MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#127526 Re:

2018-03-06 19:47

#127524: -  

Trestní oznámení pro neonacistické výroky jsou podány na T. Okamuru a Roznera, jejich tajemník Staník je již dokonce trestně stíhán, pochybuji, že by jsi ty zazařoval do imaginární skupin "pražská kavárna" právě neonacistkou SpD. 

pan Hnedy

#127527 Re:

2018-03-06 19:49

#127501: -  

Po dlouhe dobe rozumne, pravdive hodnoceni soucasne situace. 

 

Kezby to  vyslysela i ODS a Pirati. Ovsem  s Fialou v cele to je nemozne.

maloktere strane jde o skutecny zajem Ceske republiky, zastituji se pouze vuli jejich volicu. U ODS vsak nastane jejich ubytek , to je pokud povede svou staronovou politiku, zaobalenou jen v novejsim kabate, jiste.


Nepřihlášený uživatel

#127528 Re: Víš co je velezrada?

2018-03-06 19:49

 

 

#127518: -  

Když Zeman jednal tak, aby se Sněmovna předčasně rozpustila. Nazval to dokonce dárkem voličům. 

Velezradou je také to, že se nechává vodit ruskými a čínskými agenty. 

Velezradou je jeho kooperace se špatně asimilovaným slovenským kriminálním imigratem a StBákem na porušování Ústavy ČR. 

Stejně tak je velezradou udělat premiéra z kriminálního imigranta ze Slovenska, který díky jeho donášení StB nemá nárok na negativní lustrační osvědčení. 

------------

Velezradou rozhodně není soukromá návštěva pana Kisky pana Sorose v NY, neboť pan Soros je mezinárodně vážená osobnost a je tedy přirozené, že se s ním pan Kiska potkal. Např. Orbán dokonce za peníze pana Sorose studoval, jak bylo v této diskusi mnohokrát zmíněno. 

------------

Hanebné jednání např. je, kdy manželka Zemana navštíví nespočtem soudů odsouzeného nájemného vraha v kriminále a Zeman mu pak udělí milost. To je totiž naprosto jasný přesah z politiky do kriminálních sfér tohot nejhoršího kalibru. Můžeme spekulovat i o tom, že takového člověka pustil z kriminálu, aby pro něj vraždil. 


Nepřihlášený uživatel

#127529 Re: Re: ANO 2011 je dnes bez nejmenších pochybností neo-komunistická strana.....

2018-03-06 19:55

#127527: pan Hnedy - Re:  

 

.....předsedá jí trestně stíhaný slovenský nomenklaturní komunista a StBák. Ještě v roce 2012 každý ministr předkládal negativní lustrační osvědčení. 

Dnes jsme ve stavu, že neokomunisté, ultrakomunisté a neonacisté vládě bez mandátu odhlasovávají naprosté nesmysly, vlastní vláda vůbec neví co má dělat, předseda Sněmovny je takový idiot, že ani neví, že jaké lidi má pozvat na inauguraci a vykřikuje nesmysly o tom, že Babiše Sněmovna nemůže vydat k trestnímu stíhání, protože je premiérem a je potřeba počkat, až premíérem nebude. 

Stačila jedna maličkost, nepožadovat po ministrech negativní lustrační osvědčení, to umožnilo kriminálnímu imigrantovi a Stbákovi Babišovi čtyři roky lhát, podvádět, zneužívat moc a s největší pravděpodobností i masivně krást. 

Výsledek je dnešní stav, lhaní ve volebních kampaních a následně koalice neokomunistů, ultra komunistů a neonacistů. 

Babiš by nebyl volen, kdyby předstoupil před voliče a sdělil jim, jsem komunista, StBák a kradl jsem euro dotace. Babiš naopak voličům lže, že je "obeť" "účelovka" že on to "umí", přitom výběr daní ani nekoreluje s růstem HDP a už vůbec nekoreluje výběr DPH s růstem maloobchodních tržeb. Stát je zadlužován v době masivního růstu a především neuvěřitelně vysoké zaměstnanosti. Odporné kreatury či dokonce testně stíhané kreatury se prezentují jako politické celebrity. Hnus srovnatelný jen s koncem komunismus, tam Babiš navázal. 

Sorosova protičeská mafie!

#127530 Sorosovi vlastizrádci...

