl skutečně velký převis těch co přišli nad těmi co odešli a případně také v rámci EU umřeli a nebyli nahrazeni novými občany, bohužel i to je realita, že je problém s porodností v rámci EU, byť to není problém fatální a hlavně dlouhodobý. 

Západní Evropa ale řeší migrační krize po celou dobu co západní Evropa existuje, tedy zkušenosti má velké. Řeší migrační krize i od nás ze sousedního "východu". To je na západní Evropa a celé EU vlastně skvělé, své problémy řeší. 

A co je naprosto jisté z dat níže, že se neřeší jen imigrace, ale také samozřejmě emigrace - neboť by vskutku bylo poněkud absurdní, kdyby z Německa každoročně odšlo např. 300 000 lidí a nebyli nikým nahrazeni, to by vskutku normální nebylo. Totéž platí pro kterýkoliv stát, byť z russákova ročně odchází 300 000 vysokoškoláků a jen legálně a jen do USA, jak vyplývá ze statistického úřadu USA. Russákov se nad tím ani nepozastuje, což se jeví poněkud zvláštním. 

 

Tedy do Italie přišlo za poslední roky 155 tisíc lidí ročně, tedy každý den 424 .....

2018-03-03 09:33

 

Do Itálie přišlo za poslední čtyři roky 620 tisíc migrantů. Při čekání na rozhodnutí o azylu se mnozí učí italsky i pracují

....a není zřejmé, jestli se jedná o kompletně všechny včetně imigrace v rámci eu nebo jen imigraci mimo eu, což je daleko pravděpodobnější. 

Italie má cca 60 mil. lidí, tedy je to 0,25 % celkového počtu ročně, přičemž zdaleka ne všichni získají azyl. 

Pro ilustraci v rámci EU se nás přestěhuje ročně ze státu do státu cca 1,4 mil. lidí. Pro ilustraci je také potřeba říci, že z EU v roce 2015 úhrnem emigrovalo mimo EU 2,8 mil. lidí. Viz níže eurostat - popis krizového roku 2015. 

2,4 mil. lidí bylo skutečně ze zemí mimo EU, ale zároveň 2,8 mil. lidí EU opustilo - 550 mil. lidí prostě znamená obrovský pohyb osob v rámci celé EU a každý den se tedy někdo někam stehuje, je to přirozené konání lidí, přestože si my jednotlivci máme zkušenost, že se "vlastně nikam nestěhujeme", přesto jsme se i my málo migrující přestěhovali za svůj život min. třikrát. Jednou kvůli studiu, pak z kolejí do svého prvního bytu, pak za prací do zahraničí (mnozí na zkušenou, získání jazykových znalostí.... opravud vyjedou) návra - nové bydlení, pak do "trvalejšího" pro výchovu dětí a tak to pokračuje, změna za menší atd. atd....

V roce 1989 každý kdo z ČSSR žádal o vízum na západ, musel podpisem stvrdit na všech ambasádách, že nebude žádát o azyl, pokud tak neučinil, vizum nedostal. To jen pro představu, že západ imigraci řeší desítky a desitky let a ví velmi dobře, jak jí řešit. 

Živelná migrační vlna byl ale velký problém, neboť v zemích původu byli tamní lidé systematicky obelhávány. 

Paní Merkelové se do velké míry podařilo migraci zastavit jen tím, že v zemích původu byla realizována informační kampaň, která by prospěla i voličům SpD, ANO StB a KSČm, aby nešiřili ty jejich naprosté bláboly o EU a snadnosti migrace do ní. 

---------------

Během roku 2015 se do některého z členských států EU-28přistěhovalocelkem 4,7 milionu osob a nejméně 2,8 milionu emigrantů z některého z členských států EU odešlo. Tyto souhrnné údaje nezachycují migrační toky do a z EU jako celku, protože zahrnují rovněž migraci mezi jednotlivými členskými státy EU.

Odhaduje se, že z těchto 4,7 milionu přistěhovalců za rok 2015 představovali 2,4 milionu státní příslušníci třetích zemí, 1,4 milionu osob se státním občanstvím jiného členského státu EU, než byl stát, do nějž se přistěhovaly, asi 860 tisíc bylo lidí, kteří se přestěhovali do členského státu EU, jehož občanství již měli (například vracející se státní příslušníci nebo státní příslušníci narození v zahraničí), a asi 19 tisíc byly osoby bez státní příslušnosti.

