MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127529 Re: Re: ANO 2011 je dnes bez nejmenších pochybností neo-komunistická strana.....

2018-03-06 19:55

#127527: pan Hnedy - Re:  

 

.....předsedá jí trestně stíhaný slovenský nomenklaturní komunista a StBák. Ještě v roce 2012 každý ministr předkládal negativní lustrační osvědčení. 

Dnes jsme ve stavu, že neokomunisté, ultrakomunisté a neonacisté vládě bez mandátu odhlasovávají naprosté nesmysly, vlastní vláda vůbec neví co má dělat, předseda Sněmovny je takový idiot, že ani neví, že jaké lidi má pozvat na inauguraci a vykřikuje nesmysly o tom, že Babiše Sněmovna nemůže vydat k trestnímu stíhání, protože je premiérem a je potřeba počkat, až premíérem nebude. 

Stačila jedna maličkost, nepožadovat po ministrech negativní lustrační osvědčení, to umožnilo kriminálnímu imigrantovi a Stbákovi Babišovi čtyři roky lhát, podvádět, zneužívat moc a s největší pravděpodobností i masivně krást. 

Výsledek je dnešní stav, lhaní ve volebních kampaních a následně koalice neokomunistů, ultra komunistů a neonacistů. 

Babiš by nebyl volen, kdyby předstoupil před voliče a sdělil jim, jsem komunista, StBák a kradl jsem euro dotace. Babiš naopak voličům lže, že je "obeť" "účelovka" že on to "umí", přitom výběr daní ani nekoreluje s růstem HDP a už vůbec nekoreluje výběr DPH s růstem maloobchodních tržeb. Stát je zadlužován v době masivního růstu a především neuvěřitelně vysoké zaměstnanosti. Odporné kreatury či dokonce testně stíhané kreatury se prezentují jako politické celebrity. Hnus srovnatelný jen s koncem komunismus, tam Babiš navázal. 

Odpovědi

pan Hnedy

#127545 Re: Re: Re: ANO 2011 je dnes bez nejmenších pochybností neo-komunistická strana.....

2018-03-07 00:20:19

#127529: - Re: Re: ANO 2011 je dnes bez nejmenších pochybností neo-komunistická strana..... 

zrejme ano, ale podivejte se na pripad Jeremy Corbyna....... vědomě spolupracoval s komunistickou Státní bezpečností. A dokonce za to měl brát peníze. Corbyn i čeští historici, kteří studovali příslušné dokumenty StB, to vyvrací.

Nicmene Babis i tehdy hajil  zajmy CSSR , byt jako STBak, protoze hlavnim jeho ukolem bylo, aby vzdy zajistil ferovou cenu pri vyjednavani, nebot pri rozhovoru vyslovil podezreni, ze nekteri soudruzi tuto nejvyssi moznou cenu, zrejme za uplatu, nevyjednali, ale tim ho nechci hajit, do politiky jit  s timto cejchem nemel.

Vy  a Vam podobni "kavarnici" si vsak stale naprosto neuvedomujete, jak a proc se Babis dostal k moci. Byla to predevsim absolutni pol. nouze po tom, co tady predvadely vlady Topolanka a Necase, predtim Paroubka.

Vazne do toho nechci moc hluboce zabrusovat. takze ve zkr.

Kalouskem byl stat zadluzovan naprosto extremne a nejvice v historii (ano, byla tady krize, ale faktem zustava, ze nejvyssi, az 200 miliardove sekyry, pri velkem orezani vydaju, udelal Kalousek ), i kdyz tvrdil , jak strasne setri (ano, setril na socialnich vydajich, napr. pro imobilni obcany nebo pro invalidy, kterym Drabek velice zprijemnil zivot.) a krize se nam vyhne. Divna a ekonomice neprospivajici byla hlavne jeho retorika,  v minulosti  i ted.

