MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127276 Re: Re: Re: Desítky tisíc lidí podepisují petici za Babišovo odstoupení

2018-03-04 16:58

#127204: - Re: Re: Desítky tisíc lidí podepisují petici za Babišovo odstoupení 

MZ  ( oproti VH ),  jednou  skončí v propadlišti dějin a nikdo si na něho 6 let po jeho skonu ani nevzpomene.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127279 Re: Re: Re: Re: Desítky tisíc lidí podepisují petici za Babišovo odstoupení

2018-03-04 17:07:31

#127276: - Re: Re: Re: Desítky tisíc lidí podepisují petici za Babišovo odstoupení 

Zem je paralizovaná, politiku min. milion občanů nesleduje jen proto, aby se nemuseli jakkoliv "potkat" s Milošem Zemanem, je to pro ně synonymum hnusu a politické pornografie. Přesně to Miloš Zeman chtěl, aby lidi citliví, přemýšliví, mravní, kulturní naprosto vyřadil z občanského života - není to nic nového, je to standardní způsob "znásilnění" veřejného prostoru komunisty i nacisty.

Části společnostti to ovšem opravdu vyhovuje, jsou nadšeni z toho, jak ti, kterým nerozumí, nechápou je, se sami vzdávají veřejného prostoru, nechtějí mluvit o politice, nechtějí slyšem jméno Miloš Zeman a to, že je veřejný prostor zločinci ukraden i jim, nevnímají, myslí si, že jsou se zločinci na "stejné lodi", vůbec si neuvědomují, že jsou jimi jen uboze zneužíváni, podobně jako např. poslanci ANO 2011 trestně stíhaným Faltýnkem. 


Nepřihlášený uživatel

#127281 Re: Re: Re: Re: Desítky tisíc lidí podepisují petici za Babišovo odstoupení

2018-03-04 17:08:52

#127276: - Re: Re: Re: Desítky tisíc lidí podepisují petici za Babišovo odstoupení 

Já se tedy nechci vměšovat do vaší diskuze, ale sledoval jsem nedávno pořad na tv, takovou anketu, kde se ptali mladých na ulici, kdo to byl Havel. Absolutní většina neměla potuchy. Na otázku co se stalo v r.89 nevěděli také, dokonce zaznívaly odpovědi že, něco jsme vyhráli, v hokeji, nebo nějakém jiném sportu apod. Tak nevím, jak to bude s tím vzpomínáním. Ono když se asi zeptám i na současné politiky, třeba kdo je předsedou senátu, tak nebudou vědět ani to, pokud vůbec budou vědět, co je senát