MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#130791 Re:

2018-05-29 19:17

#130779: -  

Jak prosté, onu neojektivitu ČT tedy dolož. Nic složitého :-). 

Pravdivost zpráv je možná, pravda existuje, neboť existuje i lež. 

Pravdivost zpráv lze dokonce posuzovat, nic složitého. Pokud ten, kdo zprávy předkládá, dopředu říká jak je bude vytvářet, tedy prezentuje proces získávání informací, jejich zpracování, ověření, schválení k publikování a proces dodržuje, což ČT dělá, předkládá zprávy ověřené a tedy i pravdivé. 

Např. neonacistický plátek parlamentní listy se zbaběle schovávají za to, že jsou "názorovým serverem", tedy všechny lži tam publikované, vydávané za ověřené zprávy jsou vlastně jen "názorem" a to v drtivé většině anonymním a to ještě v drtivé většině názorem postaveným na lži či je přímo lží tedy výmyslem. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#130890 Re: Re:

2018-05-31 15:04:28

#130791: - Re:  

Tak jsem měl konečně dnes ráno čas přečíst si Marakéšskou deklaraci v originále. (Dal bych i link, ale takové příspěvky obvykle admin maže.) Kdokoliv tvrdí, že ta deklarace je více o tom, jak bránit nelegální migraci, než o tom, jak podporovat migraci legální, LŽE. Ne náhodou taky ministr Metnar ve svém vyjádření (které jsem si přečetl na propagandistickém serveru manipulatori.cz) mluví především o konferenci jako takové, nikoliv o textu samotné deklarace. Ten by se totiž bez lhaní obhajoval dost těžko.

Redaktorka ČT tedy LHALA, když uvedla, že tento dokument není o podpoře migrace. (Třetí cíl uvedený v dokumentu se dokonce jmenuje "Podpora pravidelné migrace a mobility, zejména mladých lidí a žen, mezi Evropou a severní, západní a střední Afrikou a v rámci těchto regionů") Lhala také o tom, že "tento hoax" byl vyvrácen. Ve skutečnosti byl vyvrácený pouze hoax o tom, že má být na Slovensko dovezeno v červenci dalších 10 tisíc migrantů.

Strašné také je, že při tomto lhaní se tvářila, jako že uvádí na pravou míru lži někoho jiného.