Podvazal ekonomiku, byla tady socialni a danova nejistota. Naprosto ruinoval stredni tridu a hlavne vytvoril spatnou ekonomickou vizi pro celou spolecnost. Rodiny mely setrit a chudnout a drzet usta a krok, pritom jsou to ony ajejich spotreba, ktera vyznamnym zpusobem ovlinuji ekonomickou prosperitu. Z chudych a duchodcu se meli stat naprosto socialne a kulturne vyloucene osoby na okraji spolecnosti o jejiz nazor se nikdo nezajima.

Vytvarel ekonomickou vizi pro urcite elity a  hornich 10000 ne pro nejbystostnejsi zajmy statu, jako celku, a uz vubec ne pro vetsinu obcanu. Samozrejme par studentu bez zivotnich a politickych zkusenosti a nebo casti  umelecke fronty, ktera ji stejne bublinovite psychologicke kolacky , popiji stejne otravne kavicky se vzajemne ujisti, bez sirsich logickych a historickych souvislosti, ze to je jedina spravna volba a smer.

Ono taky kdo byl v TOP09.... zbojnik z Beskyd Luksa, Drabek a jemu podobni prospechari, divim se lidem, ze s nimi jeste dnes spojuji sve jmeno.

Jediny kdo za neco stal je Karel  a paradoxne trochu i Kalousek. Dnes mozna Adamova-Pekarova, ktera jiz nezastava tyto elitarske nazory, ale jako celek, toto uskupeni zemim ceskym neprospiva.

a to je jen asi 10 % toho ,proc ANO  spolu s Babisem vyhralo volby.

 

JAKOU JIM DAVATE POZITIVNI ALTERNATIVU ? ZADNOU SMYSLUPLNOU.JENOM RVETE, ZE BABIS JE STBak S CAPIM HNIZDEM NA HLAVE A CEKATE NA MEJDAN, OKAMURA JE FASISTA A MY BYCHOM MELI PRIJIMAT MUSLIMSKE UPRCHLIKY, KTERI NEJSOU RIZIKEM PRO STAT POTAZMO EVROPU. PRED CASEM JSEM TADY VAROVAL, ZE TATO NELOGICNOST ROZHODOVANI predevsim EU, v teto veci, ktera stale pokracuje, POVEDE K NARUSTU NACIONALISMU A SVETE DIV SE 5.3.2018 V ITALII VYHRALY STRANY JEJIZ RETORIKA BYLA PROTIIMIGRACNI, nemluve o VYZNAMNEM POSILENI NACIONALISTICKYCH STRAN TEMER VSUDE V EVROPE.

 

strany jako Top09,  Fialova ODS, Starostove, Kdu -Csl nabizeji  stare alternativy, ktere se neosvedcily, nabizeji alternativu pro par procent svych volicu nikoliv pro zemi, jako celek.

Navic, jak ukazuje Fiala z ODS neni ani jejich hlavnim zajmem prosperita CR a jejich obcanu, ale politicky boj o moc a udrzeni se v parlamentu, tomu podrizuji vse.

Proto tady bude Babis (a prezidentem bude samozrejme Okamura), zrejme do konce veku.

Muzete si vsak za to sami. Vy o tom rozhodujete prazska kavarno, vy musite tyto principy pochopit, racionalizovat se ...ale skutecne, ne jen na oko.

 a ne jenom rvat Putin-Putler, Stbak a za vsechno zle muze Rusko, zvlaste za volebni neuspech.

Ano, Ondracek odstoupil i diky protestum obcanu, a je to dobre, ale jste naivni pokud si myslite, ze se to same  stane s Babisem nebo Zemanem. Z toho mohou byt spise nepokoje a dalsi rozdeleni spolecnosti, obe strany jsou vyrovnane. Babise odstavi jedine sofistikovany, racionalni politicky boj, ktery musi ukazat, ze jeho cilem neni PRIMARNE Babis, ale zlepseni zivotni urovne vetsiny obcanu a spravna nabidka jeho volicum.

 

PS:

Babiš by nebyl volen, kdyby předstoupil před voliče a sdělil jim, jsem komunista, StBák a kradl jsem euro dotace.

mimochodem to vsechno volici pred poslednimi volbami vedeli a presto byl zvolen

 

PS2: ano, ANO nema dostatek kvalitnich lidi , pri rizeni snemovny se to ukazuje.