MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#127368 Co dělá naše policie? Vymýšlí pí**viny.

2018-03-05 15:22

#127353: - Re: Re:  

Původně se zdálo, že jde o sebevraždu policisty. Člena motorizované hlídky z místního oddělení a zároveň psovoda našel 3.2.2015 pejskař, jak visí oběšený na laně. Jenže kriminalisté později zjistili, že tak jednoduché to nebude. Před pár měsíci oznámili, že jejich kolega se stal obětí vraždy, a Právo nyní zjistilo okolnosti případu, nad kterými zůstává rozum stát. Podle dosavadních závěrů detektivů policista vložil hlavu do oprátky zcela dobrovolně. Kvůli hrozícím problémům se zákonem se prý dohodl se svým stejně starým kamarádem, že nafingují jeho sebevraždu. Chtěl se tak údajně dostat do psychiatrické léčebny.

Svůj život vložil do rukou svého kamaráda. Jenže recidivista, jenž měl násilnickou minulost a který mu u toho na mostě asistoval, ho nechal zemřít. Původně mu sliboval, že ho zachrání a včas smyčku odřízne. Místo toho podle kriminalistů využil šance a zbavil se ho jako nepohodlného svědka předchozích zločinů.

https://www.novinky.cz/krimi/

Tohle je matiriál, který pracuje u naší policie. Člověk by se tomu snad i cynicky zasmál, kdyby to nebyla taková tragédie.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127369 Re: Co dělá naše policie? Vymýšlí pí**viny.

2018-03-05 15:46:54

#127368: Evropan - Co dělá naše policie? Vymýšlí pí**viny. 

To je opravdu masakr. Kdyby se to tady nazývalo "náhodystán" tak by to asi bylo tak akorát, tady se všechno vždycky odehraje "náhodou".