MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#127351 To je naprosto evidentní, těžce zkreslil smysl projevu Kisky a utekl před novináři...

2018-03-05 09:34

Fico nepochopil vážnost situace po vraždě novináře, píše tisk

Slovenský premiér Robert Fico podle tamního pondělního tisku nepochopil vážnost situace ve společnosti po vraždě novináře Jána Kuciaka a jeho partnerky. Některé listy očekávají konec Ficovy vlády, jiné deníky premiéra či ministra vnitra Roberta Kaliňáka vybídly k demisi.

.....jako to dělá celou dobu co je v police. Tím vyvoval další velké napětí ve společnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#127352 Re:

2018-03-05 09:50

#127349: -  

ad : Dnešní protidemokratické demonstrace hrstky havloidů z pražské kavárny by měly být zmasakrovány demokratickou Policií a byl by klid.

Mluvíte o té policii, která se za vámi vozí autem, aby vám dlaa pokutu za rychlou jízdu? Nebo o té policii, která přes rok hledá násilníka, který pořezal tenistku Petru Kvitovou, i když mají jeho podobenku? Ti přece nezvládnou vůbec nic. Tak maximálně demonstraci před švédskou ambasádou, kde se sejdou na základě hoaxu nějakého důchodce.


Nepřihlášený uživatel

#127353 Re: Re:

2018-03-05 09:54

#127352: - Re:  

Policie jistě může být vždy v lepším stavu o tom není těch nejmenších pochybností. Na druhou stranu je potřeba původnímu pisateli jasně sdělit, že to není on, kdo by úkoloval policii, ale jsou to zákony této země, které musí být v souladu s Ústavou a že on svým provoláváním přímo volá po porušování Ústavy. 

Tedy měl by policií řešen. 


Nepřihlášený uživatel

#127354 Re: Kalousek má naprostou pravdu, trestně stíhaný StBák a kriminální imigrant .....

2018-03-05 10:02

#127339: - Kalousek má naprostou pravdu, trestně stíhaný StBák a kriminální imigrant ..... 

No jen at si ten nejméně oblíbený politik Kalousek hraje s demonstracemi proti Babišovi, proč ne.... Kdy že to jsou ty komunální volby? Na podzim? No to se ještě stihne do června vyjádřit 2x nedůvěra vládě, načež následuje rozpuštění sněmovny a do 90 dnů předčasné volby, tedy s komunálními. Vypadne z parlamentu Kalousek i STAN, mnohem silnější z nich vyjde Babiš a možná i ti socani. Nebo je to blbý scénář? Mně totiž upoutalo, když v jednom rozhovoru Babiš, když se dozvěděl, že Zeman mu dá termín do června, tak se zamyslel, chvíli počítal a řekl jo to vyjde. 


Nepřihlášený uživatel

#127355 Re: Re: Kalousek má naprostou pravdu, trestně stíhaný StBák a kriminální imigrant .....

2018-03-05 10:28

#127354: - Re: Kalousek má naprostou pravdu, trestně stíhaný StBák a kriminální imigrant ..... 

Nějak by to měnilo něco na tom, že je pan Kalousek dnes neotřesitelná morální i odborná autorita a to nejen v politice ale také ve státních financích a že je Babiš trestně stíhaný slovenský nomenklaturní komunista a StBák? 

Tvůj příspěvek by dokládal velmi přesvědčivě, že je s veřejností odporně manipulováno trestně stíhaným kriminálním imigrantem a že si mu manipulace daří - to je velmi vážná věc a svědčí to o tom, že se zločinci Babišovi podařilo skutečně ovládnout stát podobně jako se to podařilo komunistů v roce 1948, tedy spáchal Únor 2018 společně se Zemanem. 

Dokládáš velmi přesvědčivě tvým příspěvkem, že Slovák Babiš páchá v ČR odporné zločiny včetně porušování Ústavy ČR. 