2018-03-06 20:03

Kdo všechno byl nebo je očividně spojen se Sorosovým Open Society Fund v ČR? Mrkl jsem na věřejně dostupný historický výpis členů správní rady na justice.cz. Překvapení? Pánek, Pehe, Drtinová, Tabery, Nidermayer, Klusáková...

Níže uvádím ty nejzajímavější osoby, které byly v některou chvíli členy správní rady Nadace Open Society Fund Praha. Na úplný výpis se můžete sami podívat na odkaze zde.

Vůdce páté kolony u nás, politicky angažované neZiskovky Člověka v tísni, ŠIMON PÁNEKasi nikoho nepřekvapí. NeZiskovky, která mimo jistě i záslužné činnosti, "vychovává" děti na českých školách (Jeden svět na školách) údajně ke kritickému myšlení... Pokud se jedná o podobný rozvoj "kritického myšlení a správného pohledu" jako loňský multikulti arabský podzim s bilboardy děkující Čechůmv cizím jazyce (hádejte zejména v jakém), tak ano.

Podobně nepřekvapivý je rovněž světově publikující publicista, expert, obdivovatel globalizace a EU, ředitel University of New York in Prague, účastník Bilderbergu a bývalý Havlův poradce JIŘÍ PEHE.

Poněkud překvapením může být kromě již dlouhodobě známé Sorosovky a moderátorky (zcela zjevně útočící, či naopak na ruku jdoucí - dle "správnosti" konkrétního hosta)DANIELA DRTINOVÁz DVTVbyl členem správní rady rovněž současný šéfredaktor Bakalova Respektu ERIK TABERY. Další z objektivních novinářů, který se správně smýšlející svitou objížděl republiku a vzdělával lid v ohledně fake news a dezinformačních webů. "Nečekaně" jen těch proruských. Jiné tady zcela jistě nejsou, že? Bakalův (proamericko/proEUnijní/proglobalistický) Respekt, Aktuálně či DVTV jsou vysoce objektivní nefakenews media a BISkou označený lhář, jinak hvězda Respektu, Ondřej Kundraje právě jeden z hlavních kurátorů pravdy v oblasti dezinformací.

Zajímavou postavou, která dříve byla ve správní radě OSF Praha jeLUDĚK NIEDERMAYER, europoslanec (a eurofil kandidující jako nestraník za TOP 09), bývalý člen bankovní rady ČNB a bývalý spolupracovník Taberyho Respektu.

Dokonce předsedkyní správní rady byla jeden čas JANA KLUSÁKOVÁ maminka aktivistického režiséra Víta Klusáka. Režiséra, který na sebe posledně upozornil zejména renesančním dokumentem Svět podle Daliborka, který, jak se nakonec ukázalo, měl s dokumentem společného jen to, že ho tak Klusák označoval.Jinak šlo o hranou agitku zesměšňující lidi s nesprávným názorem, navíc koprodukovaná Českou televizí (za peníze z našich poplatků?) Pokrokovému režisérovi také značně vadila "genderově nevyvážené" (jinak zcela prostá a neškodná / na rozdíl od Klusákovi agitky) básnička Jiřího Žáčka Maminka. Sic je pravda, že rodiče a děti nemusí kráčet ve stejných šlépějích, tady evidentně jablko spadlo správně.

Myslím, že pro představu docela stačí... Můžu ještě dodat novináře JANA URBANA, který svého času rovněž přednášel na University of New York in Prague(jako Jiří Pehe nebo Tomáš Klvaňa) a stejně jako většina výše uvedených se například značně vymezoval proti Miloši Zemanovi, nebo třeba MONIKA LADMANOVÁ, členka kabinetu komisařky Věry Jourové, která stejně jako Pehe studovala na Columbia univerzity a stejně jako Pehe má blog na Bakalově Aktuálně.cz.

Přitahuje Open Society Fund Praha lidi s takovýmto vlivem čistě náhodou? Připadá to jen mně tak trochu jako jistá forma pavučiny nebo chobotnice? Uvažte kritickým myšlením sami...

 


Nepřihlášený uživatel

#127531 Ondráček má problém "s bezpečností" vlastní rodiny, když jeho matka by ráda "nechala Prahu ....

2018-03-06 20:04

 

 

"Rezignuji na post předsedy pro kontrolu GIBS. Neodstupuji z této funkce, protože tu je pár křiklounů na ulici, ale protože jsem vyhodnotil bezpečností situaci sebe a svojí rodiny," zakončil svůj projev Ondráček

....vychcípat"? Je snad Ondráček opravdu idiot? 

