MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127440 Re: Vyspělost demokracie nedělají referenda, ale vzdělání (soulad znalostí, kultury a mravnosti) ...

2018-03-06 10:25

#127427: - Vyspělost demokracie nedělají referenda, ale vzdělání (soulad znalostí, kultury a mravnosti) .... 

Zřejmě je švýcarská televize poněkud diametrálně odlišná od naší ČT! Kdyby totiž mohlo proběhnout podobné referendum i u nás a já doufám, že jednou i proběhne, tak bude většina lidí pro zrušení poplatků a ČT půjde konečně zaslouženě do kopru! Protože taková žumpa se podporovat občany nedá!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127441 Re: Re: Vyspělost demokracie nedělají referenda, ale vzdělání (soulad znalostí, kultury a mravnosti)

2018-03-06 10:30:51

#127440: - Re: Vyspělost demokracie nedělají referenda, ale vzdělání (soulad znalostí, kultury a mravnosti) ... 

A čím chceš doložit, že by dle teba byla ČT nemravná, nekulturní, neposkytovala pravdivý obraz o dění ve veřejném prostoru? 

Každý ti dnes opravdu může prokázat, že majitel TV Barrandov nestoudně lhal, nic takového ovšem u ČT prokázat nemůžeš, ale klidně se o to pokus, nic ti v tom nebrání. Jen přitom nesmíš lhát jako Soukup, to skutečně možné není. 

Soukup na Barrandově přes hodinu útočil na ČT. Pomluvám se budeme bránit, vzkazuje televize

Tedy ty nespoléháš na objektivní zhodnocení placení poplatků a případně jejich výše, ale spoléháš na nevzdělanost a manipulovatelnost občany, čím skutečně přesně dokládáš to, co tu chce udělat extrémista T.Okamura a to je skutečný rozdíl, mezi referendy ve Švýcarsku a tím, co tu chce provozovat T. Okamura, což již doložil předloženým zákonem ve Sněmovně. 

Švýcarská televize se ničím neliší nejen strukturou, ale také procesem na zpracovávání a publikování informací, od kterékoliv veřejnoprávní televize v Evropě. Mimochodem právě tím, že existuje předem daný, ověřitelný proces na zpracování informací a jejich publikování se liší standardní zdroje informací od populistických či dokonce třeba rusko propagandistických. 

Ta media, která dopředu sdělují, jak bude s informacemi nakládáno, jak budou ověřovány a jakým procesem budou zařazovány k publikování, které osoby proces řídí a kdy a jak mají konat se také plně podřizují zákonům ČR a zákonu o šíření informací. 

Spiklenecká media, media šířící lži, nesmysly totiž žádný takový proces nezveřejňují a dokonce jej "jako nemají", neboť se schovávají za to, že jsou to "názorová media" a "publikují "jen" názory" tedy nikoliv fakta - viz. Parlamentní listy, Aerone, Blisty atd. atd. atd. tím se totiž vyhýbají trestnému činu šíření poplašné zprávy, neboť prostě lži, které si vymýšlí označují za "názor".  www.zvolsi.info

Opravdu není nic složítého oddělit důvěryhodné zdroje informací od nedůvěryhodných. 

-----------

TV Barrandov a poslední úlet Soukupa je ale jiná kategorie, neboť televize Barrandov se při žádosti o povolení vysílat přímo zavazuje k dodržování zákonů ČR a tedy i nešíření poplašných zpráv. To co předvedl Soukup v jeho pořadu o ČT ovšem jasně fatálně porušil a spáchal nejspíše odporný trestný čin. Jediný trest, který za to může přijít od RRTV, je odebrání licence, neboť tak Soukup nejednal zdaleka poprvé, další by již měla řešit policie, státní zástupci a soudu, neboť je evidentní a dokladovatelné, že šířil lži, které těžce poškozovali a poškozují ČT a veřejný prostor v České republice.