MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#127764 Skandalni Nemcova

2018-03-08 18:20

skandalni bylo jedine chovani Nemcove, Pospisila a dalsich. Neunesou pravdu a vysledek svobodne volby. Je to hruza... seznam.cz, CT a dalsi manipulativni media, JSOU OCHOTNY JIT HODNE DALEKO.

TYTO MEDIA NEJSOU NEZAVISLA A OBJEKTIVNI, PREVAZNE ZASTAVAJI TENDENCNI TY SPRAVNE NAZORY, VYZOBAVAJI SI TY SPRAVNE INFORMACE, A DAVAJI JIM DURAZ, KTERE KONVENUJI LEPSO-LIDEM Z TOP09 A PRAZSKE KAVARNY.

O NEZAVISLEM, objektivnim MEDIU SE DA HOVORIT KUPODIVU O SERVERU IDNES.CZ, PARLAMENTNICH LISTECH, ktery dava prostor vsem nazorum.

Neni to ani Barandov , ale ani soucasna CT. a seznam.cz uz vubec ne... s vyjimkou pana Sidla.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127768 Re: Skandalni Nemcova

2018-03-08 18:39:58

#127764: pan Hnedy - Skandalni Nemcova 

No nejlépe to vyjádřil Jiří Zimola, že doufá, že to oněm poslancům vydrží i do parlamentu a z parlamentu také odejdou

Já k tomu jeho vyjádření jen dodám že se třeba dočkáme předčasných voleb a pak už tam nebudou

Evropan

#127770 Re: Skandálni hradní opilec ... nic překvapivého

2018-03-08 18:46:53

#127764: pan Hnedy - Skandálni hradní opilec 

Mám v paměti, jak se hradní opilec potácel z jednání, o které ho požádal tehdejší premiér Sobotka, když přinesl návrh na odvolání estébáka a zloděje Bureše z postu ministra financí. Není to tedy nic, co by se mělo kritizovat právě ve vztahu na hradního opilce.

A co se týká nezávislých zdrojů informací, tak prorusské Parlamentní listy, kde si politici platí články informující tendenčně o jejich "imaginárních úspěších", to přece není nezávislý zdroj. Ostatně kteří novináři do nich přispívají? Najdete jejich stopy po politických vazbách? No asi těžko. Jsou anonymní. Tento web je pro mě osobně žumpa pomluv. Já preferuji Respekt, protože znám lidi, kteří tam píší, vím jaké mají kontakty a dokážu odhadnout, které jejich zprávy jsou tendenční. A že je vlastní Bakala? Idnes vlastní Babiš. Jak moc mají pokřivenou morálku, na tom se asi neshodnem.

Mějme se ale na pozoru. Vždy, když opilec předvede nějaký takový pseudoskándální výstup, kryje tím nějaký horší průšvih. Je třeba pozorovat, co by to mohlo být! Třeba odvádí pozornost od svého čínského průšvihu, kdy jeho poradce nechal zavřít přímo čínský prezident. Ale může to být i něco skutečně závažného, což ta čínská stopa naštěstí není. Nebo je?


Nepřihlášený uživatel

#127776 Re: Skandalni Nemcova

2018-03-08 19:15:10

#127764: pan Hnedy - Skandalni Nemcova 

Dobrý večer, můžete mi , prosím , definovat termín " pražská kavárna " ? Předem děkuji za ochotu.  RJ