Nejvyšší počet přistěhovalců v roce 2015 vykázalo Německo (1 543,8 tisíce), za ním následuje Spojené království (631,5 tisíce), Francie (363,9 tisíce), Španělsko (342,1 tisíce) a Itálie (280,1 tisíce). Nejvyšší počet emigrantů v roce 2015 zaznamenalo Německo (347,2 tisíc), za ním následuje Španělsko (343,9 tisíce), Spojené království (299,2 tisíce), Francie (298 tisíc) a Polsko (258,8 tisíce). Celkem 17 členských států EU hlásí za rok 2015 vyšší míru přistěhování než vystěhování, avšak v Bulharsku, Irsku, Řecku, Španělsku, Chorvatsku, na Kypru, v Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Lotyšsku a Litvě počet vystěhovaných osob překročil počet přistěhovalců.


Nepřihlášený uživatel

#127259 Také bych řekl, že Krnda veškerou energii věnuje na udržení moci......

2018-03-04 14:20

 

 

Pirát Ferjenčík: Vláda Adriany Krnáčové v Praze je velké fiasko a zklamání

Vláda primátorky Adriany Krnáčové (ANO) v Praze je velké fisko, řekl v rozhovoru pro Novinky bývalý pražský zastupitel a současný pirátský poslanec Mikuláš Ferjenčík. Hnutí ANO podle něj místo toho, aby něco zlepšilo, tak jen obsadilo dobře placená místa. Podle Ferjenčíka se za tři a půl roku nijak neposunula situace s pražským okruhem, Uberem ani opravou Libeňského mostu.

......na každého něco mít, aby ho mohla vydírat, vytvářet stav paranoi a tím se udržet u moci. V tom je po StBácku "dobrá", nakonec takto funguje celé ANO StB 2011. Logicky se stejně jako za bolševika vytrácí potom smysl správy veřejného prostoru takovými lidmi, je to jen jiná forma bolševismu. 


Nepřihlášený uživatel

#127260 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A pak že StBákovi nehrabe, tak to fakt ani náhodou :-)

2018-03-04 14:22

#127223: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A pak že StBákovi nehrabe, tak to fakt ani náhodou :-) 

Je potřeba vyjít z toho co je realita:

Babiš je Slovenský nomenklaturní komunista a StBák s velmi podivnými podnikatelskými praktikami, navíc je trestně stíhán a zpráva OLAF je velmi přesvědčivá, korentní, přehledná  a jsou v ní věci přímo děsivé. Nemá bezpečnostní prověrku, nemá negativní lustrační osvědčení - přitom každý na úřadu vlády jej má. 

Členové ANO StB před tím zavírali oči, ale nejde to do nekonečna. Už jenom to, že Babiš navýšil majetek o 40 mld. za čtyři roky ve vládě je pro mného členy ANO StB těžko vysvětlitelný StBákův zázrak, je to o to hloupější, že veřejné finance nejsou zdaleka v pořádku. Výběr daní nekoreluje s růstem HDP a nekoreluje ani DPH s růstem maloobchodních tržeb. 

Tedy zatím ANO StB hlasováním ve Sněmovně vypadá kompatktně, ale ve skutečně je naprosto bezobsažné - za poslance mluví Faltýnek jak za neonacisty Okamura, ostatní se "nezabrušují, aby se nemuseli vybrušovat". Jediná poslankyně, která trochu vystoupila byla Malá a ta chránila StBáka jak Švorcová komunismus, tedy tomu dala ještě korunu. 

Voliči ANO StB už vůbec neví, co tam vlastně StBák dělá, nejsou schopni jeho jednání nijak uchopit a to proto, že je neuchopitelné.  Stejně tak jsou na tom poslanci ANO StB. Je to opravdu jak na magistrátu - moc, ale realizace čehokoliv je mlhavá, nejasná. 

ANO StB díky Stbákovi nemůže najíž kohokoliv kvalitního, lidi myslící, obsazuji "funkce" v kterých je možné krást a dělají to za účelem zlodějin, neb přes zlodějiny si chtějí udržtet moc, ale bude to čím dál jasnější, nedá se to utajit. Krnda v Praze definitivně ztratila - není o ní vidu ani slechu, nemůže předložit nic, co by se skutečně v Praze zrealizovalo. Jako by se bolševicky zastavil čas, to je vláda ANO StB.  Na to se mnozí členové ANO StB nemohou dívat, neb je jim naprosto jasné, že v takovém případě je nikdo volit nebude, nečinnost bude za chvilku naprosto zřejmá - Babiš je už naprosto nudný s těmi jeho "věčnými "návrhy" o ničem" a tím jak "maká" a Piráti "nemakají" a jak to za ně "musí odmakat".  I voliči ANO StB nepovažují to co Babiš dělá za práci resp. právě voliči ANO StB vlastně nepovažují to co dělá vláda, parlament za práci, naučil je to Babiš. 