Prahu jsme měli oplotit a nechat vychcípat. Tak pravil komunista Ondráček v dokumentu Straníci

Jen je zvláštní, že jezdí na dovolenou do Egypta a ne do russákova, ale to vlastně naproto to samé, jako když Ondráček zdůvodňuje svojí rezignaci starostí o bezpečnost rodiny. 

--------------

Ondráček je opravdu idiot. 

"Demokratická žumpo," vzkázal pravé části sněmovny Ondráček a dodal: "nebuďte tak namyšlení."

-----------

Mohu Ondráčka ujistit, že v této diskusi je oponentům Miloše Zemana vyhrožováno smrtí roky, je to v této diskusi snadno dložitelný fakt a neexistuje jediná reálná výhrůžka ze strany oponentů Miloše Zemana. 

Tedy Ondráček by si měl zamést především vlastní komunistické trotly. 

Příklad z poslední doby, který autor následně upravoval:

Občané ČR
Nepřihlášený uživatel

#125828 Re: Re: Havel už od útlého dětství vyrůstal mezi esesáky a StBáky, byli to prostě "ujovia" .....

2018-02-17 15:57

#125805: - Re: Havel už od útlého dětství vyrůstal mezi esesáky a StBáky, byli to prostě "ujovia" ..... 

Bláboly zlodějské a vlastizrádné pražské kavárny jsou každému u prdele. My si raději na vlastizrádnou pražskou kavárnu brousíme nože.


Nepřihlášený uživatel

#127532 Re: Sorosovi vlastizrádci...

2018-03-06 20:13

#127530: Pozor na ně!!! - Sorosovi vlastizrádci... 

Nejdříve je potřeba ovšem prokázat, že by organizace s příspěvky od pana Sorose páchala něco hanebného, nemravného, nezákoného. 

Napsal jsi dlouhý příspěvek o ničem, neboť dokonce ani nikdo z jmenovaných nebyl nikdy vyšetřován, trestně stíhán natož obviněn, je tedy v tomto kontextu skutečně absurdní, že Zeman udržuje vřelý vstah s trestně stíhaným StBákem a nomenklaturním komunistou Babišem. Proč?

V ČR je 60 000 aktivních politiků a drtivá většina z nich nemá ani ten nejmenší problém s dodržováním zákonů. Babiš má obrovský, díky zprávě OLAF je dokonce velmi dobře zmapován jeho pravděpodobný podvod v desítkách milionů korun. Je naprosto přesně zmapován jeho daňový úník pomocí jim vydaných korunových a jim také nakoupených (sám jej popsal do steno záznamů ve Sněmovně) a přesto ty vidíš problém u lidí, kteří s dodržováním zákonů, Ústavy, dokonce i obecné lidské slušnosti nemají ani ten nejmenší problém. 

Co tě k tomu vede? Nějaká tvoje patologie? 

-------

Je naprosto přirozené, že lidi formuje vysoká škola, kterou absolvují. Je to tak naprosto správné. Je vcelku pochopitelné, že školy na kterých učí nositelé nobelových cen, pravděpodobně i NY Columbie mají absolventy, kteří jsou následně aktivní ve veřejném prostoru. 

Horší je to, když např. Hašek získá "titul" "na vesnické slovenské" "univerzitě" a je činný ve veřejném prostoru, to se jeví opravdu jako problém, obzvláště, když vydává jeho "titul" za stejně hodnotný jako např. z Právnické fakulty UK, kde ale jistě můžeme mít řadu výhrad.  Podobně je problémem, když se např. za "odborníka" vydává Švihlíková a svůj docentský titul používá jako zbraň, přestože jej také získala na velmi podivné škole a především na ještě podivnější "učí" (já bych řekl, že spíše páchá zločiny, když ty její bláboly vydává za pravdu a zašťituje to právě docentským titulem). 

O tomto se dá spekulovat jako o russácké příravce agentů na území ČR - Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů Praha, o.p.s, tam je Švihlíkové kolegou např. StBák Krejčí a celé je to opravdu velmi podivné, když se člověk chvilu zajímá co se té "škole" děje, kdo tam dále učí a co se tam "uči". 


