MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127578 Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák a ....

2018-03-07 09:50

#127577: - Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák a .... 

Mně je jasné, že každého příspěvku zneužiješ k tomu, abys mohl ventilovat své bláboly. Ale ono to opravdu většinu národa nezajímá a politik je opravdu čím dál tím víc sprostější a sprostější výraz a onen čtenář má pravdu v tom, že politici a poslanci nemají na práci nic jiného, než vytahovat na sebe kdejakou špínu. Kloudná práce za nimi vidět není, jen stálé hádky a vůbec jim nedochází a ani tobě ne, že lid chce klid ke své práci, chce vládu, která bude pracovat a ne jen kecat a jejíž premier se nebude jezdit do EU akorát vyspat a najíst, tak, jako to dělal ten minulý. Nicméně klidně si ty své bláboly tady ventiluj dál když tě to baví, děláš to od rána do noci a nic jiného také v životě zřejmě ani neumíš. Čau

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127581 Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák a ..

2018-03-07 10:12:48

#127578: - Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák a .... 

Zneužiji? Tím, že v hloupých příspěvcích jasně identifikuji v čem jsou chybné či hloupé? 

To mi podsouváš věci, které nejsou pravdivé. Na hloupých příspěvcích dokládám, jak hloupý je komunismus, totalita, jak velká neznalost demokracie je u pistatelů hloupých příspěvků a příznivců ANO StB, KSČm, SpD, Zemanovců a jak těžce je v nich komunistické myšlení zakořeněno. 

Je naprosto jednoznačné, že není možné, aby trestně stíhaný člověk, který navíc svojí trestnou činnost velmi přesvědčivě popsal do steno záznamů Sněmovny byl v pozici premiéra. To je věc která možná není, to nejen ničí stát, základy slušnosti, kulturnosti a mravnosti, ale také logicky způsobuje nedozírné hnotné škody, neboť nedůvěryhodný stát vede k tomu, že se jeho produktivita snížuje. Setrvačnost je obrovská, ale to co tu předvádí Zeman, Babiš, Okamura a Filip se jednoznačně projeví i v ekonomice. 

Nemám ani ten nejmenší problém s požadavkem, aby politici byli k sobě slušní a efektivně diskutovali problémy státu. 

Shodneme se bez nejmenších pochybností na tom, že základem neslušnosti je lhaní. Babiš, Zeman, T.Okamura i Filip jsou nepřetržití lháři. Vytvářejí dojem, že komunismus (obecně totality) nebyl odporný marasmus, hnus, vražedný režim, který ukradl svobodu, radost, hmotné statky, kulturu, vzdělanost a morálku. 

Je to základní věc o které se nesmí lhát, musí být naprosto jasné, že není rozdílu mezi komunistickou totalitou a nacistickou totalitou, není rozdílu mezi KSSS, KSČ či KSČm, NSDAP a Rudými khméry.  Musí být naprosto jasné, že donášení StB, KGB, NKVD, FSB, GRU jsou stejně odporné zločiny jako donášení gestapu. 

To je dnes Babišem, Zemanem, Okamurou, Filipem včetně jejich "stran" těžce relativizováno a proto se tato diskuse musí vést, bez ní se skutečně nelze nikam dál posunot. Musí to být stejně jasné, jako to bylo 18.11.1989 a je opravdu velmi smutné, že se k takovým diskusím musíme vracet. 

Důvodem je Babiš, jeho Stbáctví, aktivní nomeklaturní členství v KSČ, jeho přisluhování režimu v PZO a především jeho následná velmi pravděpodná trestná činnost s trestní sazbou 5-10 let v demokracii a obecně jeho mírně řečeno rustikální způsob "podnikání", placení daní atd. atd.  

Moc mu umožnil získat Miloš Zeman, který se skutečně nechává vodit ruskými a čínskými agenty a nejedná nejen v souladu s ústavním slibem ale dokonce naprosto vědomě porušuje Ústavu této země jako celek. 

Svůj podíl na získání moci Zemana a Babiše bohužel má i selhání bezpečnostních pojistek demokracie, neboť moc získali tím, že lhali o sobě i druhých (oni hledají a hází špínu na druhé primárně, oni relativizují hodnoty, neboť kdyby tak nečili, bylo by jasné co jsou zač) a tedy porušovali volební zákon. Tedy základní zákon demokracie, neboť se jím získává moc. Nebyli za to nijak postiženi a to je velmi vážné, obzvláště v situaci kdy dokonce NSS jasně identifikuje, kde k porušení zákona došlo.