MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127745 Re: Re: Re: Re: Notorický zloděj a notorický alkoholik Kalousek má absťák :-)))

2018-03-08 16:47

#127744: - Re: Re: Re: Notorický zloděj a notorický alkoholik Kalousek má absťák :-))) 

Píšu to já, ne pan Kalousek. Je jednoznačné, že je dne pan Kalousek neotřesitelná morálnlí autorita, neboť Babiš nic z hanopisu, který nechal vypracovat nedoložil a přesto, že vše z hanopisu roky prověřuje. 

Tedy nikoliv pan Václav Havel, ale ti kdož jej kritizovali za to, tuším prodal kus majetku Junkovi, protiže se o něj nemohl starat a on slíbil, že ho nezničí. 

Tedy je tako vždy s vámi příznivci Miloše Zemana, něco vymyslíte a pak se tváříte, že je to realita a když se to snažíte doložit, je z toho naprosto zřejmé, že je vše jinak. 

Pan Václav Havel by nikdy takový blábol o tom "že on je svědomím národa" nikdy nevypustil z pusy, to bylo zřejmé, už když jsem četl ten tvůj blábol. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127757 Re: Re: Re: Re: Re: Notorický zloděj a notorický alkoholik Kalousek má absťák :-)))

2018-03-08 17:41:45

#127745: - Re: Re: Re: Re: Notorický zloděj a notorický alkoholik Kalousek má absťák :-))) 

Měl jem to napsat přesněji. Havel se označil (tím co vypustil z úst) vlastně za nositele svědomí národa, jejž ovšem označuje hanlivě a obviňuje jej ze všeho možného, když pak tvrdil, že na něj tento národ ( i když nepoužil přímo slovo národ) předelegoval své svědomí. Když si to poslechneš, přesně tohle právě to hovado tehdy udělalo.