Nepřihlášený uživatel

#127533 Re:

2018-03-06 20:28

#127518: -  

Souhlas! Stejně jako Sorosovi pohůnci v ČR!


Nepřihlášený uživatel

#127534 Re: Re:

2018-03-06 20:39

#127533: - Re:  

Souhlasíš sám se sebou :-). 

Nejdřív musíš ovšem prokázat, že setkání s panem Sorosem, je něco hanebného, nekulturního, nemravného. 

Takovým setkáním bych řekl jsou vřelé až zamilované pohledy Marty Zemanovny na nájemného vraha v kriminále. To je skutečně přesah politiky do ultra kriminálního prostředí a tady můžeme spekulovat o tom, že si Zeman pustil nájemného vraha z kriminálu, aby pro něj nájemně vraždil. 


Nepřihlášený uživatel

#127535 To vytočený Ondráček, který už se viděl politickou celebritou doložil dnes ve Sněmovně dostatečně...

2018-03-06 20:41

Rezignace Ondráčka je politický handl a habaďůra na lidi, zní z opozice

Odstoupení Zdeňka Ondráčka (KSČM) z čela komise pro Generální inspekci bezpečnostních sborů (GIBS) je podle některých opozičních poslanců politickým handlem mezi KSČM a ANO a součástí politického vyjednávání o podpoře vlády Andreje Babiše (ANO). Šéf poslanců ANO Jaroslav Faltýnek ovšem odmítá, že by Babišovo hnutí komunistům za Ondráčkovu rezignaci něco slíbilo.

.....stejně tak to doložil svým horlivým projevem stalinista Kováčik. 


Nepřihlášený uživatel

#127536

2018-03-06 20:42

Největší odpad je ČT 24, něco jako teletubies.

 

Nepřihlášený uživatel

#127537 Re: Teletubbies ze sebe udělal Soukup, když nestoudně o ČT lhal.....

2018-03-06 20:44

#127536: -  

.....a předváděl lživý graf, jehož lživost byla právě ČT už přesvědčivě vysvětlena. To je totiž teletubbies. 


Nepřihlášený uživatel

#127538 Rudé trenky nad Hradem

2018-03-06 21:16

Na Emanovu inauguraci přijede autobusy i placená klaka z Osvětiman?


Nepřihlášený uživatel

#127539 Re:

2018-03-06 21:18

#127536: -  

A ty jsi odpad naší společnosti blbečku.


Nepřihlášený uživatel

#127540 Re: Re: Víš co je velezrada?

2018-03-06 21:42

#127528: - Re: Víš co je velezrada? 

Ale proti Sorosovi se nakonec Orbán obrátil, protože mu nejspíš už během studia došlo, jaké bude opensockářská univerzita generovat do světa zvrácené podvraťáky. Tedy spustil proces pro ukončení tohoto vosího hnízda v Budapešti. O to horší dojem to vlastně musí přeci v lidech vyvolat. Či ne? Kiska neměl  u Sorose na vlastní pěst co pohledávat. Legenda o tom, že diskutovali oba o integraci neintegrovatelného, (ve skutečnosti by pan Soros nejspíš ve své blízkosti snad ani nesnesl žádného černocha), je nedůvěryhodná.

 

 

Evropan

#127541 Re: Pan Václav Havel byl bezesporu nejvýznamnějším českým politikem!

2018-03-06 21:57

#127506: Evropan - Re: Re:  

Ty ubohý zlodějíčku, nic si nepochopil. Hraješ jen špinavou hru podvodných hráčů. Nic na tobě není reálného a vlastní názor máš blokovaný návalem dezinformací. Už se konečně vzpamatuj, přestaň chlastat a přestaň to hulit!

Evropan

#127542 Re: Re: Re: Víš co je velezrada? Lézt do prdele russáckým neonacistům a jejich přisluhovačům.

2018-03-06 22:00

#127540: - Re: Re: Víš co je velezrada? 

ad : ... už během studia došlo, jaké bude opensockářská univerzita generovat do světa zvrácené podvraťáky.

A tak Orbán za Sorosovy peníze dostudoval a stal se z něj zvrácený podvraťák. To fakt sedí!


Nepřihlášený uživatel

#127543 Re: Re: Re: Re: Víš co je velezrada? Lézt do prdele russáckým neonacistům a jejich přisluhovačům.