Občamům to zatím nevadí - "mají klid na práci", ale všeho jen do času. Dnes je to jasné mnohým členům ANO StB a zítra to bude jasné jejich voličům, že je Babiš jen ubohý pouťový žvanil a jediné o co jde je moc a tedy i zlodějiny. 

Zvolením Ondráčka se vyjasnilo mnohé, Faltýnek to těžce nezvládl, mohli to udržovat ve stavu "nezvolení" a z mého pohledu je to vlastně dobře. Dnes je naprosto jasná kooperace všech čtyř extrémistů (Zeman, Babiš, Okamura, Filip) na zničení demokracie, vystoupení z EU či z NATO.  Je to naprosto evidentní.

Čtyři extrémistů už jsou ale v situace, že by z toho raději nějak utekli, ale vůbec neví jak. Babiše možná vysvobodí policie a soudy, když bude obviněn a zavřen na 5-10 let do kriminálu. 

Vyplavou zjevně ještě velmi ošklivé věci na povrch. 


Nepřihlášený uživatel

#127261 Re:

2018-03-04 14:23

#127254: Evropan -  

Tohle je také tvůj příspěvek zloději nicku, řekl bych....

Občané ČR
Nepřihlášený uživatel

#125828 Re: Re: Havel už od útlého dětství vyrůstal mezi esesáky a StBáky, byli to prostě "ujovia" .....

2018-02-17 15:57

#125805: - Re: Havel už od útlého dětství vyrůstal mezi esesáky a StBáky, byli to prostě "ujovia" ..... 

Bláboly zlodějské a vlastizrádné pražské kavárny jsou každému u prdele. My si raději na vlastizrádnou pražskou kavárnu brousíme nože.


Nepřihlášený uživatel

#127262 Re: Re: Re:

2018-03-04 14:24

#127167: - Re: Re:  

První zprávy je klon Putlerových listů, to nemá hodnotu zlámaného rublu, který tedy vlastně nemá i tak hodnotu žádnou. 

Na durhou stranu diktátor Janukovič skutečně v russákově naprosto účelově zadlužil Ukrajinu a tato věc se tedy také řeší mimo jiné proto, že o jeho zločinnném jednání nejspíše nevěděl parlament a je velmi pravděpodobné, že jej také nikdy neschválil.

Stalo se to shodou okolností 17.11.2013

 

Rusko anektovalo Krym po právu, tvrdí Le Penová. I v Moskvě hledá peníze na kampaň

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střet s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisuje zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už od února 2014 vyšetřování švýcarskou policií. 

Evropan

#127263 Re: Re:

2018-03-04 14:34

#127261: - Re:  

Ty budeš pěkný debil, co?


Nepřihlášený uživatel

#127264 Re: Re: Re:

2018-03-04 14:44

#127263: Evropan - Re: Re:  

Protože tě zloději nicku upozorňuji na tvé nechutné jednání v diskusi? 

Tvých podobných nechutných příspěvků vyhrožováním vražděním, je tato diskuse plná pod různými nicky (demokrat, Občané ČR....vlastnci....), a vypadá to, že je jen tvoje práce 


Nepřihlášený uživatel

#127265 My tady máme slovenského mafiána přímo ve Strakovce a ten dokonce deklaruje, že bude porušovat....

2018-03-04 15:00

Další podezření v Kuciakově vraždě: mezi prvními byl na místě policista, o němž novinář psal

Na místě dvojnásobné vraždy v domě novináře Jána Kuciaka v obci Veľká Mača se v pondělí ráno po objevení těl pohyboval šéf protikorupční jednotky Národní kriminální agentury (NAKA) Róbert Krajmer. V neděli na to upozornil server Trend.sk. Právě Krajmerovi a jeho údajným vazbám na oligarchu blízkého vládní straně Norberta Bödöra se mimo jiné novinář věnoval.

.....Ústavu, nerespektovat rozhodnutí Sněmovny atd. 

Na zločinnost Babiše je také potřeba mezinárodní tým novinářů. 