Andrej Babiš nechal o panu Kalouskovi napsat hanopis a z něj, přestože má přístup dokonce k jeho bankovním účtům, daňovým příznání atd a to včetně celé rodiny, přátel, spolupracovníků nepotrvrdil vůbec nic. Nula a to se o to snaží již skoro čtyři roky, dnes dokonce z pozice premiéra. 

Tím logicky potvrdil, že pan Kalousek je neotřesitelná morální autorita a také potvrdil, že je to politologická autorita, neboť dnes Babiš čelí trestnímu stíhání, paktuje se neonacisty a ultrakomunisty přesně jak to pan Kalousek předpověděl. 

Státní finance jsou v děsivém stavu pokud přihlédneme k tomu, že růst HDP, malobchodních tržeb a zaměstnanost jsou vysoko nad tím, na jakých hodnotách byl stavěn rozpočet. Tedy rozpočet by v takové situaci měl být v obrovském přebytku, růst výběru daní by měl korelovat s růstem HDP a růst výběru DPH by měl korelovat s růstem malobchodu, to se ale neděje, natož aby příjmy státu ještě reflektovali ultra vysokou zaměstnanost a masivní růst platů. 

Někdo tedy státní rozpočet rozkrádá. Stát není schopen daně efektivně vybrat či postihovat trestnou činnost při daňových podvodech. Není divu, sám Babiš si vydal korunové dluhopisy v objemu 1,5 mld., které si také sám nakoupil a tím okrádá stát o 30 mil. ročně na daních. Celkový objem této zlodějiny je ovšem až 5 mld. neboť bylo vydáno dluhopisů za 165 mld. při průměrném úroku 10 procent. Tedy jen za dobu, co je Babiš v politické pozici je to 20 mld. ukradených daní, jen v této jediné zlodějině, které se Babiš aktivně účastní. 

Tedy i v této věci je pan Kalousek odborná autorita, neboť provedl zemi odbytovou krizí s nezaměstnaností o 3 % body menší, než měl idiot Zeman v době růstu HDP 3 %. 

 


Nepřihlášený uživatel

#127356 Fico zešílel, podobně jako Babiš, když tvrdil, že je primérem či kandidátem na premíéra....

2018-03-05 10:35

Je to konec Roberta Fica v přímém přenosu, píší slovenská média. Nechápe podle nich vážnost situace

....až do smrti. 


Nepřihlášený uživatel

#127357 Re: Re: Re: Kalousek má naprostou pravdu, trestně stíhaný StBák a kriminální imigrant .....

2018-03-05 10:56

#127355: - Re: Re: Kalousek má naprostou pravdu, trestně stíhaný StBák a kriminální imigrant ..... 

No snad si nemyslíš, že dobrovolně z premierského křesla odejde, to je utopie. To raděj to nechá dojít k těm předčasným volbám a v nich nic neztratí. Ale to je jen můj názor, třeba chybný, nejsem politolog. Já sem někdy zase v červnu vlezu a uvidíme, v té době už to asi bude tak nebo tak rozhodnuté


Nepřihlášený uživatel

#127358 Re: Fico zešílel, podobně jako Babiš, když tvrdil, že je primérem či kandidátem na premíéra....

2018-03-05 11:16


Nepřihlášený uživatel

#127359

2018-03-05 12:10

   List Sme nepatří Babišovi... :

„S Milošem Zemanem zůstává v českém prezidentském úřadu i vulgarizace politiky, svévole a redukování zahraničně-politického rozhledu na anekdoty. Pokud by byl český volič hledal hlavního hrdinu pro lidovou komedii, kde absurdita, primitivní situační humor a neohrabanost povýšená na ctnost je žádanou kvalitou, tak by volby splnily svůj účel,“ napsal list Sme. 

Zdroj: https://www.lidovky.cz/

 „Nikdo vhodnější pro zastavení obludy v Česku není.“ List (Sme) ale zároveň poznamenává, že morální standard prezidentství je Topolánkovi vzdálený. 