2018-03-06 22:30

#127542: Evropan - Re: Re: Re: Víš co je velezrada? Lézt do prdele russáckým neonacistům a jejich přisluhovačům. 

Orbán možná jen časem prozřel a některé věci přehodnotil. Jistě v tomto ohledu nebude jediný.

 


Nepřihlášený uživatel

#127544

2018-03-06 22:34

V dějinách Československa lze najít následující údaje o tom, kolik obětí různých četnických zásahů bylo v jednotlivých letech existence 1. republiky:

1920 – 17 zastřelených + 7 těžce zraněných, 1921 – 4 zastřelení, 1922 – 2 zastřelení, 1924 – 4 zastřelení, 1925 – 4 zastřelení, 1928 – 1 zastřelený, 1930 – 5 těžce postřelených dětí, 1931 – 15 zastřelených vč. žen a dětí + 34 zraněných, 1932 – 4 zastřelení + 18 zraněných, 1933 – 30 zastřelených + 101 zraněných. Zásahy se děly vesměs při stávkových akcích, demonstracích nezaměstnaných, hladových pochodech a protiexekučních bojích – postižení byli vlastně zabíjeni jen proto, že neměli práci a měli hlad. Byli to vesměs dělníci, horníci a zemědělští dělníci.

pan Hnedy

#127545 Re: Re: Re: ANO 2011 je dnes bez nejmenších pochybností neo-komunistická strana.....

2018-03-07 00:20

#127529: - Re: Re: ANO 2011 je dnes bez nejmenších pochybností neo-komunistická strana..... 

zrejme ano, ale podivejte se na pripad Jeremy Corbyna....... vědomě spolupracoval s komunistickou Státní bezpečností. A dokonce za to měl brát peníze. Corbyn i čeští historici, kteří studovali příslušné dokumenty StB, to vyvrací.

Nicmene Babis i tehdy hajil  zajmy CSSR , byt jako STBak, protoze hlavnim jeho ukolem bylo, aby vzdy zajistil ferovou cenu pri vyjednavani, nebot pri rozhovoru vyslovil podezreni, ze nekteri soudruzi tuto nejvyssi moznou cenu, zrejme za uplatu, nevyjednali, ale tim ho nechci hajit, do politiky jit  s timto cejchem nemel.

Vy  a Vam podobni "kavarnici" si vsak stale naprosto neuvedomujete, jak a proc se Babis dostal k moci. Byla to predevsim absolutni pol. nouze po tom, co tady predvadely vlady Topolanka a Necase, predtim Paroubka.

Vazne do toho nechci moc hluboce zabrusovat. takze ve zkr.

Kalouskem byl stat zadluzovan naprosto extremne a nejvice v historii (ano, byla tady krize, ale faktem zustava, ze nejvyssi, az 200 miliardove sekyry, pri velkem orezani vydaju, udelal Kalousek ), i kdyz tvrdil , jak strasne setri (ano, setril na socialnich vydajich, napr. pro imobilni obcany nebo pro invalidy, kterym Drabek velice zprijemnil zivot.) a krize se nam vyhne. Divna a ekonomice neprospivajici byla hlavne jeho retorika,  v minulosti  i ted.

Podvazal ekonomiku, byla tady socialni a danova nejistota. Naprosto ruinoval stredni tridu a hlavne vytvoril spatnou ekonomickou vizi pro celou spolecnost. Rodiny mely setrit a chudnout a drzet usta a krok, pritom jsou to ony ajejich spotreba, ktera vyznamnym zpusobem ovlinuji ekonomickou prosperitu. Z chudych a duchodcu se meli stat naprosto socialne a kulturne vyloucene osoby na okraji spolecnosti o jejiz nazor se nikdo nezajima.

Vytvarel ekonomickou vizi pro urcite elity a  hornich 10000 ne pro nejbystostnejsi zajmy statu, jako celku, a uz vubec ne pro vetsinu obcanu. Samozrejme par studentu bez zivotnich a politickych zkusenosti a nebo casti  umelecke fronty, ktera ji stejne bublinovite psychologicke kolacky , popiji stejne otravne kavicky se vzajemne ujisti, bez sirsich logickych a historickych souvislosti, ze to je jedina spravna volba a smer.

Ono taky kdo byl v TOP09.... zbojnik z Beskyd Luksa, Drabek a jemu podobni prospechari, divim se lidem, ze s nimi jeste dnes spojuji sve jmeno.

