MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127437 Eurohujeři dostali opět na prdel

2018-03-06 09:29

Výsledky italských voleb jasně ukázaly vztyčený prostředníček totalitní bolševické multikulti EU.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127438 Re: Eurohujeři dostali opět na prdel

2018-03-06 09:33:40

#127437: - Eurohujeři dostali opět na prdel 

Spíše ukázal, že prodej hrnců šmejdy má výsledky, pokud se na to použije masivní marketing z velké části financovaný z russákova. 

Ale máš naprostou pravdu, je to vážné pro EU, pro bezpečnost a je potřeba to v rámci partnerství v EU řešit. 

Co je ale jisté, že populisté italští nemají ani tu nejmenší chuť reálně vystupovat z EU a ani z eurozóny, což teď po volbách budou svým voličům "vysvětlovat" :-). 

Všem politikům v Itálii a to i populistům, náckům, komoušům je naprosto jasné, že samostatně v Evropě Itálie ani žádný jiný stát jednat nemůže, natož aby mohl řešit jakoukoliv svojí vlastní krizi. Vyrůstali v demokracii, ví jak se vyvíjela, rozumí jak souvisí demokracie s vývojem morálních a mravních hodnost s židovstvím, křesťanstvím a islámem a to přesto, že tyto znalosti zneužívají k odpornému populismu. To je velký rozdíl, mezi politickými sektáři a populisty na východě, ti skutečně netuší, co je demokracie, jak se vyvíjela spolupráce v Evropě, jak souvisí naše zákony s vírou v absolutní smysl existence života na Zemi tedy s židovstvím, křesťanství a islámem a jak se tato náboženství promítají do našich zákonů a našich životů. Toho samozřejmě velmi zneužívá ruská propaganda vyvolávání nenávisti a spikleneckých teorií.

Přesně využívají absolutní neznalosti historie Evropy a Světa tak, jak s ní komunisté manipulovali ve školství po dlouhá desetiletí.  Občané na východě, kteří se nedovzdělali, jsou dodnes pod vlivem nesmyslů, které komunisté o vývoji myšlení, kultury a mravnosti nažvanili v komunistickém školství. Mnozí z těchto občanů se úplně ztrácejí v časové ose událostí a věří nesmyslům, že komunistické rusko vyhrálo II. světovou příčemž vůbec netuší, že jí přímo rozpotalo a že např. komunistické gulagy byly předobrazem vyhlazovacích táborů nacistů, že komunistické rusko umožnilo Německu porušovat Versaillesko smlovu tím, že s ním už v roce 1922 uzavřeli smlouvu v Rapallu a tuto smlouvu rozvíjeli i v době, kdy byl Hitler u moci. Netuší, že USA dodávaly Rusku každý den stovky automobilů a tisíce a tisíce litrů paliva od prvního dne, kdy nacisté překročili společně dohodnutou hranici s russáky na jimi společně okupovaných územích Evropy.

Netuší mnohé, naznají naší Ústavu, volební zákony natož, aby znali i jen základní věci o administrativě EU a správě sdíleného veřejnho prostoru v EU, proto volí komunistického nácka Miloše Zemana a slovenského nomenklaturního komunistu a trestně stíhaného StBáka Babiše. Netuší, že není rozdílu mezi StB, gestapem, NKVD, KGB, Stasi či Rudými khméry, zločinnost těchto organizací je totožná stejně jako je totožná zločinnost KSČ, KSSS, NSDAP atd. 

To je ale skutečně každému na západ od našich hranic naprosto jasné a to přesto, že i účelově zneužívají masivní russáckou propagandu, tedy aktuální hybrídní informační válku, kterou russácí vedou proti západu a EU. Je to ubohé, ale je logické, že se toho chytí, mají propagandu "zadarmo", byť cena je vlastně děsivá předevší pro jejich voliče, viz. jen to co se tu děje dnes na Hradě a ve Strakovce a jak děsivě to odrazuje jakéhokoliv investora a to i ty, kteří zde již jsou a i úspěšně s velkým profitem podnikají, např. zahraniční banky. Riziko samozřejmě v dalších investicích zohledňují a stejně zohledňují riziko i v tom, jak zajišťují současné investice.