Na práci zavražděného novináře, který údajně rozkrýval vazby italské mafie na slovenskou politiku, má navázat mezinárodní tým novinářů. V sobotu o tom Novinky informoval Peter Bárty, šéfredaktor Aktualit.sk, pro které Kuciak psal.


Nepřihlášený uživatel

#127266 Zeman si jí u russáků nejspíše objednal, proč ne Berlusconi....

2018-03-04 15:05

Po Zemanovi i Berlusconi. Proti italskému politikovi protestovala při hlasování polonahá aktivistka


Nepřihlášený uživatel

#127267 Není nic nedemokratického na vyjádření názoru, že občané nechtějí, aby člověk....

2018-03-04 15:34

Kritici Ondráčka chtějí demonstrovat v 11 městech. Nejsou to demokraté, řekl šéf komunistů

Na petiční happening odmítající volbu Zdeňka Ondráčka z KSČM do čela sněmovní komise pro kontrolu GIBS se v pondělí večer chystají desetitisíce lidí v 11 městech Česka. V neděli to za organizátory uvedla Lucie Kohoutová. Šéf KSČM Vojtěch Filip s odkazem na legitimní zvolení Odráčka na adresu kritiků uvedl, že to nejsou demokraté.

Je vskutku poněkud absurdní, když Filip jako donašeč StBáků, tedy člověk, který nemá nárok na negativní lustrační osvědčení o někom tvrdí, že "není demokrat", to zní vskutku absurdně. Ale se slovenským nomenklaturním komunistou, StBákem, trestně stíhaným dotačním podvodníkem v pozici předsedy vlády a Zemanem voděným ruskými agenty na Hradě už je to vlastně možné naprosto cokoliv, vzždyť slovenského kriminálního imigranta do Strakovky instaloval. 

.....který se aktivně účastnil represí SNB a tedy porušoval tím dokonce zákony ČSSR, měl kontrolní moc nad úřadem souvisejícím s policií ČR. 

Ondráček porušoval zákony ČSSR v uniformně komunistického SNBáka, jeho následná práce u policie po Listopadu 89 je velmi zpochybněna tím, že tvrdí, že v době komunistické totality jednal správně a že by na svém tehdejším jednání nic neměnil. Tím Ondráček jasně celou svojí porevoluční kariéru u policie hodil do koše a především jí sám velmi zpochybnil. Je dokonce možné, že u policie také porušoval zákony a jednal nedemokraticky, účelově politicky, ve prospěch bývalých a současných komunistů. 


Nepřihlášený uživatel

#127268 Re: Zeman si jí u russáků nejspíše objednal, proč ne Berlusconi....

2018-03-04 16:09

#127266: - Zeman si jí u russáků nejspíše objednal, proč ne Berlusconi.... 

Mimochodem, objednal si u Vlaďky Iljiče mnohem hezčí, ta Milošova se Vlaďkovi "nepovedla" což byl účel. Je z toho vidět, že je to účelové. Šereda a Berluskoni, to by nikdo nebral vážně. Tady to mělo důchodce "rozvášnit" a tato diskuse k této věci doložila, že byla vybrána profesionálně. 


Nepřihlášený uživatel

#127269

2018-03-04 16:23

#127246: Evropan - Re: Re: Re: Re: Muž na správném místě 

Ty budeš od narození až do konce života jeden velký problém..


Nepřihlášený uživatel

#127270

2018-03-04 16:27

Tisíce lidí chtějí v pondělí v Praze protestovat proti zvolení Ondráčka do čela komise pro kontrolu GIBS

 


Nepřihlášený uživatel

#127271 Re:

2018-03-04 16:36

#127270: -  

Jó v Praze to začíná žít .Začíná se oteplovat , tak začíná příprava na různé demonstrace , párty ,hepeningy , kreslí se transparenty a probíhá aktivizace kozatých koloběžek taxikářů,takystudentů a smažek,LBGT ,neziskovek ,přátel přírody
a jejich odpůrců , přátel slunce ,přátel noci a dalších přátel čehokoliv .Zvláštní skupinou jsou skupiny pasující se coby samozvaná inteligence ( někteří ze zneuznaných herců , politiků a lehkoživků).Někteří politici perou a žehlí vlajky , aby se měli do čeho obléknout . A práce je až poslední zoufalý pokus jak se dostat k penězům . 


Nepřihlášený uživatel

#127272 Re: ČR je jakého absurdní divadlo, kde je masivně porušována Ústavu a někteří tomu tleskají.....