Jediny kdo za neco stal je Karel  a paradoxne trochu i Kalousek. Dnes mozna Adamova-Pekarova, ktera jiz nezastava tyto elitarske nazory, ale jako celek, toto uskupeni zemim ceskym neprospiva.

a to je jen asi 10 % toho ,proc ANO  spolu s Babisem vyhralo volby.

 

JAKOU JIM DAVATE POZITIVNI ALTERNATIVU ? ZADNOU SMYSLUPLNOU.JENOM RVETE, ZE BABIS JE STBak S CAPIM HNIZDEM NA HLAVE A CEKATE NA MEJDAN, OKAMURA JE FASISTA A MY BYCHOM MELI PRIJIMAT MUSLIMSKE UPRCHLIKY, KTERI NEJSOU RIZIKEM PRO STAT POTAZMO EVROPU. PRED CASEM JSEM TADY VAROVAL, ZE TATO NELOGICNOST ROZHODOVANI predevsim EU, v teto veci, ktera stale pokracuje, POVEDE K NARUSTU NACIONALISMU A SVETE DIV SE 5.3.2018 V ITALII VYHRALY STRANY JEJIZ RETORIKA BYLA PROTIIMIGRACNI, nemluve o VYZNAMNEM POSILENI NACIONALISTICKYCH STRAN TEMER VSUDE V EVROPE.

 

strany jako Top09,  Fialova ODS, Starostove, Kdu -Csl nabizeji  stare alternativy, ktere se neosvedcily, nabizeji alternativu pro par procent svych volicu nikoliv pro zemi, jako celek.

Navic, jak ukazuje Fiala z ODS neni ani jejich hlavnim zajmem prosperita CR a jejich obcanu, ale politicky boj o moc a udrzeni se v parlamentu, tomu podrizuji vse.

Proto tady bude Babis (a prezidentem bude samozrejme Okamura), zrejme do konce veku.

Muzete si vsak za to sami. Vy o tom rozhodujete prazska kavarno, vy musite tyto principy pochopit, racionalizovat se ...ale skutecne, ne jen na oko.

 a ne jenom rvat Putin-Putler, Stbak a za vsechno zle muze Rusko, zvlaste za volebni neuspech.

Ano, Ondracek odstoupil i diky protestum obcanu, a je to dobre, ale jste naivni pokud si myslite, ze se to same  stane s Babisem nebo Zemanem. Z toho mohou byt spise nepokoje a dalsi rozdeleni spolecnosti, obe strany jsou vyrovnane. Babise odstavi jedine sofistikovany, racionalni politicky boj, ktery musi ukazat, ze jeho cilem neni PRIMARNE Babis, ale zlepseni zivotni urovne vetsiny obcanu a spravna nabidka jeho volicum.

 

PS:

Babiš by nebyl volen, kdyby předstoupil před voliče a sdělil jim, jsem komunista, StBák a kradl jsem euro dotace.

mimochodem to vsechno volici pred poslednimi volbami vedeli a presto byl zvolen

 

PS2: ano, ANO nema dostatek kvalitnich lidi , pri rizeni snemovny se to ukazuje. 


Nepřihlášený uživatel

#127546 Re: Re: Re: Re: Víš co je velezrada? Lézt do prdele russáckým neonacistům a jejich přisluhovačům.

2018-03-07 07:17


Nepřihlášený uživatel

#127547 Re: Re: Re: Re: Re: Víš co je velezrada? Lézt do prdele russáckým neonacistům a jejich přisluhovačům

2018-03-07 07:23

#127543: - Re: Re: Re: Re: Víš co je velezrada? Lézt do prdele russáckým neonacistům a jejich přisluhovačům. 

:-) pořád platí, že je tedy potřeba prokázat, že se organizace, která financovala Orbánovo studium dopouštěla něčeho hanebného. 

Pořád tu tvrdíš, jak je pan Soros špatný, ale ničím to nikdy nedoložíš, tedy je to jako panem Kalouskem, když ve Sněmovně StBák Bureš mává hanopisem, který na něj nechal napsat a z kterého nikdy nic nepotvrdil. 

Jsou to pomluvy, jako tebe pomlouvají sousedé. Je ovšem rozdíl v tom, být vidět po celém světě jako pan Soros nebo být "neviditelným" russáckým trotlem. 