     Porovnáme-li délky obou kampaní, je výsledek voleb o hodně pochopitelnější. Je to však celé zdůvodnění? Střetla se i Topolánkova povrchnost  se Zemanovou schopností nepřehlédnout nejpodstatnější.

     Nyní víme, že vidící  cílevědomý bezskrupulózní zloduch hladce porazí lajdáckého dobrosrdečného slepce.


Nepřihlášený uživatel

#127360 Re: Re: Re: Re: Kalousek má naprostou pravdu, trestně stíhaný StBák a kriminální imigrant .....

2018-03-05 12:17

#127357: - Re: Re: Re: Kalousek má naprostou pravdu, trestně stíhaný StBák a kriminální imigrant ..... 

Nemyslím si to, ale pevně doufám, že mu nic jiného nezbude. 

V té době by snad měl být Babiš dávno obviněný min. z trestného činu poškozování EU v nepodmíněněné sazbě 5-10 let a tedy logicky by měl čekat na soud mimo politiku.

Jeho komunistické jednání, StBáctví a trestní stíhání  způsobují v politice opravdu děsivé absurdity. Slovenský nomenklaturní komouš a trestně stíhaný StBák bez bezpečnostních prověrek a negativního lustračního osvědčení svolává "bezpečnostní radu státu" - to je absurdita jako prase. 


Nepřihlášený uživatel

#127361 Re: Re: Fico zešílel, podobně jako Babiš, když tvrdil, že je primérem či kandidátem na premíéra....

2018-03-05 12:20

#127358: - Re: Fico zešílel, podobně jako Babiš, když tvrdil, že je primérem či kandidátem na premíéra.... 

Nejen on, Babiš, Faltýnek, T.Okamura, Krnáčová, Filip, .......... roztrhl se s nimi najednou pytel, vezou se na vlně retro, zpívají si písně přes spáleniště zpátky ni krok a páchájí nechutné trestné činy. 


Nepřihlášený uživatel

#127362 Elektronickou verzi kuponu už tu jeden zloděj chtěl realizovat, jmenoval se Řebíček...

2018-03-05 12:28

Ťok chce o třetinu zdražit dálniční známky, elektromobily nebudou platit vůbec. Papírové kupony má navíc nahradit jejich digitální verze

....je to idiocie, hovadina, naprostá ubohost, neboť za jednu elektronickou krabičku ať by byla "sebelevnější" stát vytiskne a rozdistribuje 20 možná 30 známek, tedy teď řešit něco, co se možná vrátí za 30 let je opravdu nápad hodný idiota. 


Nepřihlášený uživatel

#127363 Re:

2018-03-05 13:22

#127335: -  

Pan Fico by měl jmenovat komisi, aby to vyšetřila. Takovéto zahraniční vměšování je nepřijatelné.


Nepřihlášený uživatel

#127364 To, že komunista a StBák oslovuje voliče neonacistů a ultrakomunistů je očekávatelné....

2018-03-05 13:32

Nejpopulárnějším partajním předsedou je Babiš, oslovuje i voliče komunistů a Okamury

Nejpopulárnějším předsedou stran zastoupených ve Sněmovně je podle šetření STEM premiér v demisi a lídr ANO Andrej Babiš, jehož kladně hodnotí 48 procent lidí. Za ním následují předseda Pirátů Ivan Bartoš (36 procent) a zakladatel SPD Tomio Okamura (35 procent).

....proto je také Babiš odporný zločinec i toto to dakazuje, neboť mravný, kulturní a vzdělaný člověk tento typ voličů logicky oslovovat nemůže. 


Nepřihlášený uživatel

#127365 Re: Re: Jakou komisí máš na mysli.....

2018-03-05 13:35

#127363: - Re:  

....policie to má vyšetřit, ale poškození jí nedůvěřují a požadují, aby se do toho zapojil europol.  Občané také vyjadřují hromadně názor, že aktuální sestavě včetně Fica nedůvěřují. Fico to nijak netlumí, když s novináři nemluví a zkresluje hrubě vyznění projevu prezidenta Kisky. 