2018-03-04 16:49

#127270: -  

Situace je opravdu absurdní:

-Slovenského kriminálního imigranta a trestně stíhaného StBáka si zve neonacista z SpD, aby "spolu probrali, jestli šikanová ředitele GIBS není neco hanebného". 

-Trestně stíhaný Faltýnek dokladovatelně prohlašuje, že policistu, který vyšetřuje jejich kauzu dostane do tepláků. 

-na Hradě sedí russký trotl, kterému zavřou čínského "poradce" a zároveň zpravodajského agenta a on se tváří, že to s ním nijak nesouví

-komunista a Stbák Fiip sděluje občanům, že nejsou demokraté, když chtějí vyjádřit názor, že Ondráček porušující i tehdejší zákony ČSSR je nedůvěryhodnou osobou, která nemá ve vedení jakéhokoliv komise co pohledávat, především proto, že za 30 let demokracie nepochopil, že tehdy porušoval vše myslítelné a to včetně zákonů ČSSR. 

-----------

Tedy máme tu neokomunistickou partu vedenou trestně stíhanými "podnikatelskými mafiány", kterým se za čtyři roky ve vládě podařilo komunisticky zázračně navýšit majetek o 40 mld. ze základu 30 mld.

Máme tu neonacistickou partu v které je tajemník již trestně stíhán pro opravdu hanebný čin a na T.Okamuru a Roznera je podáno trestní oznámení, přičemž poslankyně této neonacistické party chce podat tresní oznámení Pelikána z neokomunistické party, že o nich hovoří jako o nacistech a zároveň šíří poplašné zprávy elektronickým mediem o autobusu plném migrantů. 

Máme tu ultra komunistickou partu vedenou StBáckým donašečem Filipem, která veřejně prohlašuje, že "komunismus byl super" a o občanech, kteří s tím nesouhlasí hovoří jako o lidech, kteří nejsou demokraté. 

Máme tu Miloše Zemana obklopeného nedůvěryhodnými lidmi pro stát a tedy i pro občany, kterému Číňani zavřeli do gulagu jeho "poradce", který byl shodou podivných náhod také čínským zpravodajcem. 

Tihle všichni včetně jejich partiček svorně trvdí, že budou porušovat Ústavu, že nebudou respektovat rozhodnutní Sněmovny např. tím, že vláda bez důvěry budou vládnout klidně i 4 roky do dalších voleb. Přičem jeden je trestně stíhaný neokomunista, další je neonacista, na kterého je podána řada trestních oznámení, další je ultra komunista a StBák a další je absolutně beztrestný russácký trotl. 

Všichni dohromady se svorně tváří, že jsou "elitou národa" a "reprezentanty země". 

 


Nepřihlášený uživatel

#127273 Re: Re: Re:

2018-03-04 16:50

#127263: Evropan - Re: Re:  

Ses podíval do zrcadla, zloději?


Nepřihlášený uživatel

#127274 Re: Re: ANO StB 2011 my všichni milicionáři, svazáci, pionýři, agenti StB, KGB, Stasi.....

2018-03-04 16:52

#127271: - Re:  

.....stojíme v jednom šiku za soudruhy Babišem, Nejedlým, Faltýnkem a Mynářem, kteří svorně vodí s láskou k novému CCCP soudruha Miloše Zeman "na procházky" za zpěvu písně - Přes spáleniště přes krvavé řeky - zpátky ni krok. 

Je zvláštní, že u Babiše žijeme v představě "že maká", když to z jeho navýšení majetku o 40 mld. za čtyři roky ve vládě spíše vypadá, že především krade a ostatní poslance považujeme za lehkoživky a příživníky. Je to takový zdravý komunisticků způsob k práci druhých. 

Evropan

#127275 Re: Pan Václav Havel byl bezesporu nejvýznamnějším českým politikem!

2018-03-04 16:55

#127251: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muž na správném místě 

Václav Havel byl podle tebe, ubohý zloději nicků, komunista, který se nedostal k funkci, nebo estébák? Předpokládám, že tys za prezidenta volil bývalého komunistu a opilce, který se chtěl za každou cenu dostat k funkci, a do parlamentu si pravděpodobně volil estébáka ze Slovenska nebo špatně asymilovaného zlodějského Asiata.

To by mě fakt zajímalo, co ty se svými preferencemi tady předvádíš. Prozatím se nauč životopis našeho prvního českého prezidenta, abys jednou svým vnoučatům mohl vyprávět o našem prvním českém prezidentovi pravdivě :

https://cs.wikipedia.org/wiki/Vaclav_Havel