MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127602 Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák

2018-03-07 16:08

#127581: - Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák a .. 

 Musí být naprosto jasné, že donášení StB, KGB, NKVD, FSB, GRU jsou stejně odporné zločiny jako donášení gestapu. 

O kterém vámi opovrhovaném politikovi (Zeman, Babiš, Okamura, Filip...) máte hmatatelný důkaz že by do vámi zmíněných istitucí něco donášel, nebo že by někoho udal? Pokud žádný nemáte, jste lhář. Pokud jste to tímto textem nechtěl naznačit, nemělo smysl ho do příspěvku podsouvat. To jste ovšem učinil, tedy jste to vy sám, kdo tady lže. Musel by jste prokázat, kdo ze zmíněných také kryje nějakého udavače. To ale zjevně nemůžete.

Odpovědi

Evropan

#127603 Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák

2018-03-07 16:12:39

#127602: - Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák  

Andrej Babiš alias agent Bureš je stále u slovenského Úradu pamäti národa veden jako agent StB. Máte nějaký problém s tímto důkazem?

http://forum24.cz/babis-je-veden-jako-agent-stb

No a jinak přikládám odkaz na další zajímavé informace o provázanosti ANO a bývalými pracovníky StB:

https://echo24.cz/ano-jako-pobocka-stb


Nepřihlášený uživatel

#127607 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako St

2018-03-07 16:39:19

#127602: - Re: Re: Re: Re: Re: Ten je opravdu legrační - vypadá jako StBák, mluví jako StBák, jedná jako StBák  

Babiš je veden dnes dokonce soudy pravocně jako vědomý agent StB. Je podstatné, že nemá jak bezpečnostní prověrky státu tak negativní lustrační osvědčení. A právě relativizace a následné nepředkládání negativního lustračního osvědčení vede k dnešním důsledkům, kdy slovenský StBák svolává "bezpečnostní radu České republiky", to je opravdu naprosto šílený, absurdní a především nebezpečný stav. 

Vojtěch Filip je velmi pravděpodobně jaké agent StB - ale neověřoval jsem, řekl bych, že na wiki by takovou věc nenechal, kdyby měl od soudu, že donašečem nebyl. 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Vojtěch_Filip

Zeman spíše vypadá jako agent obojího tedy jak KGB tak i StB, jeho současné jednání bez toho moc velký smysl nedává, ale jak známo russáci archivy nikdy neotvírají. 

T. Okamura to opravdu netuším, jeho projev je neonacistický a je na jeho projev podáno trestní oznámení resp. hned několik. 

------------

Věta je ovšem napsána obecně, její smysl je zřejmý. Zem neprošla debolševizací a dnes dochází všemi čtyřmi k odporné relativizaci komunistické totality, vytváření dojmu, že to byl "socík", že komouši "řídili" společnost, že "byl pořádek" a podobné nesmysly a lži. 

Je potřeba jasně říci, že jejich relativizace hodnot je odporná, neboť komunisté zde společnosti doslova "natloukli do hlavy" jak hrozný byl nacismus, přitom rozdíl mezi nacismem a komunismem není skutečně v reálných důsledcích žádný a díky trvání komumunistických totalit dodnes jsou zmařené životy, zničené hodnoty neskonale větší co do počtu i objemu než škody způsobené nacismu, byť je ve svém důsledku je samozřejmě nesmyslné sčítat mrtvé v gulagu, který byl přeobrazem vyhlazovacích táborů a počty porovnávat, už proto, že komunistická totalita v Severní Koreji, Číně, Kubě, Vietnamu trvá dodnes.

Komunisté vedli studenou válku více jak 40 let, absurdní - používali a rusáci dodnes používají terorismus po celém světě jako zbraň, odporné, hnusné, děsivé. Komunisté vyškolili tisíce teroristů a IS je s velkou pravděpodobností důsledek těchto školení. 

Tedy je jednoznačně potřeba opět občanům připomenout, že není rozdílu mezi nacismem a komunismem a není rozdílu mezi NSDAP, KSČ, KSSS a není rozdílu mezi donášeném gestapu, StB, KGB, FSB či GRU. Tato znalost tu v 18.11.1989 byla a zdá se, že Zeman, Babiš, T.Okamura a Filip dělají vše, se zapomnělo, jaké odporné zločiny komunisté spáchali.