MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127528 Re: Víš co je velezrada?

2018-03-06 19:49

 

 

#127518: -  

Když Zeman jednal tak, aby se Sněmovna předčasně rozpustila. Nazval to dokonce dárkem voličům. 

Velezradou je také to, že se nechává vodit ruskými a čínskými agenty. 

Velezradou je jeho kooperace se špatně asimilovaným slovenským kriminálním imigratem a StBákem na porušování Ústavy ČR. 

Stejně tak je velezradou udělat premiéra z kriminálního imigranta ze Slovenska, který díky jeho donášení StB nemá nárok na negativní lustrační osvědčení. 

------------

Velezradou rozhodně není soukromá návštěva pana Kisky pana Sorose v NY, neboť pan Soros je mezinárodně vážená osobnost a je tedy přirozené, že se s ním pan Kiska potkal. Např. Orbán dokonce za peníze pana Sorose studoval, jak bylo v této diskusi mnohokrát zmíněno. 

------------

Hanebné jednání např. je, kdy manželka Zemana navštíví nespočtem soudů odsouzeného nájemného vraha v kriminále a Zeman mu pak udělí milost. To je totiž naprosto jasný přesah z politiky do kriminálních sfér tohot nejhoršího kalibru. Můžeme spekulovat i o tom, že takového člověka pustil z kriminálu, aby pro něj vraždil. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127540 Re: Re: Víš co je velezrada?

2018-03-06 21:42:45

#127528: - Re: Víš co je velezrada? 

Ale proti Sorosovi se nakonec Orbán obrátil, protože mu nejspíš už během studia došlo, jaké bude opensockářská univerzita generovat do světa zvrácené podvraťáky. Tedy spustil proces pro ukončení tohoto vosího hnízda v Budapešti. O to horší dojem to vlastně musí přeci v lidech vyvolat. Či ne? Kiska neměl  u Sorose na vlastní pěst co pohledávat. Legenda o tom, že diskutovali oba o integraci neintegrovatelného, (ve skutečnosti by pan Soros nejspíš ve své blízkosti snad ani nesnesl žádného černocha), je nedůvěryhodná.