MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127776 Re: Skandalni Nemcova

2018-03-08 19:15

#127764: pan Hnedy - Skandalni Nemcova 

Dobrý večer, můžete mi , prosím , definovat termín " pražská kavárna " ? Předem děkuji za ochotu.  RJ

Odpovědi

pan Hnedy

#127789 Re: Re: Skandalni Nemcova

2018-03-08 20:53:59

#127776: - Re: Skandalni Nemcova 

uz to bylo nekolikrat definovano, treba i M. Zemanem. nebo se muzete podivat na wikipedii.

Moje osobni hodnoceni tohoto mirne pejorativniho terminu, ktery nekomu muze i lichotit, se vicemene shoduje, i kdyz se jedna o skupinu pomerne vagni.

Ja osobne mezi prazskou kavarnu radim skutecne nektere redaktory Respektu a jejich prikyvujici blizke okoli.  ale napr. nikdy jsem tam nepocital dnes uz byvale redaktory p. Machacka,p. Sidla.

Militantni kridlo je urcite p. Safr, byvaly komunista Stetina. Lide okolo byvaleho Svobodneho Fora, dnes forum 24, ktere lze radit, do stejneho ranku jako Sputnik nebo AE news, i kdyz diametralne jineho zamereni...

mala potvrzujici odbocka Forejt dnes prohlasil,

 že v první řadě ve Vladislavském sále mohla sedět Alexandra Mynářová, manželka hradního kancléře Vratislava Mynáře. Přednost by přitom měli mít zákonodárci.

 a co napsalo forum 24 ?

Forejt kritizoval usazení Mynářové na inauguraci v první řadě. Neměla tam co delat.

pak je tu rozsahla kulturni fronta umelcu, kteri podporuji TOP09

a pak je tu castecne i sama TOP09, treba p Pospisil.

castecne lide z neziskovek, zabyvajici se uprchlickym byznysem.,

narozdil od prazske kavarny vam ukazu takovou miru objektivity, ktere ona ani CT ani seznam.cz v podani nekterych titulkaru neni schopna. Prezidentuv inauguracni projev nebyl zcela jiste projev skandalni , byl to vsak castecne projev nevhodny a nehodny situace i kdyz pravdivy.

Mozna byste si prali nicnerikajici projev Drahose, plny vzletnych frazi o EU a jak se musime semknout a pomahat jinym.... a ze spolecne to zvladneme.

vsadim se, ze kdyby ho Zeman prednesl, zase byste rikali, ze promarnil prilezitost vzburcovat narod a popsat nektere soucasne nesvary. Cili problem je nekde jinde a to v neakceptaci jinych nazorovych proudu, ktera vede, az k agresi viz. hazeni vajec a predmetu na prezidenta.

Dobre jsem slysel rozhovor Nemcove, Pospisila nez tam sli, jak je to hrozne, jak tam jdou z donuceni atd.... ti jenom cekali na podobnou prilezitost.

 

Zeman to taky nemel a nema jistou tu podporu u vetsiny, kteri ho volili, rovnez jim vadi Mynar nebo Nejedly, vadi jim prilisne poklonkovani Cine nebo Rusku, ale byl v tu danou dobu, vzhledem k okolnostem, lepsi variantou nez Drahos.

PS:

pri inauguraci prezidenta Tomáše Garrigua Masaryka v roce 1920 odesli poslanci německých národních stran.... Nemcova, Pospisil a nekteri dalsi jsou na tom s hajenim zajmu CR podobne.