Pan Soros je respektovaný filantrop a finančník. Nejpíše nikdy nebyl vyšetřován policii, trestně stíhán a ani obviněn. 

My tu máme slovenského kriminálního imigranta, trestně stíhaného StBáka v pozici premiéra a ty pomlouváš pana Sorose. Nejsi blázen? 


Nepřihlášený uživatel

#127548 Re: Re: Re: Re: ANO 2011 je dnes bez nejmenších pochybností neo-komunistická strana.....

2018-03-07 07:26

#127545: pan Hnedy - Re: Re: Re: ANO 2011 je dnes bez nejmenších pochybností neo-komunistická strana..... 

Tak proč ten idiot dnes podvádí s korunovými dluhopisy a okrádá stát ročně o 30 mil. daní? 

Proč měl potřebu podvádět s euro dotacemi v rozsahu cca 50 mil.? 

A to jsou jen věci, které jsou velmi dobře prokazatelné, neboť se k nim sám ve Sněmovně přiznal. 

Napíšeš sáhodlouhý blábol o tom, jaký je Bureš úžasný a jak "hájil zájmy ČSSR" a zapomeneš na to, že je to trestně stíhaný Stbácký zločinec s velmi podivným způsobem podnikání, který za čtyři roky ve vláde navýšil majetek o 40 mld. korun ze základu 30 mld. - asi se jedná komunistický zázrak. Takové "účelovkové" opomenutí :-)


Nepřihlášený uživatel

#127549 Re:

2018-03-07 07:27

#127544: -  

Byli to vesmě "horníci, dělníci a pracující inteligence" :-) 

Je hezké jak s největší pravděpodobností smatláš cosi reálného s naprostými nesmysly a také velmi oponemeš časovou osu a lži komunistické pakáže, kterou se dostali v roce 1946 k volebnímu vítězstvi. 

Je také potřeba tedy připomenout, že v roce 1945 při první okupaci russáky tito odvlekli a zavraždili v gulagu 70 000 Čechoslováků. Tedy činy komunistů, rozeštvávání lidí již za první republiky měly následně fatální důsledky v roce 1945 a následně při komunistickém puči 1948. 

Včerejší proslov stalinisty Kováčika a jeho opravdu odporná charakteristika Sametové revoluce, jako "převratu" byl jeden z jeho vrcholných stalinských projevů ve Sněmovně a to už tam nažvanil opravdu ledajaké komunistické odpornosti. 

Problém s komunisty je v tom, že nedělají vlastně nic jiného, než že vytvářejí dojem, že jedni ubližují druhým a oni se zastávají těch, o kterých vytváří dojem, že je jim ubližována. Tento princip je stále stejný, jen se mění prostředí kolem něja a tedy i skupiny, které "ubližují" a kterým je "ubližováno". 

Mnohé dvojice jsou přitom naprosto absurdní - kapitalista "vykořisťovatel" a jeho "zaměstnanci" - "kapitalista - vykořisťovatel" má vykořisťovat tím, že zaměstnaváv a platí zaměstnance. Podstatné je tam, že jim neplatí "spravedlivou" mzdu, přičemž to, co je "spravedlivé" určují komunisté. Je to samozřejmě naprosto absurdní, přesto se komunistům podařilo zaměstnancům vnutit představu, že je to mzda "nespravedlivá". Tento archetyp v KSČm přetrvává stále a bohužel stále se najdou hloupí lidé, které slovo "spravedlivá" rozvášní, přičemž vůbec nemají představu, jak slovo "spravedlivá" vůbec naplnit nějakým obsahem - jak se dobrat oné "spravedlnosti", což je pro komunisty naprsto skvělé - neb o tom mohou "mluvit" přesněji žvanit "nepřetržitě". 

Dnes je to také dvojice "křesťané" (tradiční rodina) a muslimové - to u ateistických komunistů opravdu naprostá absurdita. 

Také mají dvojici "nepřizpůsobivý" a "poctivě pracující", to je také velmi lákavá politická pornografie. 

V budoucnu to jistě budou "roboti" a "dělníci a rolníci", roboti samozřejmě vlastnění zlým kapitalistou a velkostatkářem třeba Burešem :-). 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#127550

2018-03-07 07:55

Tak mě napadlo, že nejlepší by asi bylo tu odpornou havlistickou Prahu oplotit a nechat vychcípat.