MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Multikulturní obohacení

#130607

2018-05-21 21:02

V Bavorsku přestává být bezpečno. Minimálně to platí pro dívky a ženy. Podle oficiálních statistik v loňském roce prudce stoupl počet znásilnění. Zejména těch, kdy jsou pachateli migranti.

O nárůstu počtu případů znásilnění v Německu se hovoří od začátku migrační krize v roce 2015 velmi často. Oficiální statistiky uvádějí, že minimálně v oblasti sexuálního zneužívání šla po příchodu stovek tisíc migrantů z Blízkého východu „čísla“ nahoru. Zpočátku německá média o jednotlivých případech znásilnění migranty informovala jen velmi opatrně, ale postupem času se celostátní deníky a magazíny na tuto oblast zločinnosti začala zaměřovat stále víc.

V poslední době panuje napjatá situace zejména v Bavorsku, kde došlo v krátkém sledu k několika případům napadení se sexuálním podtextem a až příliš často za ně nesou zodpovědnost právě migranti. V Höhenkrichen-Siegertsbrunn, které leží poblíž Mnichova, tak byla znásilněna teprve šestnáctiletá dívka sedmadvacetiletým a sedmnáctiletým migrantem z Afghánistánu. Přibližně před týdnem potom nigerijský žadatel o azyl brutálně znásilnil běžkyni.

Případ z Riederingu vyvolal značné pobouření stejně jako pokus o znásilnění osmnáctileté ženy, ke kterému nedošlo jen díky včasnému zásahu náhodného kolemjdoucího. Podle informací policie žena dříve navštívila uprchlické centrum a právě migranti, kteří ji napadli s úmyslem ji sexuálně zneužít, se v tomto uprchlickém centru také zdržovali. Šlo o afghánské žadatele o azyl, které nakonec hledala policie pomocí vrtulníku.

Jak uvádí rakouský deník Kronen Zeitung, v Bavorsku nešlo zdaleka o ojedinělé případy znásilnění. Za poslední tři roky v této spolkové zemi došlo k desítkám dalších a zdejší veřejnost už je z tohoto negativního trendu poněkud „nesvá“. K uklidnění situace nepřispěly ani oficiální statistiky, které zveřejnilo samotné ministerstvo vnitra Bavorska. V první polovině loňského roku došlo v porovnání se stejný obdobím roku 2016 k nárůstu počtu znásilnění o 48 %.

Ještě více alarmující jsou statistiky, které se týkají přímo migrantů či žadatelů o azyl. Podle bavorského ministerstva vnitra v loňském roce vzrostl počet znásilnění v jejich případě o závratných devadesát jedna procent

Odpovědi

Evropan

#130608 Re: Šíření fake news má za cíl rozeštvat veřejnost, nic jiného!

2018-05-22 04:48:36

#130607: Monokulturní škodič -  

Píšeš o Německu, respektive o Bavorsku, a dáváš sem odkaz na rakouské noviny, resp. víceméně bulvár? A píšeš tu o násilí, o kterém si už několikrát psal. To ti neposílají tví pohůnci nějaké čerstvější zprávy ke zveřejnění? A už ses vyjádřil k tomu, že u nás dojde k minimálně 600 znásilnění ročně, tedy téměř ke dvěma za den, a to jsou jen ta znásilnění, která ženy nahlásí? Jaký rozdíl je podle tebe mezi násilníkem-uprchlíkem a násilníkem-Čechem? Vždyť náboženství ani kultura v tomto konkrétním případě nehraje žádnou roli. Jsou to všechno stejná nekulturní hovada.

Fakt nevím, proč je ti tak dobře, když šíříš propagandu řízenou z Russka prostřednictvím jím financovaných xenofóbních stran typu rakouské FPO nebo nebo francouzské fronty Marie LePen. A už vůbec nevím, co to má společného s peticí pro odvolání hradního ožraly. Copak si myslíš, že ten dálkově ovládaný stařík by dokázal někoho znásilnit?