Tedy jakou komisi? Jestli parlamentní, tak tu Fico opravdu jmenovat nemůže. Fico naopak musí parlamentu skládat účty a protože je takový málo "komunikativní" jak s novináři tak obecně, novináře roky masivně napadá, teď to logicky znamená, že žádnou důvěru nemá, když před nimi utíká a ministr vnitra když s nimi mluví tak o termínu, který je možný určit i říci říká "až to bude tak to bude", což je naprosto absurdní v situace v jaké je Slovensko. 

 


Nepřihlášený uživatel

#127366 Re: Elektronickou verzi kuponu už tu jeden zloděj chtěl realizovat, jmenoval se Řebíček...

2018-03-05 14:07

#127362: - Elektronickou verzi kuponu už tu jeden zloděj chtěl realizovat, jmenoval se Řebíček... 

Ťok už opravdu vypadá jako megazloděj. Elektronické dálniční známky jsou opravdu vrchol zlodějiny, nemají absolutně žádnou hodnotu, proto také na západ od nás nikdy nebyly zavedeny. 

Ťok už předkládá druhou zlodějin - první je jednoznačná masivní zlodějina PPP projekt na část dálnice, tam není pochyb, že je to jenom o tom, ukrást obrovské množství peněz. 

Podobně je to s elektronickými dálničními známkami. Je to masakr. 

Evropan

#127367 Re: Re:

2018-03-05 15:13

#127363: - Re:  

... a pan Bureš by měl jmenovat komisi, která by šetřila zneužívání evropských dotací ... Jak Fico najmenuje komisi, když se vyšetřuje, jak moc je do toho namočený samotný Fico díky svým poradcům (a jedné vyprsené poradkyni)?

Evropan

#127368 Co dělá naše policie? Vymýšlí pí**viny.

2018-03-05 15:22

#127353: - Re: Re:  

Původně se zdálo, že jde o sebevraždu policisty. Člena motorizované hlídky z místního oddělení a zároveň psovoda našel 3.2.2015 pejskař, jak visí oběšený na laně. Jenže kriminalisté později zjistili, že tak jednoduché to nebude. Před pár měsíci oznámili, že jejich kolega se stal obětí vraždy, a Právo nyní zjistilo okolnosti případu, nad kterými zůstává rozum stát. Podle dosavadních závěrů detektivů policista vložil hlavu do oprátky zcela dobrovolně. Kvůli hrozícím problémům se zákonem se prý dohodl se svým stejně starým kamarádem, že nafingují jeho sebevraždu. Chtěl se tak údajně dostat do psychiatrické léčebny.

Svůj život vložil do rukou svého kamaráda. Jenže recidivista, jenž měl násilnickou minulost a který mu u toho na mostě asistoval, ho nechal zemřít. Původně mu sliboval, že ho zachrání a včas smyčku odřízne. Místo toho podle kriminalistů využil šance a zbavil se ho jako nepohodlného svědka předchozích zločinů.

https://www.novinky.cz/krimi/

Tohle je matiriál, který pracuje u naší policie. Člověk by se tomu snad i cynicky zasmál, kdyby to nebyla taková tragédie.


Nepřihlášený uživatel

#127369 Re: Co dělá naše policie? Vymýšlí pí**viny.

2018-03-05 15:46

#127368: Evropan - Co dělá naše policie? Vymýšlí pí**viny. 

To je opravdu masakr. Kdyby se to tady nazývalo "náhodystán" tak by to asi bylo tak akorát, tady se všechno vždycky odehraje "náhodou". 


Nepřihlášený uživatel

#127370 V Americe lítá "garážovce" auto vesmírem a my tu řešíme.....

