MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127567 Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák a ....

2018-03-07 09:09

Babiš se opět bude soudit kvůli své evidenci u StB

Premiér v demisi a lídr ANO Andrej Babiš podal u slovenského nejvyššího soudu dovolání proti pravomocnému verdiktu Krajského soudu v Bratislavě, který v lednu odmítl jeho žalobu, že byl coby agent Státní bezpečnosti (StB) evidován neoprávněně.

.....u soudu se dožaduje rozsudku, že není StBák :-). Tomu snad mohou občané už jen smát. Tedy bylo by to k smíchu, kdyby tu slovenský nomenklaturní komunsita, StBák a kriminální imigrant, co se nikdy nenaučil česky nebyl v pozici premiéra a společně se Zemanem neporušovali Ústavu této země. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127574 Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák a ....

2018-03-07 09:27:36

#127567: - Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák a .... 

Není to moje dílo, jen mne zaujal jeden z komentářů na Seznamu. Ona Praha, kde z poloviny byli studenti škol, protože pojdte, bude tam prča a pár lidiček ještě v dalších městech není celá ČR. Občané ČR většinou pražáky rádi nemají a ta politická špína je jim ukradená, mají jiné starosti a ČT24 vypínají, chtějí se bavit a ne poslouchat neustálé kecy "chytrých". Ten příspěvek nějakého čtenáře je příkladem toho, jak je národ znechucen z politiky a proč politik je u nás vlastně sprosté slovo.

 

"Mě to vůbec nezajímá jestli byl nebo nebyl nějákej přitroublej agent mě zajímá co je ted a to jak kdo pracuje a co pro nás dělá!!! To co se aktuálně děje na naší politické scéně je taková žumpa a hnůj že bych je kompletně všechny nakopal do řiti a nechal rubat uhlí v nejhlubším dole v ČR tam by aspoň k něčemu byli. Místo pořádné práce si volí Mlátičku do čela GIBS pak zase dělají všechno pro to aby odstoupi,hledají špíny jeden na druhého a chtějí jeden druhého odepsat,vyvolávají hlasování o nesmyslech jak odstranit Okamuru apod. Je to ke zblití ....k volbám už v životě nejdu. Nechutní kašpaři si nezaslouží než opovržení všichni do jednoho!!!"