2018-03-05 16:27

Český astronom vyfotil Muskův elektromobil na oběžné dráze

Vyfotit elektromobil Elona Muska putující po oběžné dráze se podařilo českému astronomovi Martinu Maškovi. Snímek Tesla mezi hvězdami získal ocenění Česká astrofotografie měsíce za únor 2018, jak v pondělí informoval místopředseda České astronomické společnosti Pavel Suchan. Maškovo pozorování posloužilo i k rozšíření informací o poloze a rychlosti tohoto vzdáleného satelitu.

.....bandu komunisticko - nacistických zločinců u moci Zeman, Babiš, T.Okamura a Filip, přičemž první magazloděj stovem miliard je absolutně beztrestný, další je slovenský nomenklaturní komouš a Stbák trestně stíhaný, další je neonácke na kterého je podána řada trestních oznámí a poslední je komunistický Stbák, který tvrdí, že komunistická vražedná totalita byla super. 

Je to tady opravdu už pekelné.


Nepřihlášený uživatel

#127371 Re: Nasrat!

2018-03-05 17:03

#127328: Evropan - Nasrat! 

Sám jsi debil komunistický hovne!


Nepřihlášený uživatel

#127372 Re: To je naprosto evidentní, těžce zkreslil smysl projevu Kisky a utekl před novináři...

2018-03-05 17:09


Nepřihlášený uživatel

#127373 Fico páchá politickou sebevraždu? Proč by se mel Kiska zpovídat z toho...

2018-03-05 17:11

.....že se sešel s celosvětově známým finančníkem a především filantropem Sorosem. 

Vypadá to spíše na to, že Soros požádá Fica, aby u soudu vysvětlil, jak myslel slova o "pochybné jménu".  Nikdy nikdy totiž žádné organizaci, kterou pan Soros filantrop poskytl peníe neusvědčil z ničeho nezákonného, nemravného či hanebného. 

Naproti tomu tu máme bez nejmenších pochyb ruské trotly s nespočty serverů počínaje Putinovými listy, které vedou velmi podivnou hybridní válku a které se Fico zjevně aktivně jako ruský trotl účastní. 

O panu Sorosovi a jeho finančních operacích si můžeme myslet jediné, je to člověk s obrovským přehledem a obrovskými znalostmi s týmem lidí, kteří jsou čas od času schopni uskutečnit velmi riskatní obchod na burze na kterém se jim podaří vydělat, zdaleka to ani náhodou neplatí tak, že se jim obchody vždy podaří, tak to na burze a obecně při jakýchkoliv obchodech hodí. My každý den nakoupíme něco, co jsem buď koupit nechtěli nebo to mělo pochybnou kvalitu, tedy cena byla příliš vysoká. 

Fico nemá na pan Kisku nic jiného než soukromý rozhovor dvou bohatých lidí v kdesi v NY., byť ten jeden z nich je opravdu daleko bohatší? Proč by se pan Kiska s pane Sorosem nemohl potkat, když byl v NY? 

U nás chodí manželka prezidenta do kriminálu za nájemným vrahem. Společně pak večeří v "márnici" s trestně stíhaným slovenským StBákem s kterým společně porušují Ústavu. 

Fico, jen co víme, udělal z poněkud zmateného důchodce "hlavného bezpečáka štátu" a z podivné prsatice "hlavnů poradkyňu vlády", aniž by kdokoliv z nich měl jakékoliv předpoklady vůbec nějakou práci vykonávat. 

 


Nepřihlášený uživatel

#127374 Re: Re: To je naprosto evidentní, těžce zkreslil smysl projevu Kisky a utekl před novináři...

2018-03-05 17:17

#127372: - Re: To je naprosto evidentní, těžce zkreslil smysl projevu Kisky a utekl před novináři... 

Právě před chvílí spáchal další díl své politické sebevraždy. 


Nepřihlášený uživatel

#127375

2018-03-05 17:20

Nechal bych SNBáka Ondráčka "tahat v mišelince gumy"